Re: Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!
Algi, kitą sykį gal su skyrybos ženklais galėtum?
kokias būtent aplinkybes turi omeny?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!
Algi, kitą sykį gal su skyrybos ženklais galėtum?
kokias būtent aplinkybes turi omeny?
bandysiu bet man sunku galvot apie skyryba kaip rezgiu minty
aplinkybes buna yvairios, tarkim vyrai alhoholy vartoja kaip antidepresanta kas nepasiseka aini ir prisigeri,o su moterom kitaip nu jos ir maziau siurbe. istorijoj ne 1 faktas kada valstybe ant sunkios ekonomines padeties liaudis dazniau svaiginasi ir panasiai arba kada buna gerai lb gerai tai ir iskrypsti bet sitas atvejis labiau budingas vienetams
tai ar nemanai, kad paprasčiausiai silpni psichologiškai žmonės savo bėdas alkoholį skandina?
nu as kaip vyras galiu pasakyt vyrui alchoholis tai tas pats kas nuait pas psihologe stiprus tu nestiprus bet kartais nesiseka oo del kerimo kibirais sendienos atveju tai cia kapitalizmo pasekme visko daug galimybiu irgi klubai zypsi pypsi kaip zuikei isleisti is narvo viska imam viska darom
tik as nesuprantu tavo stebejimosi tuo gerimu visada jaunimas gere ir geria ar pries 100 metu ar pries 50 ar pries 10 cia tik ant skaiciu svyruoja kiek tai ir viskas gal musu vaikai maziau gers oo anukai dar velniai zino ka darys tai normalus reiskinys
nu as kaip vyras galiu pasakyt vyrui alchoholis tai tas pats kas nuait pas psihologe stiprus tu nestiprus bet kartais nesiseka oo del kerimo kibirais sendienos atveju tai cia kapitalizmo pasekme visko daug galimybiu irgi klubai zypsi pypsi kaip zuikei isleisti is narvo viska imam viska darom
tik as nesuprantu tavo stebejimosi tuo gerimu visada jaunimas gere ir geria ar pries 100 metu ar pries 50 ar pries 10 cia tik ant skaiciu svyruoja kiek tai ir viskas gal musu vaikai maziau gers oo anukai dar velniai zino ka darys tai normalus reiskinys
na gal tu ir teisus... nėra čia ko stebėtis... tik tiek, kad anksčiau mažiuliai visokie negerdavo viešai ir nerėkdavo, kad tai daro.. normalus reiškinys, bet juk ne teigiamas, jeigu visi tokie skeptikai būtume, kas bandytų spręsti šitą problemą? Nors velnias žino, ar ji apskritai išsprendžiama..
bandysiu bet man sunku galvot apie skyryba kaip rezgiu minty
aplinkybes buna yvairios, tarkim vyrai alhoholy vartoja kaip antidepresanta kas nepasiseka aini ir prisigeri,o su moterom kitaip nu jos ir maziau siurbe. istorijoj ne 1 faktas kada valstybe ant sunkios ekonomines padeties liaudis dazniau svaiginasi ir panasiai arba kada buna gerai lb gerai tai ir iskrypsti bet sitas atvejis labiau budingas vienetams
:? Algirduk.. as kai bunu kuo nors nusivyles arba susinervines tai tikrai nepuolu prie butelio.. tai gal as ne vyras ? ;D
tu , Lineli, neįtelpi į statistinio LT vyro rėmus
tu , Lineli, neįtelpi į statistinio LT vyro rėmus
na jau visiskai koks pravalas bet gal ir gerai kepenys sveikesnes bus
>>>as manau kad abstininsija yra visiska nesamone..
tai ar nemanai, kad paprasčiausiai silpni psichologiškai žmonės savo bėdas alkoholį skandina?
na ne tik alkoholyje.. : kilpoje, nemune, narkotikuose....
reik požiūrį į gyvenimą keist. Ir tos problemos mažesnės atrodys, ir spręst jas lengvaiu seksis... esmė ta, kad dauguma ne iš sunkaus gyvenimo gert eina, o tam, kad išlįst iš savo kasdienio kiauto ir pasiaust tada jau be didesnių keblumų..
nzn db ir man atrodo kad per anksti visi geria,bet kai pagalvoju kad pats pradejau nuo 13 14 tai kaskaip nesinori ir ajskint.ajsku ir dabar ne amzius gert bet kartais gaunas:)
nzn db ir man atrodo kad per anksti visi geria,bet kai pagalvoju kad pats pradejau nuo 13 14 tai kaskaip nesinori ir ajskint.ajsku ir dabar ne amzius gert bet kartais gaunas:)
dabar dar draugai didelę įtaką daro
Tautvydas, 16 wrote:nzn db ir man atrodo kad per anksti visi geria,bet kai pagalvoju kad pats pradejau nuo 13 14 tai kaskaip nesinori ir ajskint.ajsku ir dabar ne amzius gert bet kartais gaunas:)
dabar dar draugai didelę įtaką daro
gali turireti didziausius draugus bet jei nenoresi gert tai negersi juk jei tau leikos y gerkele neystato ir ir nepila alhoholio pats geri
as nusprendziau viena eksperimenta padarytikai man suejo 19 metu neimti ne laso i burna alkocholio iki 20 metu,bet net lengvo pvz.sidro...ir ka galiu pasakyti buvo lievai...:)
as nusprendziau viena eksperimenta padaryti
kai man suejo 19 metu neimti ne laso i burna alkocholio iki 20 metu,bet net lengvo pvz.sidro...ir ka galiu pasakyti buvo lievai...:)
as tokiu experementu tai net nedrysciau daryti
Danguole, 20 wrote:as nusprendziau viena eksperimenta padaryti
kai man suejo 19 metu neimti ne laso i burna alkocholio iki 20 metu,bet net lengvo pvz.sidro...ir ka galiu pasakyti buvo lievai...:)
![]()
tai as ekxperamentatore esu... viska isbandyti noriu...bet nepatiko...visi geria,o tu sultis siurbi
Irmantas, 20 wrote:Danguole, 20 wrote:as nusprendziau viena eksperimenta padaryti
![]()
tai as ekxperamentatore esu...viska isbandyti noriu...bet nepatiko...visi geria,o tu sultis siurbi
as karta negalejau gerti bet ne del top kad pats norejau o del to kad negalejau tai buvo ziauru tik nervuotis pradedi ir teik atrodo toki durni visi kai gere ir pan o tu sedi kai zvake
Danguole, 20 wrote:Irmantas, 20 wrote:Danguole, 20 wrote:as nusprendziau viena eksperimenta padaryti
![]()
tai as ekxperamentatore esu...viska isbandyti noriu...bet nepatiko...visi geria,o tu sultis siurbi
as karta negalejau gerti bet ne del top kad pats norejau o del to kad negalejau tai buvo ziauru tik nervuotis pradedi ir teik atrodo toki durni visi kai gere ir pan o tu sedi kai zvake
jo pazistamas jausmas ir visi klausia kodel?ir vis reikia aiskintis kodel...paskui kaip i dura pasiziuri...
nu taip taip ziauru ir dar palink visi uze o tau kuo toliau tuo neydomiau darosi
jo sedi kaip varna visi ziuri kaip i nesveika...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!