Re: Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!
nesakysiu, nes nesu. Bet taip pat nesu tokia kompleksuota ir susikausčius, kad girta būdama linksmintis galėčiau...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!
nesakysiu, nes nesu. Bet taip pat nesu tokia kompleksuota ir susikausčius, kad girta būdama linksmintis galėčiau...
*kad TIK girta būdama turėjau omeny
>>>Alkoholis tai Dievo dovana.
O aš maniau kad žmogus alkoholį pats pasigamino.. Ir dar jei neklystu (tesiremiu istoriniais faktais) uždraudė tokias Dievo dovanas kaip kanapė (primelavęs visiems kad ji labai pavojinga) , kad galėtų iš alkoholio gamybos maksimalų pelną išgaut.. Bet ką jau.. tenka ir man to birzgalo karts nuo karto prisigert..
ajėj, vargšiukas Rolandas, tenka ir jam... per prievartą turbūt?
kad vairuot ta vakara nereiketu;D;D;D
aham, Roli, ar tai ir yra priežastis verčianti tave gerti?
kad vairuot ta vakara nereiketu;D;D;D
Istatyma patvirtins ir nebereiks ;D
>>>aham, Roli, ar tai ir yra priežastis verčianti tave gerti?
Na kaip ir ne, vis tiek juk teisių neturiu.
ir sėkmės tau, Egle, paskui sveikus vaikus gimdant..
vaikai jei ka atsigimsta tik y 10 ar 11 karta tai taip kad ten mano vaiku vaiku vaiku vaikams gali ir bus tox sansas ir tai lb mazas greciau jau bus nuo aplinkos usterstumu nei nuo gerimo atsigimimu
na del vaiku gimdymo tai cia dristu nesutikti.. nes kiek kandes pagimdo sveiku vaiku tai lb lb daug.. o kurie gyvena sveikai tai gimsta nlb sveiki.. gal tai tik sutapimas.. :}
tai ten del to gerimo tik kelintoj kartoj glai atsiliepti kaskas negero va kur esme cia jau greciau gausis isigimimas nuo oro zuterstumo ar dar kokio velnio
kad ir kaip ten bebūtų, bet tu, Irmantai, geriau tada savo potencija pradėk rūpintis... alkoholis nelabai tam padeda nors aišku, kas tau jaunam... apie ateitį nėr ko galvot
ateity ai atity kai jau busiu 60 ar 75 ir man jis nestos taip ar taip tai ka dar rupintis ?? beto suolaikne medicina pazangi taigi nebijau vaike man ten viskas lb gerai
kad ir kaip ten bebūtų, bet tu, Irmantai, geriau tada savo potencija pradėk rūpintis... alkoholis nelabai tam padeda nors aišku, kas tau jaunam... apie ateitį nėr ko galvot
nu jei tu cia taip jau apie alhoholy tai pagalvok ko prikviepuoji isejus y gatve taigi gal uzsidaryk y sandaru buta ten nieko neylesik ir egzistuok bus jega ilgai viskas vieks ir ilgai gyvensi kaip bus faina
optimistas tu beviltiškas 60-75.. pirma sulauk tiek su tokiu gyvenimo būdu o apie tai, ko aš ten prikvėpuoju išėjus ir kas man nuo to darosi, tai nė poros sakinių turbūt nesuregztum, ar pabandysi? ))
kita vertus, tai aš neliuobdama, o tik gatvėm vaikščiodama mažiau sau kenkiu negu tu
ir dar. Nesąmonė, kad alkoholio vartojimas neturi įtakos būsimam kūdikiui, bet jei tau lengviau gyvent tuo netikint, tai tavo reikalas
as nesaku kad neturi turi tik astiliepe po keletos kartu tas dalykas ir tai mazu procentu vaikas buna daugiau linkes y alhoholy ar daugiau nervuotas ir t.t... aisku jeigu motina nesiodama kudiky gere ruko tai cia aiksu kad padideja tikimybe kad vaikas bus su kaskokiu isigimu o del gatves paskysiu prasciau vien svino priekviepuoji lb daug nekalbu kas dedasi tavo paluciu aureolese ir ten kapileruose kox sirdies kruvis ir pan taigi negalvok akd viena cia zinai poveikiu o del gyvenimo trukmes man uzteks ir 45 40 nenoriu sukrioses ten vaiksioti gatvem o jei tu nori ten sulaukt 100 metuku tai sekmes ir ten buti kaskam nasta !!!!!
priklauso nuo to, kiek mergina geria ir kaip labai organizmui pakenkia prieš pastodama. Nesveikai nėščiajai juk mažesnė tikimybė sveiką kūdikį pagimdyt.
Ahm, atsiprašau, kad pagalvojau taip
na taip, aš norėčiau sulaukt to šimtuko, o tu tik dabar taip kalbi, sulauksi tų 40 ir kitaip jau galvosi..
priklauso nuo to, kiek mergina geria ir kaip labai organizmui pakenkia prieš pastodama. Nesveikai nėščiajai juk mažesnė tikimybė sveiką kūdikį pagimdyt.
Ahm, atsiprašau, kad pagalvojau taip
na taip, aš norėčiau sulaukt to šimtuko, o tu tik dabar taip kalbi, sulauksi tų 40 ir kitaip jau galvosi..
na pagyvenism pamatysim cia jau likimas keik man duod tiek gyvensiu o del alhoholio poveikio jis turi bet as jo nejauciu kaiup ir nejauciu nesveiko maisto poveikio ir taip t.t...
alkoholis grauzia zmogu is vidaus:)ir kuo daugiau jis jo vartos tuo.........:=) vienu zodziu kada smegenis pradeda skalaut ruginuke jau beda:=)o seip jei su saiku tai as uz
na joa, dar žiūrėk aš kokian nelaimingan atsitikiman pateksiu ir į dausas... o tu sau toliau sėkmingai gerdamas gyvensi ir vargo nematysi... va ir bus man pamokslaut
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!