Re: Rudaakiai
svarbiausia kad jos dar veikia ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Rudaakiai
svarbiausia kad jos dar veikia ;D
tai jo,kad veikia tai gerai...cia pas mane marazmas kazkoks del tu rudu akiu...
tai tu jai nori rudu gali lesius nusipirkt rudo atspalvio ir bus tau rudos akis aisq nenaturalios rudos bet retsikiais galesi pasidziaukt budama rudaake
kada nors reiks...ot dziaugsmo bus...
atiduosiu savo rudas akis,mainais i melynas
davai mainomes...
rudaakjam tj i krawja iawge:D pati rudake tj nesuprasi kada sakaw tiesa o kada nea...:p~
as tai nuo pat mazens noriu rudu akiu...bet Dievulis zydras dave...taigi rudaakiai as jums pavydziu...:(
Danguole, keiciames akiu spalvom. Mano kaip tik rudos:D
Oj, pasirodo, tau jau Tomas pasiule keistis. Na, tiek to, su kuo nors kitu apsikeisiu:D Gal kartais yra zaliaakiu, kurie rudu nori?:D:D
manau jokio skirtumo kokios akys ar rudos, ar melynos, ar zalios. Zinau viena kad tik nuo zaliu akiu as "susileidziu"...
o kodel butent nuo zaliu?
nesamone as tai tuo netikiu. man rudaakiai lb patinka pacios graziausios vaikinuku akys
nesamone as tai tuo netikiu. man rudaakiai lb patinka pacios graziausios vaikinuku akys
oi kokia tu gera su tais komplimentais gerai kad mano rudos
as ir esu gera:p tiesiok man tokios lb patinka:p
ha ha
Taip akis rudos apgaulingos mano kai kas nors preina labai labai sslia mano rudos virsta zaliom:(
rudos akys nera apgaulingos , tokie zmones tiesiog sako ne viska ka reiketu
Kas gi cia dabar? Kodel yra sakoma, kad rudos akys apgaulingos? Daznai ir paciai tai tenka nugirsti, nes turiu tamsiai tamsiai rudas akis. Jei jau esi rudom akim, vadinas, esi melagis? Ne velnio:D)
Na matai mergyt visada zinok zmones daug prisigalvoja prietaru,bet kaip is tikruju yra tai cia priklauso nuo zmogaus,koks jis yra cia kaip ir su zodijako zenklais.:D
Netikiu tokiais dalykais aš:DNe nuo spalvos priklauso..
... visad norejau melynu, nes rudaake..
...kas del spalvos, pacios geriausios akys... bent jau dazytis nereikia... akys ir taip ryshkios..kas del zababonu.... nesamone..
cia tiesiog kazkam nepatiko tokia akiu spalva arba pagal viena zmogu nusprende ir ispute tokia nesamone
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Rudaakiai