You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Re: kaimynas melomanas ?
Migle, 26 wrote:oi nea:) turgelyje niekada:)o buna po 5lt? kiek maciau tokiose vietose buna tik slamstas pardavinejamas. einamas populiarus slamstas.
ne, nu mano drauge grizta va is uzsienio atostogu, o ji turi lagamina geru cd (nes pati dziazo dainininke), tai jei as nusipirksiu tusciu cd ir viska is jos persirasysiu, tai mane uz tai i cype pasodins???
taip gali nes tai yra nelegalu kaip ir ten visokiu programu persirasymas ir pan ir kaip pas daugely stovntys windos xp ar dar koki yra nelegalus o jei turetu buti legalus perki daleiskim pc tai perki prei jo programine yranga
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
nu ne, vistiek as viska is jos persirasysiu, o ant virseliu uzrasysiu "nuotraukos", tai ne nepatikrins, nes kompo namie ner:D
taigi dar syki norejau paklausti del drauges diplominio. ten genialus darbas teatro kritikos temea ir as ji tikrai turiu i cd isirasius ir guli jis mano stalciuj. ar tai irgi nusikaltimas???:)skaitau ji kartais i darba atsinesus:)
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
ai, taigi neplatinu savaime suprantama. nu perrasiau viena ir padovanojau bendradarbei moters dienos proga, nes jai patiko labai tas cd kai pas mane sveciuose buvo, dar sesei esu perrasius... o diplomini jos tai nenesiau, nes pati parasiau ne blogesni;););)
o tu gal teise studijuoji?
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
o tu kokia muzika megsti?
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Migle, 26 wrote:o tu kokia muzika megsti?
neklausau lietuviskos visikai ankciau klasika klausydavua dar klausau daugiau klubine ir panases grupes pop nemesktu
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
kuom skiriasi pop nuo klubines.. siaip ar taip panasu i vinies kalima sienon...;) nepyk, as netolerantiska, man pms:D
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
tai zinau as tas grupes kaip apocaliptica. ten gera muzika, nesiginciju, nors ir ne mano skonio. o techno - tai netikslus pavadinimas, reiktu vadinti "remontas gretimame bute":D:D:D o ka britne? tipo musu riaubiskyte tai ne tokia? mano va buves vaikinas ede ede man nervus, kad neturiu papu kaip riaubiskytes, tai pasidariau isvada, kad kai visokios britnes dainuoja, tai nieks ju ne negirdi, tik ziuri, tai net jei operiniu balsu uztrauktu, ar kaip varle pradetu kvakset niekas nepastebetu. ai nu zodziu,
ne tau vienam itarimas del mano pms kilo:D:D:D
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Pages Previous 1 2 3 4
You must login or register to post a reply