You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 7 … 16 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Re: Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!
Martyna, 18 wrote:na joa, dar žiūrėk aš kokian nelaimingan atsitikiman pateksiu ir į dausas... o tu sau toliau sėkmingai gerdamas gyvensi ir vargo nematysi... va ir bus man pamokslaut
na jau cia sitame atvejy gyvenimas nenuspejimas nors kaip sakoma velnes gyrtus saugo buna visko su tais girtais kox nuo tylto nusivercia ar kur kitur papuola gyvas nusibrozdines daugu daugiause o kox zmogelis laivas ejo paslydo ir uzsimuse cia visko gali nutikti juk as nesakau kad alhoholy reike vartoti be saiko ten nera ribu turi viskas buti su saiku
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Martyna, 18 wrote:bet vat tavo ir Donato saiko supratimas, įtariu, skiriasi...
o taip kalbi tik kol blaivas... kai jau pradedi, tai vis negana būna, a?
ne as turiu savo norma ir zinau kada stabdyt reike taip nebuna kad nepaiciau ar kritineciau linksma pasidaro ir stabdai ten nereike gert taip kad apsivemtai ir panasei nu pvz buvom tokem gimse tai kaip uzsisventem tai visa savaite sventem mes ten bet per ta savaite nebuvo ne karto kad nukrisciau vemciau ar nepaiciau
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
...bet tie stabdžiai prasčiau funkciuonuot pradeda, kai smegenis alkoholis užblokuoja tuo labiau jei yra kilnus tikslas - pasigert
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
ech... gerai jau, įtikinot... gerkit į sveikatą!
- Linas, 23
- Forumo Legenda
Irmantas, 20 wrote:Martyna, 18 wrote:bet vat tavo ir Donato saiko supratimas, įtariu, skiriasi...
ne as turiu savo norma ir zinau kada stabdyt reike taip nebuna kad nepaiciau ar kritineciau linksma pasidaro ir stabdai ten nereike gert taip kad apsivemtai ir panasei nu pvz buvom tokem gimse tai kaip uzsisventem tai visa savaite sventem mes ten bet per ta savaite nebuvo ne karto kad nukrisciau vemciau ar nepaiciau
na as stabdzius irgi turiu bet kai pageriu tai paskui bent 2 savaites i alkocholio puse paziuret negtaliu ;D
- Donatas, 26
- Forumo Vijurkas
Martyna, 18 wrote:ech... gerai jau, įtikinot... gerkit į sveikatą!
tai va kad jei gertu tik i sveikata ,tai viskas butu gerai:=)nes yra tokios degtinukes kur biski sveika,pora cierkuciu
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Linas, 19 wrote:Irmantas, 20 wrote:Martyna, 18 wrote:bet vat tavo ir Donato saiko supratimas, įtariu, skiriasi...
na as stabdzius irgi turiu bet kai pageriu tai paskui bent 2 savaites i alkocholio puse paziuret negtaliu ;D
po to rozo negeraiu 2mensius pagalvodavau apie alu tai net fu darydavosi poto vel gerai viskas vel jamam ir tiek na zinai tikevienamsavo>>> martyna as ytariu kad viena karta jaunesne gerai prigerei nuo to karto taip nusitacius arba turi ziaurei griestus tevus bent as taip manau
- Linas, 23
- Forumo Legenda
Irmantas, 20 wrote:Linas, 19 wrote:Irmantas, 20 wrote:Martyna, 18 wrote:bet vat tavo ir Donato saiko supratimas, įtariu, skiriasi...
po to rozo negeraiu 2mensius pagalvodavau apie alu tai net fu darydavosi poto vel gerai viskas vel jamam ir tiek na zinai tikevienamsavo>>> martyna as ytariu kad viena karta jaunesne gerai prigerei nuo to karto taip nusitacius arba turi ziaurei griestus tevus bent as taip manau
na kazkodel ir as taip mastau ;D
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
tai kaip reikia nusitašyt, kad tokia neigiama reakcija po to? ai, jūs...
tėvai mano anei kiek negriežti... tai turbūt, kad nekokia patirtis tokią nuomonę suformavo... ir šiaip mėgstu piktintis tokiais dalykais ;D o dar negaliu atsižiūrėt į žmonių minas, kai pasakau, kad negersiu ;D jėėzau, kaip jiem baisu pasidaro...
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
cai ne baisu pasidaro o keista parasciause as ir pazystu tokiu merginu mes jes zvakem vadinam sedi visi ulele ulel ten isgere bajrukai dar toki buna gan nesvelnus umeti ir supyksta poto na bet nemanau kad ne karto nesi gerus ir ragavus alhoholio nu tikrai nepatikesiu del kasko turejoo susidaryti toky neigema poziury y alhoholy
- Linas, 23
- Forumo Legenda
Martyna, 18 wrote:tai kaip reikia nusitašyt, kad tokia neigiama reakcija po to? ai, jūs...
tėvai mano anei kiek negriežti... tai turbūt, kad nekokia patirtis tokią nuomonę suformavo... ir šiaip mėgstu piktintis tokiais dalykais ;D o dar negaliu atsižiūrėt į žmonių minas, kai pasakau, kad negersiu ;D jėėzau, kaip jiem baisu pasidaro...
gili uzauojauta tavo draugams... :-)
mano draugu tarpe tokiu nuostabu nebuna nori geri, nori ne..
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
Irmantas, 20 wrote:cai ne baisu pasidaro o keista parasciause as ir pazystu tokiu merginu mes jes zvakem vadinam sedi visi ulele ulel ten isgere bajrukai dar toki buna gan nesvelnus umeti ir supyksta poto na bet nemanau kad ne karto nesi gerus ir ragavus alhoholio nu tikrai nepatikesiu del kasko turejoo susidaryti toky neigema poziury y alhoholy
na čia kaip kam... kai kurie žmonės neįsivaizduoja, kad galima ir be laipsnių apsieit, tai va tiem baisu būna ( gal gailisi manęs? )
o tu su kokiom ten nuobodom geri?
jei negeriu, tai dar nereiškia, kad nedalyvauju kartoju: man nereikia akių užsipilt, kad pasilinksmint galėčiau niekas ir nesako, kad nesu gėrus šiaip.
Linas, 19 wrote:Martyna, 18 wrote:tai kaip reikia nusitašyt, kad tokia neigiama reakcija po to? ai, jūs...
o dėl ko dabar juos užjauti?
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Martyna, 18 wrote:Irmantas, 20 wrote:cai ne baisu pasidaro o keista parasciause as ir pazystu tokiu merginu mes jes zvakem vadinam sedi visi ulele ulel ten isgere bajrukai dar toki buna gan nesvelnus umeti ir supyksta poto na bet nemanau kad ne karto nesi gerus ir ragavus alhoholio nu tikrai nepatikesiu del kasko turejoo susidaryti toky neigema poziury y alhoholy
na čia kaip kam... kai kurie žmonės neįsivaizduoja, kad galima ir be laipsnių apsieit, tai va tiem baisu būna ( gal gailisi manęs? )
o tu su kokiom ten nuobodom geri?
jei negeriu, tai dar nereiškia, kad nedalyvauju kartoju: man nereikia akių užsipilt, kad pasilinksmint galėčiau niekas ir nesako, kad nesu gėrus šiaip.
Linas, 19 wrote:Martyna, 18 wrote:tai kaip reikia nusitašyt, kad tokia neigiama reakcija po to? ai, jūs...
o dėl ko dabar juos užjauti?
na as tavo zodzius radau vienoj temoj gan ydomos >>>>kaip sakoma, reikia gi gyvenime visas progas išnaudot
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
as neiknaisoju tik prawsciause yejau y viena tema ir ziuriu tavo zodzei ten berots ar visi vaikinai vienodi ar kaskas panasaus tai va bet is kur pas ave tox nusitatymas pries alhoholy ?
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
juokas ten buvo
na buvo šioks toks įvykis, su tuo susijęs, po kurio supratau, kad motyvai mano prisigerti yra idiotiški, absurdiški ir aš sau negaliu leist taip kvailai elgtis, nebe 13 jau.
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Martyna, 18 wrote:juokas ten buvo
na buvo šioks toks įvykis, su tuo susijęs, po kurio supratau, kad motyvai mano prisigerti yra idiotiški, absurdiški ir aš sau negaliu leist taip kvailai elgtis, nebe 13 jau.
na tai as buvau teisus berasydamas pirmai kad kaskas turejo nutikt nes visalaika buna priezastis na bet tai tipo 13 metu vaikai cai masto taip kada gere ?
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 7 … 16 Next
You must login or register to post a reply