Topic: KA DARYTI KAD BUTU PLAUKAJ TIESUSU?
VISKA ISBANDZIAU...IR NIEKAS NEISEJO tik i kirpykla nuejus..patarkit merginos ka reikia daryti
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → KA DARYTI KAD BUTU PLAUKAJ TIESUSU?
VISKA ISBANDZIAU...IR NIEKAS NEISEJO tik i kirpykla nuejus..patarkit merginos ka reikia daryti
tai jeigu viska isbandei, reiskia niex ir nebepades ;D
gal ir pades...
pamenu vaikysteje klevo ir kastono ir kt. lapus knygose dziovindavom, kai isimdavom labai lygus ir glotnus budavo, pabandyk, gal ir plaukam tiks
Pasinaudok lygintuvu...
cia geras;D
taigi yra specelei plaukams tiesint yrenginys betkurioj parde gali rasti didesne
bandziau kelias valandas isilaike tiesumas
stenkis maziau drekinti plaukus nuo to garbanojasi lb seip tai ten nlb geras budas nes plaukus gadini bet lygiu kitaip nebus
aciu uz patarima:)
nera uz ka
Gal tiesintuva pamegink ) ir plauku laku paipursk ilgai islaiko )
tiesiog nusipirk gera plauku tiesintuva ir viskas plaukai laikysis kiek noresi .. aisku ir neblogai sumokesi .. ;]]p
Su lygintuvu bandyk o jei rimtai tai tiesintuvas daugeliui padeda, tik reikia ji pastoviai naudot. Mano drauges buvo garbanoti, tai tiesiono, tiesino, o dabar jau nesigarbanoja. Cia dar daugkas priklauso ir nuo genu, jei tavo visos gimines labai garbanoti, tai gali nesvajot apie tiesius plaukus
Na tiesintuvas žinoma ir + ten kažkoks vaškas yra bent jau aš kai garbanoju (nes mano tiesut tiesutėliai ir garbanoti nesilaiko) tai padeda. Nusipirk tą specialų plaukų vašką... Nežinau kaip tiksliai jį vadint. Patepk prieš tiesinant sruogą ir perbrauk su tiesintuvu man bent jau garbanas laiko.. tai manyčiau turėtų ir iš garbanotų tiesius laikyt
Yra Cheminis tiesinimas, tiesinimo: kaukes, sampunai, kremai (bet jie nera labaiveiksmingi) geriausia butu tiesinimo znyples (kokybiskos), bei naudoti specialu purskala nuo karscio plaukams! ir plaukai bus tiesus
isbandyk braziliska tiesinima...
nieko nedaryti,garbanes irgi grazios
ir po 5 metu ji gauna nuostabiu patarimu ...
Patarčiau naudot plaukų priežiūros priemones, skirtas konkrečiai plaukų tiesinimui. Dažniausiai tokia linija prasideda "smoothing' žodžiu, Iš patirties, patariu naudot Paul Mitchelll super skinny šampūną bei kondicionierių. prie viso to, įsigyk tiesinamąjį aliejuką )
Ir tikrai nereiktų plaukų gadinti ilgalaikiais tiesinimais, arba kasdieniu tiesinimu Geriau išbandyk paprastesnes priemones! sėkmės
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → KA DARYTI KAD BUTU PLAUKAJ TIESUSU?