Topic: ivairiausi tusai ir vakareliai???
kaip jus manote ka reikia padaryti kad tusas butu geras???
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ivairiausi tusai ir vakareliai???
kaip jus manote ka reikia padaryti kad tusas butu geras???
swarbiausia neprisigert:D
man tai atrodo kad kaip tik tuse svarbiausia prisigerti
man tai atrodo kad kaip tik tuse svarbiausia prisigerti
siuoliakine nuomone tokia... bet kas is to? lengwai isgert yra saunu, bet kokia nauda is to, kad padauginsi? apwemsi wisus kampus, prades nieztet rankos ir tarpkojis taip galima prisidirbt...
o man tuse swarbiausia gerai praleist laika, susieit su draugais, susigalwot linxmybiu, pasidalint ispudziais ir pan. ir buna super;)
na istikro tusu buna ivairiausiu rusiu
gedeminas gerai sako pritariu jam svarbu ne prisilakt o pralest gerai laika
man atrodo svarbiausia su kokiais zmonemis tas tusas bus, jei pasikviesi tokius ,,padruskius" kurie po keliu gurksniu eis aiskintis santykiu tai nemanau kad tau bus linksma svarbiausia su kuo esi tada ir nusigert (nors manau kad galima apsieiti be to) bus nebaisu nes zinosi kad sale taves yra zmones kurie tau pades ir su kuriais visad linksma
na iatikro tai ash ir manau kad svarbiausia yra gerai laika praleisti
bet kartais smagu ir prisigerti
tiesiog labai geri draugai,su kuriais zinai kad nekils dideliu nemalonumu,gera muzika,ir zinoma superine nuotaikyte!! tai viskas ko reikia geram tusui... o del alkoholio sikart patylesiu
geras tusas tada, kai visiems jo dalyviams yra gerai. o tai padaryti galima ivairiausiais budais, priklausomai nuo situacijos.. vienam tuse gali uztekt keliu geriausiu draugu(-iu), o kitam gali prireikt viska nuosekliai suderint nuo vakarelio temos, iki kiek laisvu lovu bus plote
svarbiausiai buti nusiteikusiam pasilinksminti o ne pasedeti ir pakvepuoti
geras tusas tada kai buuni su gerais zmonem.nesvarbu ar ju desimt ar du.svarbu kad jums gera kartu linksmintis. ;)svarbiausia kad nebutu blogos nuotaikos
geras tusas visu pirma gera nuotaika, superiniai zmoniu santykiai... o vat veliau jau kiti dalykai nuo situacijos priklauso
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ivairiausi tusai ir vakareliai???