281

Re: Meetas2 Šiauliuose

tau su meskiukais ar sirdelem? big_smile

282

audriuk, zuikeli,  as tikrai nepirksiu, nes tu man skoloj ir taip visa kuna isbuciuot, tai cia vienas buckis manes nejaudina:::034

283

Inga, 22 parašė:

o velnias, tai gi kita savaitgali pas mane laisva, nu bet ka darysi, reiks mama  varyt kur nors si savaitgali.....
ech, ko tik nepadarysi del draugu:::034

tai galiu pakalbet su savo mama, kad tavo mamą taip netycia i svecius pakviestu big_smile

284

vuoba, gerai kai puseseres netoli gyvena big_smile o audrius man kazi ka skolingas... reik jauciu padaryt ji skolingu big_smile

285

kokis cionai skolininku kampelis susidare :V

286

cia esamu ir busimu skolininku, kurie priverciami priplakti liezuviu nesamoniu, burelis renkamas, Audriu padarysime prezidentu big_smile nes jis bus labiausiai skolingas big_smile as taip nusprendziau pries penkias sekundes...

287

jo, o Tomas gales buti jo sekretore big_smile

288

Tai gerai kad as niekam neskolingas, bet as pizamos neturiu. Tai reikes iseiginius treningiukus apsivilkyi, o kad butu sazininga tai reikes permiegoti viena karteli su jais.

289

Inga, 22 parašė:

audriuk, zuikeli,  as tikrai nepirksiu, nes tu man skoloj ir taip visa kuna isbuciuot, tai cia vienas buckis manes nejaudina:::034

tai greiciau ateik ingut pas mane,grazinsiu jau tau ta skola,o tai sazine uzgraus paskui :Dbet kazi kas bus kai uzsivesiu,tada jau laikykis big_smile:D

290

Viktorija, 24 parašė:

tau su meskiukais ar sirdelem? big_smile

gal su meskutem geriau,su jom labiau patiktu draugaut big_smile

291

Jurgita, 25 parašė:

jo, o Tomas gales buti jo sekretore big_smile

as geriau dvi sekretores turesiu,ingute su vikute,bus konkurencija,gales nertis is kailio kad itiktu big_smile

292

pirmakart atiduosiu skola su malonumu big_smile

293

o gal mes su ingute draugiskai pasidalinsim, vienai kaire puse kitai desine big_smile

294

bet tik idomu kuri noresit tos desines atsisakyt big_smile

295

o desine geriau?:::034

296

tai mum jurgiuk reik savaitgali planuot  mamas suvest i viena kruva, mano mama pas tave turi but, o tu pas mane..........:::045

297

Oi isdykeliai jus isdykeliai.

298

mes isdyke kaip darzelinukai big_smile rimti kaip metalo supirkejai, ir pasele kaip santechnikai big_smile  man ir kaire tiks, bet jei desine grazesne tai gali but kad musiuos big_smile

299

bajeristai, o galima centra imti.....

300

Birute sakai is kart uz geriausio zada griebtis