Topic: ar galima pamilti is pirmo zwilksnio??
:DDDD kas uzejote tj bjutinaij papildyti :DDDD tjum :DDD
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → ar galima pamilti is pirmo zwilksnio??
:DDDD kas uzejote tj bjutinaij papildyti :DDDD tjum :DDD
ajskiu kad gali bio pateij tjp njutiko :DDDD
pamilti sutinku kad galima, bet kaip toliau mylet zmogu, kurio nepazisti, kuris tau svetimas, kurio sirdele nepazistama tavo pasauliui..jau po pirmo nesusipratimo gali atsitikti taip kad nenoresi jo matyt, nes nesuprasi kodel jis vienaip ar kitaip elgias,,,nes jis tau nepazistamas ir nenuspejamas
galima labai susizaveti is pirmo zvilgsnio, nors tuo momentu atrodo, kad tai meile. veliau supranti, kokia kvailute buvai
Zinoma,kad galima...
isimylet ne, bet stipriai nusisvaigt taip
siais laikais viska imanoma
Imanoma, bet toliau bendrauti tai neaisku ar geras susibendravimas bus, ar ne. Bet atsakymas i klausima - taip
is karto meile nebuna,o tik susizavejimas
kad issimyleti is pirmo karto tai tikrai nea ..... paprasciausei tau jis gali lb patikti
man atrodo,kad galimas tik susizavejimas...meilei kaip ir daugeliui dalyku reikia laiko...
mmm o as tikiu meile is pirmo zvilgsnio
nes toks dalykas tikrai tikrai yra
aj cia tipo visi sako is pradziu susizavejimas... nu tai tada ir meile yra susizavejimas, o ne meile ot tode vat ir yra meile is pirmo zvilgsnio
)
gal ir yra bet ta meile kartais klaidynga
mmm o as tikiu meile is pirmo zvilgsnio
nes toks dalykas tikrai tikrai yra
aj cia tipo visi sako is pradziu susizavejimas... nu tai tada ir meile yra susizavejimas, o ne meile ot tode vat ir yra meile is pirmo zvilgsnio
)
mhm, dabar papasakosiu is savo praeities ir papriestarausiu tavo zodziams.
sestoj klases nuvarem i kita mokykla, pamaciau berna, kuris lb patiko, maniau isimylejau! na taip, tai butu meile is pirmo zvilgsnio, ane? palauk. su juo sokau, na ir besokant truputi kalbejom. grizus namo nenorejau net sokolado valgyt, vis galvojau apie ji, krausciaus is proto! puse nakties nemiegojau... kol supratau jog jis man netinkamas ir as jo nemyliu.
manau, tai buvo tik stiprus susizavejimas, gi meile taip greit neisnyksta. taigi yra tik susizavejimas i rmeiles su tuo negalima lygint meile yra meile ir nepainiok tu cia tu dvieju dalyku. zinoma, as tavo nuomones nepakeisiu, taciau as to ir nesiekiu. meile, tai labai grazus jausmas, del kurio... ai, neaiskinsiu, to paaiskint neimanoma kas melejo ar myli, tas supranta apie ka kalbu
netikiu tokiais dalykais, manyciau meile reikia kazkaip uzsitarnaut o ne pamatei ir isimylejei...
gali buti tik susizavejimas ar seip patikima, bet ne meile buna kad zmogus iskart pamacius begalo patinka,paskui pradedi su juo bendrauti ir viskas galu gale isauga i meile buna tokiu atveju bet tikrai nedaug.... as manau kad pirmiausiai yra susizavejimas o po to laikas parodo ar tai isauga i meile ar tai buna tik seip paika uzgaida....
arba biskiuka kitaip: zmogu iskart pamacius begalo patinka,paskui pradedi su juo bendrauti ir... jau nebe
Man atrodo dėl visą ko būtų geriau ir antrą kartą pažiūrėt pabandyt.. Kad isitikint..
as pamilau ish pirmo pauostymo :DD Buvau susizavejus vaikinu,ir kai jis ejo pro shali kazhkada,pajauciau nerealius jo kvepalus.Pamilau..ir po kiek laiko pradejome artimiau draugauti,sake pamilo mane ish pirmo zvilgsnio,..Kartu mes jau puse meteliu
as pamilau ish pirmo pauostymo :DD Buvau susizavejus vaikinu,ir kai jis ejo pro shali kazhkada,pajauciau nerealius jo kvepalus.Pamilau..ir po kiek laiko pradejome artimiau draugauti,sake pamilo mane ish pirmo zvilgsnio,..Kartu mes jau puse meteliu
Tau pasiseke seikinu
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → ar galima pamilti is pirmo zwilksnio??