61

Re: kaimynas melomanas ?

Migle, 26 parašė:

oi nea:) turgelyje niekada:)o buna po 5lt? kiek maciau tokiose vietose buna tik slamstas pardavinejamas. einamas populiarus slamstas.
ne, nu mano drauge grizta va is uzsienio atostogu, o ji turi lagamina geru cd (nes pati dziazo dainininke), tai jei as nusipirksiu tusciu cd ir viska is jos persirasysiu, tai mane uz tai i cype pasodins???:::201

taip gali nes tai yra nelegalu kaip ir ten visokiu programu persirasymas ir pan ir kaip pas daugely stovntys windos xp ar dar koki yra nelegalus o jei turetu buti legalus perki daleiskim pc tai perki prei jo programine yranga

62

nu ne, vistiek as viska is jos persirasysiu, o ant virseliu uzrasysiu "nuotraukos", tai ne nepatikrins, nes kompo namie ner:D
taigi dar syki norejau paklausti del drauges diplominio. ten genialus darbas teatro kritikos temea ir as ji tikrai turiu i cd isirasius ir guli jis mano stalciuj. ar tai irgi nusikaltimas???:)skaitau ji kartais i darba atsinesus:)

63

na tai tu ten gali sakyt cia mano diplominis  ir beje tu jo niekur nenaudoji neplatini nenesi daleiskim jo atsiskaityt kaip savo ir pan smile  na del to cd persirasinejimu tai nera baudzema jei tu naudoji asmeniskai ir to cd enturi daug kopiju ir jo neplatini kitiems ten reiktu paskityt ydemiau tuos straipsnius del piratavimo smile

64

ai, taigi neplatinu savaime suprantama. nu perrasiau viena ir padovanojau bendradarbei moters dienos proga, nes jai patiko labai tas cd kai pas mane sveciuose buvo, dar sesei esu perrasius... o diplomini jos tai nenesiau, nes pati parasiau ne blogesni;););)
o tu gal teise studijuoji?

65

Migle, 26 parašė:

ai, taigi neplatinu savaime suprantama. nu perrasiau viena ir padovanojau bendradarbei moters dienos proga, nes jai patiko labai tas cd kai pas mane sveciuose buvo, dar sesei esu perrasius... o diplomini jos tai nenesiau, nes pati parasiau ne blogesni;););)
o tu gal teise studijuoji?

na seip domuosi yvaireis dalykasi smile gyvenimo patirtis ir pan smile teise pschologija man patinka kaip ir istorija ir t.t.. smile smile

66

o tu kokia muzika megsti?

67

Migle, 26 parašė:

o tu kokia muzika megsti?

neklausau lietuviskos visikai ankciau klasika klausydavua dar klausau daugiau klubine ir panases grupes pop nemesktu

68

kuom skiriasi pop nuo klubines..:::201 siaip ar taip panasu i vinies kalima sienon...;) nepyk, as netolerantiska, man pms:D

69

Migle, 26 parašė:

kuom skiriasi pop nuo klubines..:::201 siaip ar taip panasu i vinies kalima sienon...;) nepyk, as netolerantiska, man pms:D

seip del pms tai taip sove y galva mintis paklaust ar kartais tau ne smile nepykstu seip daukuo skiresi kur ten tu amno saulute plese ar ten koke britne o kur klausai techno ir taip panasiu sitliu muzika smile sutinku ten nepalygysi kur groja klasika bet yra pvz kad ir rock grupiu kurios groja kartu su orkestru ir lb grazei skamba kad ir metalikos dainos su orkestru yra atlike  apokolipse ir daug kitu grupiu smile

70

tai zinau as tas grupes kaip apocaliptica. ten gera muzika, nesiginciju, nors ir ne mano skonio. o techno - tai netikslus pavadinimas, reiktu vadinti "remontas gretimame bute":D:D:D o ka britne? tipo musu riaubiskyte tai ne tokia? mano va buves vaikinas ede ede man nervus, kad neturiu papu kaip riaubiskytes, tai pasidariau isvada, kad kai visokios britnes dainuoja, tai nieks ju ne negirdi, tik ziuri, tai net jei operiniu balsu uztrauktu, ar kaip varle pradetu kvakset niekas nepastebetu. ai nu zodziu,
ne tau vienam itarimas del mano pms kilo:D:D:D

71

big_smile na tai zinai tox ir vaikinas jei del to taip ede smile o as neginu ne riaubiskytes ar dar ten kokios pop dievaites big_smile man jos neydomu pvz kai yva isjuk garasa ir tegu soka niekuo nepasikeis ziurovu reakcija