Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na ir siaip vyrai kurie parsidavineja tai tokie neblogi buna ;D nemokamai tokiu negausi ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 121 122 123 124 125 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na ir siaip vyrai kurie parsidavineja tai tokie neblogi buna ;D nemokamai tokiu negausi ;D
as tai gal apie lova svajosiu, bet jei vel miegai dings tai nzn eisiu tada starkos gert nes jau nervina truputi.. :}
nus gerai as tai keliauju miegulio
ikiryt visiems tia ![]()
Lauri jei as nesvankybes visokias kalbu,nereiskia,kad as istroskus ar pan.tiesiog as tokia jau esu su savo tokiu jumoru netaktisku...zinau galiu kartais ir patyleti,bet kai parasau tada tik susimastau...:)o pirkti vyrus tai isvis nesamone pilna ir uz dyka.....tik to netoliaruoju...;)
Danguolyte labai labai tikrai tikrai nuosirdziu nuosirdziausiai sakau sorri uz savo netakta.. tiesiog alkoholis daro savo tai pirma.. antra cia mano tokio tipo humoras.. trecia as tave ir visus kitus pradejau laikyt savais draugiukais ir pradejau sau leist juokaut tokio tipo juokeliais, kuriais juokauju su artimesniais draugais.. tikrai man nieko blogo nepasirode.. dar karta atsiprasau, tikiuosi kaip nors uzglaistyti galesiu sita nesusipratima..
o as jau siausiu lovos linkui ryt, poryt ilga diena laukia, o poryt vel 250 kylu i gimtine ir tada party darysiu ir gersiu iki mirties!.. LABANAKT ZMONES! man patinka su jumis bendraut.. lapanakte..
as tai gal apie lova svajosiu, bet jei vel miegai dings tai nzn eisiu tada starkos gert nes jau nervina truputi.. :}
kas nervina?
Saldziu, Auri ![]()
labos Auriuk...;)
na as gi snd tik 2 valandas miegojau.. jau buvau uzsimanes miego bet isgaravo miegai.. :{}
Auri >>> saldziu ![]()
Labanakt, Laurai
ar dar kas belieka cia? ![]()
ale greit tau Linai tie miegai keicia nuomone ;D
Danguole, 20 parašė:Lauri jei as nesvankybes visokias kalbu,nereiskia,kad as istroskus ar pan.tiesiog as tokia jau esu su savo tokiu jumoru netaktisku...zinau galiu kartais ir patyleti,bet kai parasau tada tik susimastau...:)o pirkti vyrus tai isvis nesamone pilna ir uz dyka.....tik to netoliaruoju...;)
Danguolyte labai labai tikrai tikrai nuosirdziu nuosirdziausiai sakau sorri uz savo netakta.. tiesiog alkoholis daro savo tai pirma.. antra cia mano tokio tipo humoras.. trecia as tave ir visus kitus pradejau laikyt savais draugiukais ir pradejau sau leist juokaut tokio tipo juokeliais, kuriais juokauju su artimesniais draugais.. tikrai man nieko blogo nepasirode.. dar karta atsiprasau, tikiuosi kaip nors uzglaistyti galesiu sita nesusipratima..
o as jau siausiu lovos linkui ryt, poryt ilga diena laukia, o poryt vel 250 kylu i gimtine ir tada party darysiu ir gersiu iki mirties!.. LABANAKT ZMONES! man patinka su jumis bendraut.. lapanakte..
na aciu Laurai,kad visa sita parasiai,nes buvau susimascius gal ka negerai darau...tikrai nepykstu... man patinka labai zmones kurie sako ta ka galvoja...LABOS...GERO KELIO RYTOJ...

tai jau tikrai
>>>>labos visiems kas jau ruosiasi ir kas jau susiruose ![]()
na visi cia iskeliauja tai ir as sakau LABOS Linai ir Diana...
nu tai LABOS visiem ![]()
labos labos

laba ryta chebryte...:)pagaliau nors karta pirma ryte parasiau...
labas rytas
pas mus klp sninga
su pirmuoju sniegu nedrasieji !
eeech. Einu i lauka paieskot auku ;D apmetysiu sniegu ;D ;D
labas rytas
pas mus klp sninga
su pirmuoju sniegu nedrasieji !
eeech. Einu i lauka paieskot auku ;D apmetysiu sniegu ;D ;D
Laba ryta visiems;) Pas mus, Dzionava city, irgi sniegas pasirode:D Greit begsim pončikais metytis;D Blyn, zmones, sedziu sau viena ir laku "Starka". Neisivaizduojat, koks kaifas;D Sedziu sau viena issisiepus, kad net nuo to sypsojimosi zandus skaudet pradejo;D ;D ;D
Oj, laba diena;D
Siandien treciadienis ar penktadienis, ka?:?
Galit neatsakyt, jau zinau atsakyma;D Zinot koks atsakymas? Ogi siandien ketvirtadienis;D Katik paskambinau draugei, tai ji man pasake. Ji tikrai zino. Ji protinga mergaite;D ;D ;D
Einam sokt?;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 121 122 123 124 125 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~