Re: Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?
man patinka panos
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?
man patinka panos
laba diena....jus radote tai ko ieskojote.....TAI AS:DDDDD
nesveix
jeeezzz nekenchiu mergu kurioms reikia rimtu ))
gaudykit
Visokiu yra visokiu reikia man ir asmeniskai nepatinka tokios, bet ka padarysi
Protingas-smaikstuolis vat kur zmogutis...
nesvabu, kas per linksma(-as), bet ledus galima pralauzti visiems, tik reikia tureti valios su tuom kovoti ir bus pabigos rezultatas aiskus
smaikstus svarbu kad prajuokinti moketu
man tokie kurie kai reikia buna smaikstus o kai reikia rimti...
geriausiai kai viskam yra savas laikas ir vieta...nes jeigu per laidotuves pradetu smaikstaut arba kur reikia juoktis butu rimciausiai susiraukes, na tai tokiu kazin ar reiktu...pati esu aukso viduriukas tarp tu dalyku
smaikstus:Dnors kas per daug tas nesveika:)
smaikstus! rimti man atrodo nuobodus
smaikstus:Dnors kas per daug tas nesveika:)
pritariu tau kaip pavyzdziui laurynas..... na o seip man paciai smaikstus
SMAIKSTUS,PASELE,BLOGIUAKAI ir SPORTININAKAI jei viskas viename tai super
hmz... smaikstus.....as......pasele....as..... blogiukai...hmz...nu gal truputi.....sportininkai.....ir vel as.... Agne varom i pasimatyma
linksmi,smaikstus,bet kai reik ir rimti.
Manau smaikstumo nereikia atsieti ir nuo rimtumo.Kartais ju per didelis smaikstumas,plepejimaskaip ten sakoma"per daug apzeles darzas",tampa ir nuobodu.Kai nieko rimto nepasako.
smaijkstus,,,nu bet jej viska juokaijs ims..tj ne kas
Smaikstus - nes ju jais linksmiau gyvent ar tai butu vaikinas ar draugai visada i kompanija renkuos linksma smaikstu zmogu
smaiksciai rimti = rimtai smaikstus. vyras turi turet abu siuoso bruozus
visokie.kartais gera pasijuokti,o kartais norisi pabuti su rimtu,protingu zmogumi.:)
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?