Re: ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
Jeigu vaikinai negali būti ilgaplaukiai,tai kodėl tada gali merginos kirptis trumpai?:!
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
Jeigu vaikinai negali būti ilgaplaukiai,tai kodėl tada gali merginos kirptis trumpai?:!
man asmeniskai ilgaplaukiai ziauriai vyriski, primena herakli o jums??
mano kaimynas buvo su tokiais ilgokais plaukais, dar auskariuka turejo... jam tikrai kito,,... mano kai kuriems tinka o kai kuriems ne ilgi plaukai
Na lietuvoje yra jau tokiu nemazai,kurie atrodo ziaurus ilgakasiai...,bet tai jus pamatytumet swedijos berniukus ir visi tokie,su timkem,ilgi plaukai...
...neina suprast kur merga kur bahurs...
..nu y n....
Kalbant apie lietuvius ilgaplaukius, man jie visada atrodydavo labai nepriklausomi ir neprisirišantys žmonės (juk ne kiekvienas gali drįsti nešioti ilgus plaukus, ypač, kai tai dar net ne mada buvo, kaip dabar), bet žinau dabar, kad klydau. Ne nuo šukuosenos žmogaus būdas priklauso šiaip tai.
nu jo sutinku kad negalima sprest is isvaizdos, nors taip nesigauna dazniausiai...pazystu ir marozu is isvaizdos, bet labai fainu, draugisku, tolerantisku....bet seip kiek ilgapalukiu pazistu, tai visi laisvi zmones, atviri, nuosirdus ir t.t
nu jo sutinku kad negalima sprest is isvaizdos, nors taip nesigauna dazniausiai...pazystu ir marozu is isvaizdos, bet labai fainu, draugisku, tolerantisku....bet seip kiek ilgapalukiu pazistu, tai visi laisvi zmones, atviri, nuosirdus ir t.t
Tu kalbi apie ju vidu,bet isvaizda tau ju priimtina...
pati turi bahura ir koks jis...?
priklauso nuo to, kokio ilgio tie plaukai. kai iki pečių, jau nebegražu. bet truputį ilgesni tai kai kuriems visai tinka
buvau uzsiaugines, vaiksciojau 3 metus.... bet galiu pasakyti jie tikrai atima dauk laiko ir daug vargo su jais...
vyriski ziauriai kaip gaidziai
vyriski ziauriai kaip gaidziai
Tavo nuomone jau aiski...
as manau kad ne visiems tinka tie plaukai...cia priklausomai koks jo gyvenimo stylius... o man sis stilius netiko....
bet as nesmerkiu kas nesioja ilgus plaukus, cia kiekvieno teise rinktis kaip jis nori atrodyti...
ilgi plaukai galios simbolis
ilgi plaukai galios simbolis
taip!!!!!!!!
velnias turejau as ilgus plaukus, tik va teko nusikirpti,
Kam ten rūpi ką kokie pusmaroziai galvoja.. "Vyrai turi būti trumpais plaukais, o moterys ilgais". Velniai griebtų yra net moterų kurioms trumpi plaukai už ilgus geriau tinka. Gaila man tų ribotų durnelių, bet ir laiko švaistyt pokalbiams su tokiais dažniausiai nebūnu linkęs.
bobos ten ne vyrai..taip kaip ir trumpaplaukes merginos
jei sprendi apie zmogu is isores ar plauku ilgio tai gili uzuojauta.. :}
Taip, tu teisus. Trumpaplaukės merginos visiškai nėra vyrai. LOL
as kalbejau apskritai.. kvaila apie zmogu sprest is plauku ar jis vyriskas ar nea.. ne plauku ilgy vyriskumas slypi.. ir ne raumenyse o vidui.. na raumenu irgi reikia :-)
Nevisai supratau ką tu čia Linai dabar pagalvojai, bet aš i tavo pusę visiškai nieko neadresavau, tiesiog iš Tautvydo išsižvengiau.
oi, lietuviai brangus, negadinkit savo reputacijos
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?