You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Dietos (Page 5 of 6)
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Aldis, 26
- Forumo Liūtas
Re: Dietos
Viktorija, 25 wrote:Dominyka, 24 wrote: as tik uz dietas...nemalonu is mylimo zmogiuko isgirsti mano burbuliukas,ar mano storuliuke....niekada nebuvau stambi mergina,bet teko susilaukti vaikelio....tai gi ne stora bet ir negrazuole,liemens apimtis ir uzpakaliukas ne kaip atrodo po visu tokiu reikalu....po gimdymo prabego keli metai o as niekaip valios neturejau susiimti....bet viena grazia diena tai padariau..ir rezultatai -9 kg. per labai,net gi labai trumpa laika....o apie apimtis nera net ka ir kalbeti,oda pasidare grazi,lygi...tikriausiai net ir pries nestuma taip gerai nesijauciau,o dar tas pasitikejimas savimi...Manau nieko blogo jai rupiniesi savo groziu,taip pat ir sveikata...dieta ne lygi dietai...jai darai viska protingai...tai as tik uz...ir dar karta uz.
pats geriausias uzsiemimas kuno linijoms tobulinti-aerobika......
Patixlinsiu .. sexas - ir kai dominuoja ne vyras o moteriske!
- Liuda, 14
- Forumo Naujokas
na ka dieta tai ne tik nevalgymas:D:D:D pi4rmewsia jei valgai valgyk letai nes tik po 10 minuciu pradeda skrandis reguoti i maista tai va jei valgysi letai skrandis reguos priims maista ir dawg nenoresi beje atsilenkimus daryk po 40 i diena arba po 80 pvz 10 padaryk minute pailsek ir taip 40 ryte 40 ir vakare 40:):):)
- Liuda, 14
- Forumo Naujokas
beje valgyk dawg vaisiu nevalgykit bananu vynogiu ir kt valgyk arbuzus kivius arbuzai labai gerai nes nuo ju i tulika nori tai skrandis valos:D:D:D:Do be to isgerk 2 litrus vandens;)jei dar ko reikes kreipkis:D:D:Dnes ash apsiskaicius:D:D:D
- Inga, 14
- Forumo Naujokas
taip as noriu lankyt sporta tai kur tu nori?
- Arina, 16
- Forumo Dalyvis
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Vija, 24 wrote:ar laikotes dietu, kokiu, ar jos veiksmingos?
beje, siryt girdejau pasakojima labame ryte apie lietuviskas dietas - t.y. gavenias ir adventus, kad prisilaikydami pasniku is tiesu neturetume jokiu problemu del antsvorio ir sveikatos.. ka apie tai manote jus?
zinoma kad reike prisilaikyt ir per sventes nereike grust visko iseiles kaip musulietuviu seimynos meksta daryt prisivalgo o poto jau sedi ispampe reik viska daryti su saiku ir prisiziurint bent as taip manu
- Youlowe, 16
- Forumo Dalyvis
Aš nesilaikau...Man to nereikia...Beto geriau nueiti į sporto salę ir pasportuoti...O ne laikytis dietos..:)
- Elena
- Forumo Liūtas
Galiu pasakyt tik tiek kad po bet kokios prievartos organizmui tie kg butinai sugris nes medziaagu apikaitai tai nera gerai... TAI VERTA SUSIMASTYT, AR - VERTA!
- Agnute, 17
- Forumo Vijurkas
viska reikia daryti su protu:D:D
- Gintė, 12
- Forumo Pradedantysis
Viktorija, 18 wrote:geriausia dieta nekimsti visko kas papuola po 18h vakaro ir valgyti 3kart per diena...pavalgykit taip koki men ir pamatysit,kad kg mazeja...
cia tai tiesa pasakei
- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
nesilaikau jokiu dietu,man atvirksciai gydytoja kazkokiu vitaminu buvo israsiusi,kad labiau valgyti noreciau...siaip tai manau,kad geriausias dalykas yra sportas...arba jei jau tikrai turi antsvorio,tai nueiti pas dietologe ir ji sudarys reikalinga dieta,kad organizmui nepakenktu...
- Laura, 28
- Forumo Aktyvistas
reikia valgyti, kai esi alkanas
cia ir visada dieta!
- Aušra, 15
- Forumo Liūtas
dieta yra labai blogai nes po dietos svoris dvigubeja
- Simona
- Forumo Dalyvis
Geriausia dieta yra sportas, darbas, stresas ir subalansuota mityba
- Agota
- Forumo Dalyvis
Sveikos panos, patikekit,kiek dietu teko laikytis-man nepadejo
Tik "jojo" efekto sulaukiau.Uztat pradejau lakyti sporto kluba ir tikiuosi geru rezultatu.
- Giedrė
- Forumo Dalyvis
O gal kas nors naudojote lieknėjimo preparatus? Gundausi tokiu Obesimed Forte. Parašyta, kas sumažina apetitą, sureguliuoja cholesterolį, sukraus kiekį kraujyje - vienu žodžiu ne tik kilogramai tirpsta, bet ir sveikata gerėja. Įdomu, ar kas esate išbandę?
- Ryto migla
- Forumo Pradedantysis
Simona, 23 wrote:Geriausia dieta yra sportas, darbas, stresas ir subalansuota mityba
Dėl visko pritariu išskyrus dėl streso kai kurios merginos dėl streso kaip tik priauga svorio, nes tuomet nusiraminimą randa maiste, nors aišku kai kurios, kaip tik atvirkščiai - numeta svorio.
Bet duok diev streso mažiau, kenkia nervams, o kaip žinome nervų ląstelės neatsinaujina, kaip, kad kitos mūsų organizmo ląstelės
- Jurga
- Forumo Pradedantysis
Giedrė wrote:O gal kas nors naudojote lieknėjimo preparatus? Gundausi tokiu Obesimed Forte. Parašyta, kas sumažina apetitą, sureguliuoja cholesterolį, sukraus kiekį kraujyje - vienu žodžiu ne tik kilogramai tirpsta, bet ir sveikata gerėja. Įdomu, ar kas esate išbandę?
Ar padėjo tas Obesimed? Kažkaip reikia pagaliau susiimti ir nutirpdyti tuos nelemtus kilogramus.
- Esmeralda
- Forumo Liūtas
Aš dėl figuros nebadaučiau,nebent dėl sveikatos reikėtų,be to kai žmogus badauja,tai organizmas pradeda kaupti atsargas,ir tada dar labiau storėjama.
Bet vieną recepta išbandžiau veikia,ir svoris dvigubai negryžo.
Reikia valgyti be druskos,ką taisai pati iš duonos juk neišimsi druskos.
Vonioje pasikabinkite plonos merginos,ar savo kai buvote plona nuotrauka,ir žiūrėdama į ją įsivaizduokite,kad esate jau dabar tokia plona[tada pasamonei duosite programą plonėti,o badaujant pasamonei eina programa,kad kaupti atsargas.] Žiūrint į nuotrauką įsivaizduojant prauskitės po dušu kiek galite karštesniu,o paskui kiek galite šaltesniu, vandeniu. Man tikrai suveikė.
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 Next
You must login or register to post a reply