261

Re: Meetas2 Šiauliuose

ech, oi valiau organizma sestadieni (spirituotais gerimais), iki siol tokia apsivaliusi jauciuosi big_smile

262

kadangi as ir iki kaledu organizma valau,:::001 tada gal savaitgali koki pienisku kokteiliu vakareli organizuojam?:::034

263

bet as tik sulciaspaude turiu...........:::809

264

tai sultys organizmo valymui irgi labai tinka, ypac jei i jas kas nors ipilta :::044

265

plaksim rankytem ir sakutem big_smile as turiu toki parasna mikseriuka, bet gal tiks, vis sis tas nei nieko big_smile

266

Oho kaip cia viskas greitai vyksta, o kur cia tas vakarelis galetu buti man jau labai idomu pasidare nes as kaip ir negeriantis dabar esu. Kas buvo tas buvo, o kas bus tai dar nera. smile

267

cia bus metusiu gerti nebegernciuju vakarelis su pieniskais kokteiliais, kiek suprantu pas Inga sikart big_smile si savaitgali big_smile

268

o velnias, tai gi kita savaitgali pas mane laisva, nu bet ka darysi, reiks mama  varyt kur nors si savaitgali.....
ech, ko tik nepadarysi del draugu:::034

269

dar tiksliau del nebegerianciu draugu.........:::034

270

nu va ir si karta man neiseis, nes laukia vel baliaunas savaitgalis, tad ko gero meetiecius tik kitais metais sutiksiu hmm

271

ir darysim taip, kaip per tu anoniminiu alkoholiku susirinkimus, atsistosim, kiekvienas savo varda pasakom, kas priverte nebegerti ir t.t..........:::034

272

eeee....as ir noriu pabut tarp merginu ....ir nebegert big_smile o gar kaip ir pirslybos oficialios turetu nusimatyt... big_smile

273

o kas cia kam pirsis? Audriau ar tu gal cia jau ruosies pirstis? as da nepasitreniravau taves nest per tilta big_smile

274

audriuk gal tave nuliudinsiu, bet ten ne vien merginos butu, butu visi kas nori ir nenusiteike gert, kas valo organizma ir butinai su pizamom...........:::034

275

viktorija zuikeli turi cielas 4 dienas iki savaitgalio:::034

276

gi man jus ani patinkat big_smile,tai dabar jau ir galvele apsisuko kuriai gi cia dabar pasipirsus big_smile bijau kad kuri nepultu zudytis jei liks atstumta big_smile:D

277

pas inga balkonas geras persisverimui ir nukritimui, tai gal kuri dar sugalvos isbandyt asvalto kietuma big_smile

278

as manu kad reikia iteisint lietuvoj dvipatyste:::034

279

o gal pabandom geriau pradziai tryse pagyvent :Drytais kava ir pusryciai i lova tikrai bus atnesta big_smile

280

Inga, 22 parašė:

audriuk gal tave nuliudinsiu, bet ten ne vien merginos butu, butu visi kas nori ir nenusiteike gert, kas valo organizma ir butinai su pizamom...........:::034

ech kad tais darbais uzsikases,gal kuri galetu man grazia pizama nupirkt,buckis tikrai garantuotas bus big_smile