Re: Lietuviai gyvenantys Norvegijoj
90263910laukiu skambuciu ir pradedam savaitgali>)))
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Norvegijoj
90263910laukiu skambuciu ir pradedam savaitgali>)))
let the party started..
na yra yra tu lietuvaiciu Norvegijoj, tik kaip Lina rodos sake reikia gerai paieskoti tarp kalnu ir fjordu. as irgi cia.. ir gyvenu na taip netoli oslo. na kiek netoli - apie 60km.. - Hortene... O klausia ar imanoma cia uzsidirbti. Dirbant tikrai galima. Tik kaip ir priklauso pragyvenimas cia brangokas.
grazi ta garbanele tik gaila kad pas ja i svecius negalima..
Norvegijos vaikinukai lietuviukai kur jus pasislepe ................ liudnoka cia kazkaip,ner su kuo pabendrauti......... islyskit is po tu kalnu ir fiordu!
yra ir vaikinu bet jie gal labiau uzsieme paieskomis... todel reciau ir sedi prie pc
Sveiki. Kaip su darbais pas jus? Zadu vykti i Nor po nauju. Ar apsimoka, kaip su darbais po nauju? Kaip patartumet vykti su idarb agentura ar paciam ieskotis darbo? Kaip manot?
Sveiki. Kaip su darbais pas jus? Zadu vykti i Nor po nauju. Ar apsimoka, kaip su darbais po nauju? Kaip patartumet vykti su idarb agentura ar paciam ieskotis darbo? Kaip manot?
oi bachuriuk... ziurint koki darba Tu nori dirbti. Siaip vaziuoti i Norvegija "na ura" nelabai kas...
zinoma jei moki sneketi norvegiskai tai darba susirasi bet kur....
o jei per agenturas tai nezinau ka patarti..
Na ura nepatariu vaziuoti,nes gali palikti ant ledo,o per agenturas daug nulupa ir jokio biznio,nebent turi kokiu pazystamu kurie galetu tave idarbinti!Patikek tiesa sakau,turiu pazystamu kurie nieko nepesia isvyko atgal i lt!
Yra tokia agentura Kaune, pavainimo nepamenu. Ten pasirasai minimum 2 men kontrakta ir puti. Neima uzmokescio, tik nuvykus is pirmu algu paima viska lieka tau 4500 lt musu pinigais. Manyciau mazoka uz menesi tiek ane? Bet... Gali pereit ant norvegisko kontrakto jei tau pasiseks po tu 2 men. Tada agentura siunti toli, toli ir tu laisvas. Juk per 2 ar 3 men vistiek kazka pramoksi susipazinsi su zmonemis... Darbas daznaiusiai prie zuvies, lasisos.
Ka manot?
Niu man cia kazkaip idomiai........vistiek kazkokius procentus turi paimti uz idarbinima!Bet jau cia tau paciam spresti...pasitiketi ja ar ne!
na jei neturi kas veikti Lt tai kas gi atsitiks jei ismeginsi...gal ir nieko... jei nebijai darbo..
bet visu pirma siulau nusiteikti blogiausiam...
Niu man cia kazkaip idomiai........vistiek kazkokius procentus turi paimti uz idarbinima!Bet jau cia tau paciam spresti...pasitiketi ja ar ne!
kodel ne ,paciam per kompa darba susirasti? paciam paskambint darbdaviui ir susitart tiesei be jokiu tarbininku procentu ir kitokiu veju???
Lina, 19 wrote:Niu man cia kazkaip idomiai........vistiek kazkokius procentus turi paimti uz idarbinima!Bet jau cia tau paciam spresti...pasitiketi ja ar ne!
kodel ne ,paciam per kompa darba susirasti? paciam paskambint darbdaviui ir susitart tiesei be jokiu tarbininku procentu ir kitokiu veju???
jo jei moki norvegiskai skaityti ir kalbeti sis sprendimas butu geriausias
as pati sia vasara surida darba per interneta norvegijoje,bet vistiek iztaves iskals procentus,jeigu ne darbdavys tai to miestelio komuna,nes tu busi legalas,bet as mokejau susitarti ir is manes niekas jokiu procentu nepaeme ir buvau legale!Reikia tik buti apsukriam ir apgalvoti kiekviena zingsni,bet taip pat internetu aklai nepasitiketi!Nes gali tave isdurti!Zinau ka kalbu,jau turiu cia daug draugu ir zinau ka sakau,mokesi kalba saunu,o jeigu ne tai lauk netiketumu!
as esu panelyte ir laaabai daznai bunu norwegijoje o be saves dar daugybe mergaiciu lietuvaiciu ten pazystu, kuriam mieste tiu ?
as esu Netoli Trondheimo,orkangeryje!O kur tu?
as ir gyvenu norvegijoj jau antri metai....esu panele...bet paneles tai tikrai klaikios...visos kriauses formos....
o dar ir ka kalbeti apie baxuriukus....asssss.....lina,19 ka veiki taip toli?
o kurioje vietoje Tu gyveni Renata?
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Norvegijoj