Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
tau gerai
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?
tau gerai
Na as tai noreciau kad mano busimo vaikino ugis butu apie 190cm, nes mano pacios ugis 180cm
tai eik krepsini losti
Istikro ne ugije esme!mano ugis 180cm,ir dar uzsidedu auktakulnius 10 cm... o vaikinas mano 170cm!o man dzin!man tai grazu...
france porele
Cia yra kiekvienos paneles nuomone, kiekviena turi savo skoni......... Na bet man patinka aukstesni uz mane, su zemesniu neprasideciau .....
man patinka kai sninga
Na, visgi noretusi, kad vaikinas butu uzuoveja, o ne atvirksciai:D turejau waikina - avedama aukstakulnius uz ji budawau aukstesne.. Isties nesmagus jausmas..:/
zinoma turi i mazesnius neziureciau
geras 198 merga ir 160 vaikis
mano ugis 191cm.nesenai issiskyriau su mergina,ieskau partneres svesti Naujus metus Kembridze......merginos paskubekit:))))
ai duxas radai vieta ieskoti
niu jop ce vis i tema pasireiske kai kurie
niu o seip as ir tik ziurau i zemesnes merginas nes tai yra priimtiniauses derinys abiem tada gerai:D
jo zemesnes patogesnes netokios karves ir pakelti galima ir pasukineti kaip nori
jau cia mano forume raklaminntis nereikia, nebukit jau tokie nieko verti
realiai viskas turi reiksmes tik skirtingai kiekvienam ugis smugis ilgis plotis storis pinigines ir pan
man tai reiksmes turi.manau todel kad esu gan aukstoka.todel man ir paciai maloniau kai salia manes yra uz mane aukstesnis vaikinas arba bent jau panasaus ugio neisivaizduoju saves su zemu
niu vat as visiskai pritariu poniai Karolinai ir visiems kitiems kas cia mete argumentus del karviskumo ir pasukinejimo i visas puses kaip nori Zdz aukstesne mergina suvarzo vaikino galimybes :]
zinoma kad reiskia ugis vaikino nerinksies vaikino mazesni uz save
kaifas metriniu gauja
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?