2,441

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

na ir siaip vyrai kurie parsidavineja tai tokie neblogi buna ;D nemokamai tokiu negausi ;D

2,442

as tai gal apie lova svajosiu, bet jei vel miegai dings tai nzn eisiu tada starkos gert nes jau nervina truputi.. :}

2,443

nus gerai as tai keliauju miegulio smile ikiryt visiems tia smile

2,444

Danguole, 20 wrote:

Lauri jei as nesvankybes visokias kalbu,nereiskia,kad as istroskus ar pan.tiesiog as tokia jau esu su savo tokiu jumoru netaktisku...zinau galiu kartais ir patyleti,bet kai parasau tada tik susimastau...:)o pirkti vyrus tai isvis nesamone pilna ir uz dyka.....tik to netoliaruoju...;)

Danguolyte labai labai tikrai tikrai nuosirdziu nuosirdziausiai sakau sorri uz savo netakta.. tiesiog alkoholis daro savo tai pirma.. antra cia mano tokio tipo humoras.. trecia as tave ir visus kitus pradejau laikyt savais draugiukais ir pradejau sau leist juokaut tokio tipo juokeliais, kuriais juokauju su artimesniais draugais.. tikrai man nieko blogo nepasirode.. dar karta atsiprasau, tikiuosi kaip nors uzglaistyti galesiu sita nesusipratima..
o as jau siausiu lovos linkui ryt, poryt ilga diena laukia, o poryt vel 250 kylu i gimtine ir tada party darysiu ir gersiu iki mirties!.. LABANAKT ZMONES! man patinka su jumis bendraut.. lapanakte..

2,445

Linas, 18 wrote:

as tai gal apie lova svajosiu, bet jei vel miegai dings tai nzn eisiu tada starkos gert nes jau nervina truputi.. :}

kas nervina?
Saldziu, Auri wink

2,446

labos Auriuk...;)

2,447

na as gi snd tik 2 valandas miegojau.. jau buvau uzsimanes miego bet isgaravo miegai.. :{}

Auri >>> saldziu wink

2,448

Labanakt, Laurai smile ar dar kas belieka cia? big_smile

2,449

ale greit tau Linai tie miegai keicia nuomone ;D

2,450

Lauras, 20 wrote:
Danguole, 20 wrote:

Lauri jei as nesvankybes visokias kalbu,nereiskia,kad as istroskus ar pan.tiesiog as tokia jau esu su savo tokiu jumoru netaktisku...zinau galiu kartais ir patyleti,bet kai parasau tada tik susimastau...:)o pirkti vyrus tai isvis nesamone pilna ir uz dyka.....tik to netoliaruoju...;)

Danguolyte labai labai tikrai tikrai nuosirdziu nuosirdziausiai sakau sorri uz savo netakta.. tiesiog alkoholis daro savo tai pirma.. antra cia mano tokio tipo humoras.. trecia as tave ir visus kitus pradejau laikyt savais draugiukais ir pradejau sau leist juokaut tokio tipo juokeliais, kuriais juokauju su artimesniais draugais.. tikrai man nieko blogo nepasirode.. dar karta atsiprasau, tikiuosi kaip nors uzglaistyti galesiu sita nesusipratima..
o as jau siausiu lovos linkui ryt, poryt ilga diena laukia, o poryt vel 250 kylu i gimtine ir tada party darysiu ir gersiu iki mirties!.. LABANAKT ZMONES! man patinka su jumis bendraut.. lapanakte..

na aciu Laurai,kad visa sita parasiai,nes buvau susimascius gal ka negerai darau...tikrai nepykstu... man patinka labai zmones kurie sako ta ka galvoja...LABOS...GERO KELIO RYTOJ...
:::746

2,451

tai jau tikrai big_smile

>>>>labos visiems kas jau ruosiasi ir kas jau susiruose wink

2,452

na visi cia iskeliauja tai ir as sakau LABOS Linai ir Diana...:::746

2,453

nu tai LABOS  visiem wink

2,454

labos labos wink :::733

2,455

laba ryta chebryte...:)pagaliau nors karta pirma  ryte parasiau...:::034

2,456

labas rytas big_smile pas mus klp sninga yikes su pirmuoju sniegu nedrasieji ! big_smile eeech. Einu i lauka paieskot auku ;D apmetysiu sniegu ;D ;D

2,457

Auris, 19 wrote:

labas rytas big_smile pas mus klp sninga yikes su pirmuoju sniegu nedrasieji ! big_smile eeech. Einu i lauka paieskot auku ;D apmetysiu sniegu ;D ;D

Laba ryta visiems;) Pas mus, Dzionava city, irgi sniegas pasirode:D Greit begsim pončikais metytis;D Blyn, zmones, sedziu sau viena ir laku "Starka". Neisivaizduojat, koks kaifas;D Sedziu sau viena issisiepus, kad net nuo to sypsojimosi zandus skaudet pradejo;D ;D ;D
Oj, laba diena;D

2,458

Siandien treciadienis ar penktadienis, ka?:?

2,459

Galit neatsakyt, jau zinau atsakyma;D Zinot koks atsakymas? Ogi siandien ketvirtadienis;D Katik paskambinau draugei, tai ji man pasake. Ji tikrai zino. Ji protinga mergaite;D ;D ;D

2,460

Einam sokt?;D