1,341

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 wrote:
Diana, 17 wrote:

kazkas anksciau minejo siam forume, kad visi sios temos baidos, nes lb daug prirasyta... o as viska perskaiciau big_smile idomu cia pas jus big_smile~ ziuriu ir 3 puslapiai i prieki jau paruosti big_smile arba tiesiog man ju neatvercia...

Vaje kokia saunuole! Tau reik vien uz toki didvyriska zygdarbi dovanuoti kazka nuostabaus :} specialu klubo varda or something... :V

alia vat ir pliotkinam mes cia kad idomu big_smile nepiurptume jei butu neidomu smile o tie zmogeliai bereikalo baiminasi del to dydzio big_smile cia visai nebutina visko but perskaicius kad isiliet i diskusijas big_smile nes musu temos kasdieniskos ir siaip... svyruoja pastoviai :]

kas del tu 3 psl i prieki tai sakis :? Man tai viskas veikia i ner tu puslapiu big_smile bet smagu girdet kad paruosti du puslapiai i prieki big_smile turim vilties kad dar bus ant ko rasyt sia diskusija ;DDD

zinok Auri jus cia kuklummo bandot atsikratyt, o as kantrybe ugdziaus visa tai skaitydama :Ddb kaip tik man jos reik ir sitas forumas man padejo sia savaite istvert ;D

1,342

Julija, 20 wrote:
Evelina, 17 wrote:

nu ka zmones big_smile kaip gyvenam? gal kas naujo???

Kas naujo? Ogi isimylejau i nauja bachuriuka:D Tik jis man kazkaip sian nei skambino, nei rase...:{ Nu tada reikia paciai jam parasyt arba paskambint, nes jam, kogero, nusibodo vis pirmam iniciatyva rodyt. Tik va, biskutuka nedrįstu...:[ Save pakankamai drąsia laikiau, ale kai tas berniukas patikt pradejo, tai ir ta drąsa bei pasitikejimas savimi kazkur isgaravo...:[
O kas pas tave naujo, kaip laikaisi?;)

geras! merginos irgi kuklinasi... na jei tu jam neparasysi, tai imho jis galvos, kad nesudominai jo wink.. ir siaip parodyk kazkokiu budu kad patinka tau jis.. [budo kaip galima parodyt prasome pas mane nesiteirauti.. ;]
bet cia geras... turesiu omeny, kad jei mergina neparaso, tai dar nereiskia, kad visiskai susimovei, kaip kad galvociau ash wink

1,343

tai aisku Laurai juk vyras turi rodyti iniacetyva...merginos kartais daug labiau nedrista jos rodyti...:)

1,344

Julija, ai pas mane nieko gero ir naujo nera:( bet dziagiosi kad nauja vaikinuka sau(beveik) radai;)
Diana, o kiek laiko tau reikejo perskaityti cia viska? big_smile
Danguole, cia iseina blogai ane kai pvz mergina ir vaikinas esa kuklus bet taip niekada nepagalvotum o jis/ji nepaskambintu neparasytu sms tai ir galvosi kad nepatiko ar pan.

1,345

na aisku priklauso nuo situacijos,bet cia ne kuklumo klausimas...

1,346

ne nu pvz vaikinas ir mergina esa kuklus vaikinas bijo jai paskambinti ir mergina jam. tai yra drovisi... taigi tada jau cia del kuklumo...

1,347

o tai kaip jie tada numeriais apsikeite jei tokie jau kuklus...:D

1,348

nu nezinau kai matesi ir pvz tai galejo apsikeisti big_smile o vat paskabinti tai bijo cia jau kurkas sunkiau neigu numeriais apsikeisti smile

1,349

Evelina, gal kolkas dar nesidziaukim. Ankstoka dar. Bijau kazkaip per anksti dziaugtis, nes tuomet dazniausiai kas nors ima ir nesigauna.  Nu, zodziu, ziuresim, kaip ten man viskas klostysis...:)

1,350

siaip manau tokiu atveju vaikinas turi prisipazinti,kad yra kuklus tada mergina pati imtusi iniciatyvos...pvz.jei apsikeiciu nr.tai laukiu kad man vaikinas paskambintu,nes pirmai skambinti man........isdidumas neleidzia:[ zinau baisiai skamba,bet tokia jau esu...

1,351

Julija, 20 wrote:

Evelina, gal kolkas dar nesidziaukim. Ankstoka dar. Bijau kazkaip per anksti dziaugtis, nes tuomet dazniausiai kas nors ima ir nesigauna.  Nu, zodziu, ziuresim, kaip ten man viskas klostysis...:)

o tu jam imk ir pries miega kokia miela SMS issiusk...
big_smile

1,352

Lauras, 20 wrote:
Julija, 20 wrote:
Evelina, 17 wrote:

nu ka zmones big_smile kaip gyvenam? gal kas naujo???

Kas naujo? Ogi isimylejau i nauja bachuriuka:D Tik jis man kazkaip sian nei skambino, nei rase...:{ Nu tada reikia paciai jam parasyt arba paskambint, nes jam, kogero, nusibodo vis pirmam iniciatyva rodyt. Tik va, biskutuka nedrįstu...:[ Save pakankamai drąsia laikiau, ale kai tas berniukas patikt pradejo, tai ir ta drąsa bei pasitikejimas savimi kazkur isgaravo...:[
O kas pas tave naujo, kaip laikaisi?;)

geras! merginos irgi kuklinasi... na jei tu jam neparasysi, tai imho jis galvos, kad nesudominai jo wink.. ir siaip parodyk kazkokiu budu kad patinka tau jis.. [budo kaip galima parodyt prasome pas mane nesiteirauti.. ;]
bet cia geras... turesiu omeny, kad jei mergina neparaso, tai dar nereiskia, kad visiskai susimovei, kaip kad galvociau ash wink

Ai, Laurai, mes, mergos, nesuprantami padarai. Galim ir is drovumo neparasyt, bet galim nerasyt ir del to, kad isties vaikinukas musu nedomina ir mums nepatinka. Bet tu visada geriau galvok apie geresni varianta, kad paskui nebutu taip, kad santykiai su mergaite nutruktu vien del jusu abieju drovumo ar galvojimo, jog vienas kitam nepatinkat;)

1,353

Julija, nu jeigu sakai per amksti tada pranesi kada galima bus dziaugtis wink ...
Danguole, galiu suprasti jeigu lauki kad vaikinas paskambintu manau taip galvoja beveik visos:)

1,354

Danguole, 20 wrote:

siaip manau tokiu atveju vaikinas turi prisipazinti,kad yra kuklus tada mergina pati imtusi iniciatyvos...pvz.jei apsikeiciu nr.tai laukiu kad man vaikinas paskambintu,nes pirmai skambinti man........isdidumas neleidzia:[ zinau baisiai skamba,bet tokia jau esu...

Danguole, as tokia pati, kaip ir tu. Jei jau su vaikinuku nr apsikeitem, niekada jam pirma nepaskambinsiu ir neparasysiu (nors jis man be galo, be krasto patiks) Kazkaip kai jis man pirmas neparaso, tuomet imu galvot, jog gal nlb patikau...:[

1,355

Julija, 20 wrote:
Danguole, 20 wrote:

Danguole, as tokia pati, kaip ir tu. Jei jau su vaikinuku nr apsikeitem, niekada jam pirma nepaskambinsiu ir neparasysiu (nors jis man be galo, be krasto patiks) Kazkaip kai jis man pirmas neparaso, tuomet imu galvot, jog gal nlb patikau...:[

man tiesiog isdidumas neleidzia atrodo,kad labai jo nori,nekantrauji ir skambineji...:) bet cia tik pirma karta paskui jau kas kita...

1,356

Danguole, 20 wrote:
Julija, 20 wrote:
Danguole, 20 wrote:

man tiesiog isdidumas neleidzia atrodo,kad labai jo nori,nekantrauji ir skambineji...:) bet cia tik pirma karta paskui jau kas kita...

Tai va, as irgi pirma ir nerasau, neskambinu, kad negalvotu, kad del jo einu is proto:)

1,357

taip Julija butent del to...:)

1,358

Evelina, 17 wrote:

Julija, nu jeigu sakai per amksti tada pranesi kada galima bus dziaugtis wink ...
Danguole, galiu suprasti jeigu lauki kad vaikinas paskambintu manau taip galvoja beveik visos:)

Aha, butinai;) Laikykit kumscius, kad viskas butu gerai:-)
Nu rimtai... Bliamba, sitam klube, pasirodo, ne tik nedrasus vyrukai, bet ir nedrasios panelytes lankos:D

1,359

tuoj sueis metai, kaip bandziau rodyt savo iniciatyva.. nudegiau labai nesmagiai... beje tuo paciu ir sueis metai kaip ruukyt pradejau.. taigi dbr neberodyciau.. nebent kazkas kitaip butu mano gyvenime..;) o iskart prisipazint, kad esi kuklus kvaila.. wink bent jau as taip manau.. nors pats visada pasakau.. big_smile

1,360

AS tai tikiuos kad tas jusu kuklumas ar tai isdidumas nerasyt pirmai tai neuzblokuoja jums smegeneliu kad atrasyt ka nors isviso vaikinui big_smile daznai buna kad parasai merginai ir ji per daug isdidi atrasyt normaliai smile Gauni atsakyma "AGA" "JO" "GAL" ir gali eit tarkot morkas is issasumo big_smile~