Re: Ar Lietuvos vaikinams trūksta romantikos?
pvz mano draugas man nerodo jokio demesio, kai su juo pakalbejau, jis pareiske jog jam tai daryti nepatinka, nepriimtina ir niekada to nedarys.mane tai nervuoja, ka daryti?:(
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar Lietuvos vaikinams trūksta romantikos?
pvz mano draugas man nerodo jokio demesio, kai su juo pakalbejau, jis pareiske jog jam tai daryti nepatinka, nepriimtina ir niekada to nedarys.mane tai nervuoja, ka daryti?:(
apskritai truksta tos romantikos, tiek merginoms, tiek vaikinams, tik vaikinams labiau=) kodel?.. nes merginos is prigimties jausmingesnes butybes nei stiprioji lytis, todel ir i romantiskuma linke labiau=) jei ir toliau kalbeti apskritai tai tikrai daugeliui net romantika vertinama pinigais.. bet visgi yra uzsilike ir ne tokiu materialistu=) reik tiketis netapsim dar labiau nykstancia rusim=)
manau kad nea;]]
pritriu yra merginu kurios nesivaiko vaikinu piniginiu ir jo turtu, reik tiesiog apsidairyti aplink
sėskit ant dviračių, pasiimkit palapinę ir negrįžkit pora savaičių.ir pigu, ir romantiška.
nevelnio yra tu romantiku ir yra ir svajotoju... Visko yra tik jie nevaiksto su iskabom "As romantikas" arba "as pridurkas"
Beto... vaikinam turbut truksta, nes siuolaikinems merginoms terupi materialus dalykai... masina... stora vaikino pinigine... brrr, bjauru. Jei taip ir toliau, meiles nebelix !
tikrai nepasakyciau kad visoms tas rupi, kai myli pinigines storis nesvarbu , o kai jau norisi pasilinksminti kartais ir zvilgtelejama ir i ta pinigine
Nerijus, 23 wrote:Auris, 19 wrote:
Beto... vaikinam turbut truksta, nes siuolaikinems merginoms terupi materialus dalykai... masina... stora vaikino pinigine... brrr, bjauru. Jei taip ir toliau, meiles nebelix !
:-]:-D:D~
Ne visos merginos tokios
Bet dauguma.... ;D
yra romantisku vaikinu, tik ir nuo musu priklauso ar jie ilgai tokie bus
ieskok kito, jei dabartinis tau nepatinka
Romantika ce
o man pasiseke =p mano draugui jos netruksta =)p~
o man pasiseke =p mano draugui jos netruksta =)p~
Tau pasiseke 2kart, kad ne as Tavo draugas, butum net nemacius, kas tai romantika...
na manau brangiosios priklauso nuo situacijos ir vaikino demesio rodymo intensyvumo jei jam ji rupi tai jis is kailio nersis kad jai itiktu
DoviLė, 17 wrote:o man pasiseke =p mano draugui jos netruksta =)p~
Tau pasiseke 2kart, kad ne as Tavo draugas, butum net nemacius, kas tai romantika...
na, tamsta, tai ko taip nusiteikes priesh romantika?
is kur istrauket kad merginom terupi materialus dalykai. siaip visur yra isimciu, ne su tom bendraujat
truksta romantisku merginu
matyt man nesiseka surast tos normalios, ne tam pasauly gyvenu, ne tarp tokiu merginu vaikstau. Arba gal tiesiog mano rusiskos kokybes radiolokatoriai sugede :]
Bet pastebejau labai zymu fakta, kad romantika siais laikais isnyko... jei nori nuvaziuot prie juros vakare palydet saulelydi su mergina... jai iskarto klausimas "O kaip grisim?". Ir ne duok Dieve pasakysi ka pestute nes neturim masinos...
normaliai merginai nerupetu nei masinos nei litai bet tokiu isties nedaug beje rusiska kokybe gera patikrink dazni radiolokatoriaus ;D mergos twarkykites mums jusu reikia....!!!!!!!!
tikra tiesa jog truksta, bet isa ir isimciu ))
>>>man rodos siais laikais i bachura vaziuojanciu su golfu antru nei neziuri..
pff.. kaip palengvejo... gerai kad aš ne golfais o troleibusais ir autobusais važineju..
tik nereikia aiskinti kad lietuviai romantikai aisku yra visokiu bet dauguma tai jau tokie atzagarus pasidare kad net baisu net i pasimatyma eidami nesugeba is savo treningiuku islysti ir kazkokius erelius vaidinti bando
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar Lietuvos vaikinams trūksta romantikos?