Re: Meetas2 Šiauliuose
tau su meskiukais ar sirdelem?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
audriuk, zuikeli, as tikrai nepirksiu, nes tu man skoloj ir taip visa kuna isbuciuot, tai cia vienas buckis manes nejaudina
o velnias, tai gi kita savaitgali pas mane laisva, nu bet ka darysi, reiks mama varyt kur nors si savaitgali.....
ech, ko tik nepadarysi del draugu
tai galiu pakalbet su savo mama, kad tavo mamą taip netycia i svecius pakviestu
vuoba, gerai kai puseseres netoli gyvena o audrius man kazi ka skolingas... reik jauciu padaryt ji skolingu
kokis cionai skolininku kampelis susidare :V
cia esamu ir busimu skolininku, kurie priverciami priplakti liezuviu nesamoniu, burelis renkamas, Audriu padarysime prezidentu nes jis bus labiausiai skolingas as taip nusprendziau pries penkias sekundes...
jo, o Tomas gales buti jo sekretore
Tai gerai kad as niekam neskolingas, bet as pizamos neturiu. Tai reikes iseiginius treningiukus apsivilkyi, o kad butu sazininga tai reikes permiegoti viena karteli su jais.
audriuk, zuikeli, as tikrai nepirksiu, nes tu man skoloj ir taip visa kuna isbuciuot, tai cia vienas buckis manes nejaudina
tai greiciau ateik ingut pas mane,grazinsiu jau tau ta skola,o tai sazine uzgraus paskui :Dbet kazi kas bus kai uzsivesiu,tada jau laikykis :D
gal su meskutem geriau,su jom labiau patiktu draugaut
jo, o Tomas gales buti jo sekretore
as geriau dvi sekretores turesiu,ingute su vikute,bus konkurencija,gales nertis is kailio kad itiktu
pirmakart atiduosiu skola su malonumu
o gal mes su ingute draugiskai pasidalinsim, vienai kaire puse kitai desine
bet tik idomu kuri noresit tos desines atsisakyt
o desine geriau?
tai mum jurgiuk reik savaitgali planuot mamas suvest i viena kruva, mano mama pas tave turi but, o tu pas mane..........
Oi isdykeliai jus isdykeliai.
mes isdyke kaip darzelinukai rimti kaip metalo supirkejai, ir pasele kaip santechnikai man ir kaire tiks, bet jei desine grazesne tai gali but kad musiuos
bajeristai, o galima centra imti.....
Birute sakai is kart uz geriausio zada griebtis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose