Re: Kaip jum Marilyn Manson ir Evanescence
mansonas waldo!!!!!!!evanescens seniau klausiau...seip db supopsejo..na nk galima pakalusit..:{}:-)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kaip jum Marilyn Manson ir Evanescence
mansonas waldo!!!!!!!evanescens seniau klausiau...seip db supopsejo..na nk galima pakalusit..:{}:-)
MM man tai nelabai..o evanecense norm..bet ir kažkaip pagal nuotaiką
Evanescence - My immortal jega:D~
MM neklausau nes nelabai patinka nebent sweet dreams gabalas kur be didesniu isidirbinejimu , o evanescens tai jega, visada klausau
jo pritariu jo nuomoniai MM taj istikruju debilizmas o evanescens taj cool kad dawgiaw tokiu grupiu butu
esant tinkamai nuotaikai - klausoma
Evanescens yra gereu negu MM, bet ir MM yra nekuo blogesnis , ji klauso tie kurie daugeu megsta Indrustini stiliu.... Mindaugas 16 tiesa sako kad jis ten su c..... td butu jau gereu:))
evanescense geriau, o mm tai issidirbineja ant scenos;)
man tai visai patinka abu
nu is merilyn mansono tai tainted love this is the new shit ir sweat dreams tepatinka. Visa kita man kazkaip nelabai... O Eva irgi viena turi nebloga tik pavadinimo nepamenu
mansono tai sweat dreams man geriausia
evanescense!!!:)
o anksciau man labai patiko ta ju daina "bring to my life"
Marilyn Manson.. nuostabus!! Gerbiu ir vertinu jo muzika, pasirodymus...viska!!
MARILYN MANSON MAN YRA DIEVAS.JO MUZIKA PATI GERIAUSIA. JO STILIUS NUOSTABUS. MOKA FAJNAJ PAKALBET...JIS NEREALUS
tiek MM teik evaneses yra geri dalykai tik skirtingu pobudziu.. siaip abieju klausau ir man taiu grazu..
MM patinka (Dabar klausiomiausio jo daina The Nobodies,labai super klipas šios dainykės) o Evanescense nepatinka,kažkaip nesiklauso.
MM yra visai nieko grupe nu bet evanescence irgi
MM yra ne grupė
MM man patinka kelios dainos
gerai tempia
ne negrupe jei nzn tai isvis nerasyk,..
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kaip jum Marilyn Manson ir Evanescence