Re: Meetas2 Šiauliuose
ech, oi valiau organizma sestadieni (spirituotais gerimais), iki siol tokia apsivaliusi jauciuosi
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
ech, oi valiau organizma sestadieni (spirituotais gerimais), iki siol tokia apsivaliusi jauciuosi
kadangi as ir iki kaledu organizma valau, tada gal savaitgali koki pienisku kokteiliu vakareli organizuojam?
bet as tik sulciaspaude turiu...........
tai sultys organizmo valymui irgi labai tinka, ypac jei i jas kas nors ipilta
plaksim rankytem ir sakutem as turiu toki parasna mikseriuka, bet gal tiks, vis sis tas nei nieko
Oho kaip cia viskas greitai vyksta, o kur cia tas vakarelis galetu buti man jau labai idomu pasidare nes as kaip ir negeriantis dabar esu. Kas buvo tas buvo, o kas bus tai dar nera.
cia bus metusiu gerti nebegernciuju vakarelis su pieniskais kokteiliais, kiek suprantu pas Inga sikart si savaitgali
o velnias, tai gi kita savaitgali pas mane laisva, nu bet ka darysi, reiks mama varyt kur nors si savaitgali.....
ech, ko tik nepadarysi del draugu
dar tiksliau del nebegerianciu draugu.........
nu va ir si karta man neiseis, nes laukia vel baliaunas savaitgalis, tad ko gero meetiecius tik kitais metais sutiksiu
ir darysim taip, kaip per tu anoniminiu alkoholiku susirinkimus, atsistosim, kiekvienas savo varda pasakom, kas priverte nebegerti ir t.t..........
eeee....as ir noriu pabut tarp merginu ....ir nebegert o gar kaip ir pirslybos oficialios turetu nusimatyt...
o kas cia kam pirsis? Audriau ar tu gal cia jau ruosies pirstis? as da nepasitreniravau taves nest per tilta
audriuk gal tave nuliudinsiu, bet ten ne vien merginos butu, butu visi kas nori ir nenusiteike gert, kas valo organizma ir butinai su pizamom...........
viktorija zuikeli turi cielas 4 dienas iki savaitgalio
gi man jus ani patinkat ,tai dabar jau ir galvele apsisuko kuriai gi cia dabar pasipirsus bijau kad kuri nepultu zudytis jei liks atstumta :D
pas inga balkonas geras persisverimui ir nukritimui, tai gal kuri dar sugalvos isbandyt asvalto kietuma
as manu kad reikia iteisint lietuvoj dvipatyste
o gal pabandom geriau pradziai tryse pagyvent :Drytais kava ir pusryciai i lova tikrai bus atnesta
audriuk gal tave nuliudinsiu, bet ten ne vien merginos butu, butu visi kas nori ir nenusiteike gert, kas valo organizma ir butinai su pizamom...........
ech kad tais darbais uzsikases,gal kuri galetu man grazia pizama nupirkt,buckis tikrai garantuotas bus
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose