Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Beto kas tau sake kad as cia kazka kabinu?
nekabini, nes esi nauju paziuru ir lauki, kol tave nukabins
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai vat Diana ir man tas pats norisi ka nors kabint arba bent jau kad kazkas kad butu bet kad nlb matai ka kabint...ner simpatiju o tai kas traukia suzinai akd uzimta arba nesigauna kas nors..
as ne apie cia kalbejau...tu kazkada minejai,kad pamatai kur nors mergina ir nedrysti jos uzkalbinti...;) tai ir pasakiau,kad is savo rato ieskotum...na zinai tau nesiseka kaip ir man...kai tik koks patinka butinai dingti is akiracio turi...
Auris, 19 wrote:Beto kas tau sake kad as cia kazka kabinu?
nea nu tai as ir pats kabinu bet pirma man tas zmogus turi patikti arba bent jau atkreipt demesi turiu o vat dazniausiai neatkreipi demesio arba kaip tik galvoji kad ta mergina per gera ir nenukabinsi jos... :V niu zdz o jeigu mergina pati parodo demesi tai ir paciam geriau
svetimas? cia ta prasme, kad jau uzimtas merginas ar kad ne is savos vietoves? :?
ne gatveje,ar bare...:)
vadinas labai isrankus esma ;D nors tokiem ir reik but, kad gera kasni gaut nors yra posaris " is bliuda mesuos, verse oudega issirinka..." ;D mano tetai jau taip buvo.. nors ji jauna budama nerimta mergiote buvo
Auris, 19 wrote:Beto kas tau sake kad as cia kazka kabinu?
as ne apie cia kalbejau...tu kazkada minejai,kad pamatai kur nors mergina ir nedrysti jos uzkalbinti...;) tai ir pasakiau,kad is savo rato ieskotum...na zinai tau nesiseka kaip ir man...kai tik koks patinka butinai dingti is akiracio turi...
na nzn... mano aplinka labai nevesli ir nepatogi tokiem santykiam, nes viskas aplinkui pas mane darbiniai santykiai kitos organizacijos ir simtai projektu ar strateginiu projektavimu... Tai nebent universitete ka nors, bet kad ten puse uzsienieciu, ta puse lietuviu yra puse rusu... o normaliu lietuvaiciu labai mazai tai ir pasirinkims mazas... beto velniai ten atpaisysi aks lietuvis kas ne lietuvis nes viskas angliskai
Diana, 17 wrote:Auris, 19 wrote:Beto kas tau sake kad as cia kazka kabinu?
nea nu tai as ir pats kabinu bet pirma man tas zmogus turi patikti arba bent jau atkreipt demesi turiu o vat dazniausiai neatkreipi demesio arba kaip tik galvoji kad ta mergina per gera ir nenukabinsi jos... :V niu zdz o jeigu mergina pati parodo demesi tai ir paciam geriau
as tai turiu savybe nepastebet zmoniu, net bernu.. ;D budavo einam su mergom, praeina koks bernas ir jos jau komentuoja ar matet koks saunus grazus ir bla bla bla, o as turiu atsisukt paziuret apie ka jos cia kalba ;D
vadinas labai isrankus esma ;D nors tokiem ir reik but, kad gera kasni gaut nors yra posaris " is bliuda mesuos, verse oudega issirinka..." ;D mano tetai jau taip buvo.. nors ji jauna budama nerimta mergiote buvo
gal ir isrankus... nea siaip nereikia man ten kazkokios superines man isviso nera jokiu cia kriteriju kokios man tos merginos reikia, svarbu kad as jausciau pats kazkoki potrauki nora jei tokio nera tai zinai... na charakteris irgi svarbus ebt ji kad issiaiskinti tai reikia arba pradet draugaut arba bendrauti ilgai su tuo zmogum o po ilgu bendravimu zmogus dazniausiai pasidaro tiesiog draugas ir tada kabint dar yra sunkiau... nes draugai yra draugai
Danguole, 20 wrote:Auris, 19 wrote:Beto kas tau sake kad as cia kazka kabinu?
na nzn... mano aplinka labai nevesli ir nepatogi tokiem santykiam, nes viskas aplinkui pas mane darbiniai santykiai kitos organizacijos ir simtai projektu ar strateginiu projektavimu... Tai nebent universitete ka nors, bet kad ten puse uzsienieciu, ta puse lietuviu yra puse rusu... o normaliu lietuvaiciu labai mazai tai ir pasirinkims mazas... beto velniai ten atpaisysi aks lietuvis kas ne lietuvis nes viskas angliskai
reiskia dar nelemta...;)
Auris, 19 wrote:Diana, 17 wrote:Auris, 19 wrote:Beto kas tau sake kad as cia kazka kabinu?
as tai turiu savybe nepastebet zmoniu, net bernu.. ;D budavo einam su mergom, praeina koks bernas ir jos jau komentuoja ar matet koks saunus grazus ir bla bla bla, o as turiu atsisukt paziuret apie ka jos cia kalba ;D
irgi geras variantas ;] panasiai ir man per daug nekreipiu demesio i aplinkius ir isviso nelabai megstu as tokius apkalbinejiomus: ooo kokia pana sakes... Nors aisku pakalbam su draugais taip bet tada kai paciam lb gera nuotaika buna arba siaip prikolinimo metas uzejes
Diana, 17 wrote:vadinas labai isrankus esma ;D nors tokiem ir reik but, kad gera kasni gaut nors yra posaris " is bliuda mesuos, verse oudega issirinka..." ;D mano tetai jau taip buvo.. nors ji jauna budama nerimta mergiote buvo
gal ir isrankus... nea siaip nereikia man ten kazkokios superines man isviso nera jokiu cia kriteriju kokios man tos merginos reikia, svarbu kad as jausciau pats kazkoki potrauki nora jei tokio nera tai zinai... na charakteris irgi svarbus ebt ji kad issiaiskinti tai reikia arba pradet draugaut arba bendrauti ilgai su tuo zmogum o po ilgu bendravimu zmogus dazniausiai pasidaro tiesiog draugas ir tada kabint dar yra sunkiau... nes draugai yra draugai
rimtiem zmoniem superiniu antru pusiu ir nereik, taciau kad ir ta paprasta sunku rast... aisku, labai svarbus potraukis... jei nera jo, gali atitikt ir visus kriterijus (kuriu tu neturi ) ir vis tiek tau nebus labai gera su tuo zmogum buti...
na, labanakt chebryte... reik man miegot...
Labos Diana...;)
labos Dianuk niu Danguolyt apie ka mes pliotkinam ? :V
na net neisivaizduoju pas mane siandien fantazijos nera...
be fantazijos sian ? :] persimiegojus gal?
ne atvirksciai neisimiegojus...kur cia zmogau persimiegosi jei i darba reikia...:) o tu kaip miegojai?
kai miegojau tai pramiegojau visas paskaitas
as tai ir turejau i darba anksciau ateiti...ir nepadirbau siandien visai... tai rytoj ragai bus...dvigubu frontu varysiu...
vargse as tai pramiegojau visas paskaitas tai tik i posedzius suvaiksciojau ir fsio... :V
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~