Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 66 67 68 69 70 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1341 iki 1360 iš 15497
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auris, 19 parašė:
Vaje kokia saunuole! Tau reik vien uz toki didvyriska zygdarbi dovanuoti kazka nuostabaus :} specialu klubo varda or something... :V
alia vat ir pliotkinam mes cia kad idomu nepiurptume jei butu neidomu o tie zmogeliai bereikalo baiminasi del to dydzio cia visai nebutina visko but perskaicius kad isiliet i diskusijas nes musu temos kasdieniskos ir siaip... svyruoja pastoviai :]
kas del tu 3 psl i prieki tai sakis :? Man tai viskas veikia i ner tu puslapiu bet smagu girdet kad paruosti du puslapiai i prieki turim vilties kad dar bus ant ko rasyt sia diskusija ;DDD
zinok Auri jus cia kuklummo bandot atsikratyt, o as kantrybe ugdziaus visa tai skaitydama :Ddb kaip tik man jos reik ir sitas forumas man padejo sia savaite istvert ;D
- Lauras, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Julija, 20 parašė:Evelina, 17 parašė:nu ka zmones kaip gyvenam? gal kas naujo???
Kas naujo? Ogi isimylejau i nauja bachuriuka:D Tik jis man kazkaip sian nei skambino, nei rase...:{ Nu tada reikia paciai jam parasyt arba paskambint, nes jam, kogero, nusibodo vis pirmam iniciatyva rodyt. Tik va, biskutuka nedrįstu...:[ Save pakankamai drąsia laikiau, ale kai tas berniukas patikt pradejo, tai ir ta drąsa bei pasitikejimas savimi kazkur isgaravo...:[
O kas pas tave naujo, kaip laikaisi?;)
geras! merginos irgi kuklinasi... na jei tu jam neparasysi, tai imho jis galvos, kad nesudominai jo .. ir siaip parodyk kazkokiu budu kad patinka tau jis.. [budo kaip galima parodyt prasome pas mane nesiteirauti.. ;]
bet cia geras... turesiu omeny, kad jei mergina neparaso, tai dar nereiskia, kad visiskai susimovei, kaip kad galvociau ash
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
tai aisku Laurai juk vyras turi rodyti iniacetyva...merginos kartais daug labiau nedrista jos rodyti...:)
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Julija, ai pas mane nieko gero ir naujo nera:( bet dziagiosi kad nauja vaikinuka sau(beveik) radai;)
Diana, o kiek laiko tau reikejo perskaityti cia viska?
Danguole, cia iseina blogai ane kai pvz mergina ir vaikinas esa kuklus bet taip niekada nepagalvotum o jis/ji nepaskambintu neparasytu sms tai ir galvosi kad nepatiko ar pan.
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
na aisku priklauso nuo situacijos,bet cia ne kuklumo klausimas...
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
ne nu pvz vaikinas ir mergina esa kuklus vaikinas bijo jai paskambinti ir mergina jam. tai yra drovisi... taigi tada jau cia del kuklumo...
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
o tai kaip jie tada numeriais apsikeite jei tokie jau kuklus...:D
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Evelina, gal kolkas dar nesidziaukim. Ankstoka dar. Bijau kazkaip per anksti dziaugtis, nes tuomet dazniausiai kas nors ima ir nesigauna. Nu, zodziu, ziuresim, kaip ten man viskas klostysis...:)
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
siaip manau tokiu atveju vaikinas turi prisipazinti,kad yra kuklus tada mergina pati imtusi iniciatyvos...pvz.jei apsikeiciu nr.tai laukiu kad man vaikinas paskambintu,nes pirmai skambinti man........isdidumas neleidzia:[ zinau baisiai skamba,bet tokia jau esu...
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Julija, 20 parašė:Evelina, gal kolkas dar nesidziaukim. Ankstoka dar. Bijau kazkaip per anksti dziaugtis, nes tuomet dazniausiai kas nors ima ir nesigauna. Nu, zodziu, ziuresim, kaip ten man viskas klostysis...:)
o tu jam imk ir pries miega kokia miela SMS issiusk...
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Lauras, 20 parašė:Julija, 20 parašė:Evelina, 17 parašė:nu ka zmones kaip gyvenam? gal kas naujo???
Kas naujo? Ogi isimylejau i nauja bachuriuka:D Tik jis man kazkaip sian nei skambino, nei rase...:{ Nu tada reikia paciai jam parasyt arba paskambint, nes jam, kogero, nusibodo vis pirmam iniciatyva rodyt. Tik va, biskutuka nedrįstu...:[ Save pakankamai drąsia laikiau, ale kai tas berniukas patikt pradejo, tai ir ta drąsa bei pasitikejimas savimi kazkur isgaravo...:[
O kas pas tave naujo, kaip laikaisi?;)
geras! merginos irgi kuklinasi... na jei tu jam neparasysi, tai imho jis galvos, kad nesudominai jo .. ir siaip parodyk kazkokiu budu kad patinka tau jis.. [budo kaip galima parodyt prasome pas mane nesiteirauti.. ;]
bet cia geras... turesiu omeny, kad jei mergina neparaso, tai dar nereiskia, kad visiskai susimovei, kaip kad galvociau ash
Ai, Laurai, mes, mergos, nesuprantami padarai. Galim ir is drovumo neparasyt, bet galim nerasyt ir del to, kad isties vaikinukas musu nedomina ir mums nepatinka. Bet tu visada geriau galvok apie geresni varianta, kad paskui nebutu taip, kad santykiai su mergaite nutruktu vien del jusu abieju drovumo ar galvojimo, jog vienas kitam nepatinkat;)
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Julija, nu jeigu sakai per amksti tada pranesi kada galima bus dziaugtis ...
Danguole, galiu suprasti jeigu lauki kad vaikinas paskambintu manau taip galvoja beveik visos:)
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Danguole, 20 parašė:siaip manau tokiu atveju vaikinas turi prisipazinti,kad yra kuklus tada mergina pati imtusi iniciatyvos...pvz.jei apsikeiciu nr.tai laukiu kad man vaikinas paskambintu,nes pirmai skambinti man........isdidumas neleidzia:[ zinau baisiai skamba,bet tokia jau esu...
Danguole, as tokia pati, kaip ir tu. Jei jau su vaikinuku nr apsikeitem, niekada jam pirma nepaskambinsiu ir neparasysiu (nors jis man be galo, be krasto patiks) Kazkaip kai jis man pirmas neparaso, tuomet imu galvot, jog gal nlb patikau...:[
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Julija, 20 parašė:Danguole, 20 parašė:siaip manau tokiu atveju vaikinas turi prisipazinti,kad yra kuklus tada mergina pati imtusi iniciatyvos...pvz.jei apsikeiciu nr.tai laukiu kad man vaikinas paskambintu,nes pirmai skambinti man........isdidumas neleidzia:[ zinau baisiai skamba,bet tokia jau esu...
Danguole, as tokia pati, kaip ir tu. Jei jau su vaikinuku nr apsikeitem, niekada jam pirma nepaskambinsiu ir neparasysiu (nors jis man be galo, be krasto patiks) Kazkaip kai jis man pirmas neparaso, tuomet imu galvot, jog gal nlb patikau...:[
man tiesiog isdidumas neleidzia atrodo,kad labai jo nori,nekantrauji ir skambineji...:) bet cia tik pirma karta paskui jau kas kita...
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Danguole, 20 parašė:Julija, 20 parašė:Danguole, 20 parašė:siaip manau tokiu atveju vaikinas turi prisipazinti,kad yra kuklus tada mergina pati imtusi iniciatyvos...pvz.jei apsikeiciu nr.tai laukiu kad man vaikinas paskambintu,nes pirmai skambinti man........isdidumas neleidzia:[ zinau baisiai skamba,bet tokia jau esu...
man tiesiog isdidumas neleidzia atrodo,kad labai jo nori,nekantrauji ir skambineji...:) bet cia tik pirma karta paskui jau kas kita...
Tai va, as irgi pirma ir nerasau, neskambinu, kad negalvotu, kad del jo einu is proto:)
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
taip Julija butent del to...:)
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Evelina, 17 parašė:Julija, nu jeigu sakai per amksti tada pranesi kada galima bus dziaugtis ...
Danguole, galiu suprasti jeigu lauki kad vaikinas paskambintu manau taip galvoja beveik visos:)
Aha, butinai;) Laikykit kumscius, kad viskas butu gerai:-)
Nu rimtai... Bliamba, sitam klube, pasirodo, ne tik nedrasus vyrukai, bet ir nedrasios panelytes lankos:D
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Žinutės: nuo 1341 iki 1360 iš 15497
Puslapiai Ankstesnis 1 … 66 67 68 69 70 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.