4181

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 parašė:

Beto kas tau sake kad as cia kazka kabinu? yikes

nekabini, nes esi nauju paziuru ir lauki, kol tave nukabins big_smile

4182

tai vat Diana ir man tas pats smile norisi ka nors kabint arba bent jau kad kazkas kad butu bet kad nlb matai ka kabint...ner simpatiju smile o tai kas traukia suzinai akd uzimta arba nesigauna kas nors..

4183

Auris, 19 parašė:

as ne apie cia kalbejau...tu kazkada minejai,kad pamatai kur nors mergina ir nedrysti jos uzkalbinti...;) tai ir pasakiau,kad is savo rato ieskotum...na zinai tau nesiseka kaip ir man...kai tik koks patinka butinai dingti is akiracio turi...:::034

4184

Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

nea nu tai as ir pats kabinu bet pirma man tas zmogus turi patikti big_smile arba bent jau atkreipt demesi turiu wink o vat dazniausiai neatkreipi demesio arba kaip tik galvoji kad ta mergina per gera ir nenukabinsi jos... :V niu zdz smile o jeigu mergina pati parodo demesi tai ir paciam geriau smile

4185

Diana, 17 parašė:

svetimas? cia ta prasme, kad jau uzimtas merginas ar kad ne is savos vietoves? :?

ne gatveje,ar bare...:)

4186

vadinas labai isrankus esma ;D nors tokiem ir reik but, kad gera kasni gaut smile nors yra posaris " is bliuda mesuos, verse oudega issirinka..." ;D mano tetai jau taip buvo.. sad nors ji jauna budama nerimta mergiote buvo smile

4187

Danguole, 20 parašė:
Auris, 19 parašė:

as ne apie cia kalbejau...tu kazkada minejai,kad pamatai kur nors mergina ir nedrysti jos uzkalbinti...;) tai ir pasakiau,kad is savo rato ieskotum...na zinai tau nesiseka kaip ir man...kai tik koks patinka butinai dingti is akiracio turi...:::034

na nzn... mano aplinka labai nevesli ir nepatogi tokiem santykiam, nes viskas aplinkui pas mane darbiniai santykiai smile kitos organizacijos ir simtai projektu ar strateginiu projektavimu... Tai nebent universitete ka nors, bet kad ten puse uzsienieciu, ta puse lietuviu yra puse rusu... o normaliu lietuvaiciu labai mazai tai ir pasirinkims mazas... beto velniai ten atpaisysi aks lietuvis kas ne lietuvis nes viskas angliskai smile

4188

Auris, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

nea nu tai as ir pats kabinu bet pirma man tas zmogus turi patikti big_smile arba bent jau atkreipt demesi turiu wink o vat dazniausiai neatkreipi demesio arba kaip tik galvoji kad ta mergina per gera ir nenukabinsi jos... :V niu zdz smile o jeigu mergina pati parodo demesi tai ir paciam geriau smile

as tai turiu savybe nepastebet zmoniu, net bernu.. ;D budavo einam su mergom, praeina koks bernas ir jos jau komentuoja ar matet koks saunus grazus ir bla bla bla, o as turiu atsisukt paziuret apie ka jos cia kalba ;D

4189

Diana, 17 parašė:

vadinas labai isrankus esma ;D nors tokiem ir reik but, kad gera kasni gaut smile nors yra posaris " is bliuda mesuos, verse oudega issirinka..." ;D mano tetai jau taip buvo.. sad nors ji jauna budama nerimta mergiote buvo smile

gal ir isrankus... nea siaip nereikia man ten kazkokios superines smile man isviso nera jokiu cia kriteriju kokios man tos merginos reikia, svarbu kad as jausciau pats kazkoki potrauki nora wink jei tokio nera tai zinai... smile na charakteris irgi svarbus big_smile ebt ji kad issiaiskinti tai reikia arba pradet draugaut arba bendrauti ilgai su tuo zmogum wink o po ilgu bendravimu zmogus dazniausiai pasidaro tiesiog draugas ir tada kabint dar yra sunkiau... nes draugai yra draugai big_smile

4190

Auris, 19 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Auris, 19 parašė:

na nzn... mano aplinka labai nevesli ir nepatogi tokiem santykiam, nes viskas aplinkui pas mane darbiniai santykiai smile kitos organizacijos ir simtai projektu ar strateginiu projektavimu... Tai nebent universitete ka nors, bet kad ten puse uzsienieciu, ta puse lietuviu yra puse rusu... o normaliu lietuvaiciu labai mazai tai ir pasirinkims mazas... beto velniai ten atpaisysi aks lietuvis kas ne lietuvis nes viskas angliskai smile

reiskia dar nelemta...;)

4191

Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

as tai turiu savybe nepastebet zmoniu, net bernu.. ;D budavo einam su mergom, praeina koks bernas ir jos jau komentuoja ar matet koks saunus grazus ir bla bla bla, o as turiu atsisukt paziuret apie ka jos cia kalba ;D

irgi geras variantas ;] panasiai ir man smile per daug nekreipiu demesio i aplinkius wink ir isviso nelabai megstu as tokius apkalbinejiomus: ooo kokia pana sakes... smile Nors aisku pakalbam su draugais taip bet tada kai paciam lb gera nuotaika buna big_smile arba siaip prikolinimo metas uzejes big_smile

4192

Auris, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:

gal ir isrankus... nea siaip nereikia man ten kazkokios superines smile man isviso nera jokiu cia kriteriju kokios man tos merginos reikia, svarbu kad as jausciau pats kazkoki potrauki nora wink jei tokio nera tai zinai... smile na charakteris irgi svarbus big_smile ebt ji kad issiaiskinti tai reikia arba pradet draugaut arba bendrauti ilgai su tuo zmogum wink o po ilgu bendravimu zmogus dazniausiai pasidaro tiesiog draugas ir tada kabint dar yra sunkiau... nes draugai yra draugai big_smile

rimtiem zmoniem superiniu antru pusiu ir nereik, taciau kad ir ta paprasta sunku rast... aisku, labai svarbus potraukis... jei nera jo, gali atitikt ir visus kriterijus (kuriu tu neturi big_smile ) ir vis tiek tau nebus labai gera su tuo zmogum buti...
na, labanakt chebryte... reik man miegot... sad big_smile

4193

Labos Diana...;)

4194

labos Dianuk smile niu Danguolyt apie ka mes pliotkinam ? :V

4195

na net neisivaizduoju pas mane siandien fantazijos nera...:::044

4196

be fantazijos sian ? :] persimiegojus gal? smile

4197

ne atvirksciai neisimiegojus...kur cia zmogau persimiegosi jei i darba reikia...:) o tu kaip miegojai?:::034

4198

kai miegojau tai pramiegojau visas paskaitas big_smile

4199

as tai ir turejau i darba anksciau ateiti...ir nepadirbau siandien visai...:::034 tai rytoj ragai bus...dvigubu frontu varysiu...:::034

4200

vargse big_smile as tai pramiegojau visas paskaitas tai tik i posedzius suvaiksciojau ir fsio... :V