Topic: Panos, ar kompleksuojat del savo figuros?
mano nuomone jums nereiketu tarkim pries vaikina nusirengiant..
na manau yra kazkoks amzius kai visi kompleksai dingsta zmogui..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Panos, ar kompleksuojat del savo figuros?
mano nuomone jums nereiketu tarkim pries vaikina nusirengiant..
na manau yra kazkoks amzius kai visi kompleksai dingsta zmogui..
... ziauriai kompleksuoju, todel ir sportuoju....
Jolanta, uztrauk zolytes ir visi kompleksai praeis ~
as tai nekopleksuoju esu kokia esu ir fsio aisku noriu ten biski kilu priaugti, bet cia tik del sawes
Jolanta, uztrauk zolytes ir visi kompleksai praeis ~
... zolyte atsipalaidavimui, o ne kompleksams naikinti ...:-)
Am ... ne:} manau, kad nekompleksuoju :}
as tai nekopleksuoju esu kokia esu ir fsio aisku noriu ten biski kilu priaugti, bet cia tik del sawes
Priaugti? che galiu laisvai padet ;D zinok tie zemaiciai moka tai padaryt greit ir efektyviai ;D
Ar kompleksuoju? Hmm...:? Priklauso nuo nuotaikos. Kai ji buna bloga ir as sau imu ziauriai nepatikt. Tada pagalvoju, kad visai neblogai butu pakoreguoti si bei ta: ten pridet, o ten atimt. Ten padidint, o ten sumazint. Na bet kai nuotaika buna gera, tuomet as prieinu prie veidrodzio, pazvelgiu i save ir mintyse sau istariu:" o as visai nebloga pupyte..".
kompleksuoju labai.
na isties pagal nuotaika priklauso.. tarkim anxciau man buvo vienodai ir kompleksu nebuvo.. nu tipo- nepatinka, neziurek, o man ir taip gerai.. bet db, kai pradejau rimtai draugauti su vaikinu, kuris yra be galo lieknas, as pries ji jauciuosi stora.. zn, kad jis mane myli, kokia esu.. rupinasi, neleidzia laikytis jokiu dietu ir sako, kad mano figura puiki, bet vistiek savyje jauciu kompleksa.. ne nuolat su juo vaikstau, bet..
Na anksciau tai kompleksuodavau nes budavau kaip sakant kaip lenta be jokios figurosč bet veliau viskas susitvarke ir dabar neturiu tokiu kompleksuč gal tik kartais kai buna nuotaika baisi norisi kazka pakeisti bet kai geriau pagalvoji juk esu kokia esu jei pasikeisciau prarasciau save...
as pati tai nekompleksuoju,bet man mano seimos nariai jau baigia ta kompleksa ivaryt...tarkim tetis vis man primena,kad tokios figuros merginos vaikinams nepatinka...bet man paciai tai tas pats,jei kam nepatinka plonos merginos-tai ne mano reikalas....tikrai nieko nekeisciau savyje,jei vaikinas pareikalautu...o galbut ir del to,kad niekada is ju jokiu priekaistu ir nesulaukiau del figuros...
Tikrai nekompleksuoju. Juk nera del ko. Tiem kas kompleksuoja reikia maziau visokiu ziurnalu skaityti ir maziau jais vadovautis nes prisiziurejus i photoshopines grazuoles kiekviena pabaisa pasijusti gali.
Tikrai nekompleksuoju. Juk nera del ko. Tiem kas kompleksuoja reikia maziau visokiu ziurnalu skaityti ir maziau jais vadovautis nes prisiziurejus i photoshopines grazuoles kiekviena pabaisa pasijusti gali.
visiskai pritariu...
na as pati sau ne visai patinku, yra trukumeliu... bet del to tragedijos nedarau man atrodo kiekviena mergina zino kaip paslepti ko nereika ir parodyti ka reikia
jei yra zmones kurie tave myli uz tai kokia tu esi tai kam tie kompleksai
nekompleksuoju, nes zinau, kad jei kas pasirinko mane tai tikrai ne del isvaizdos
Auris, 19 wrote:Jolanta, uztrauk zolytes ir visi kompleksai praeis ~
... zolyte atsipalaidavimui, o ne kompleksams naikinti ...:-)
>> Jolanta mano manymu tau nera ko kompleksuoti atrodai tikrai graziai
>> Auri kas cia per kalbos apie zolytes :?
oi negerai yra turet kompleksu pati juos anksciau buciau galejus pardavinet (papigiaju, ka cia - nachaliavai); kompleksavausi del nosies, charakterio, pilvuko(nors is tikro jo neturejau), ir tt. Manau kiekvienas/a buvo perejes toki tarpsni. Gerai yra suprast savo defektus, bet kai uzuot ieskojes iseities susirandi chebra ir, kaip vaikinukas virsuje uztrauki duma, negerai...
pasigirsiu - as tokio subjekto nebeturiu
as sawimi patenkinta nuo galwos iki koju pirsteliu o kam kompleksuot, del to geriau nepasidarys ?!! reik mylet ir dziaugtis sawimi kad ir kokia bebutum niekada nekompleksuoju del sawo iswaizdos ar figuros, kam nepatinka tas tegul neziuri
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Panos, ar kompleksuojat del savo figuros?