81

Re: Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?

aisq kad swarbu....

82

manau kad swarbu smile vaikinai veliau bresta, todel vaikinas vyresnis turi buti smile

83

patikek  ira ir merginu kurios zymei wyresnes bet nebresta wink bet dekui uz nuomone smile

84

Linas, 16 wrote:

Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu? stai kur klausimas didysis ;D

Pavargau jau as nusisneket;.... Ej...!!! bachuras!!!! kiek TU suda malsi????!!!!

85

Irma, 13 wrote:

aisq kad swarbu....

Ties kuria vieta Tu ta svarbala matai?

86

amzius  yra niekas smile big_smile

87

gali buti big_smile

88

nu man atrodo kad amzius nesvarbu bet kaikurie nejaukiai jauciasi kai pvz.mergima viresne uz vaikina nu pagalvokite kai jus rasote  nesvarbu anea o patis juk nedraugautumete su tuokiu vaikinu juk sakau teisybe nu tai pagalvokit ka rasot =]************

89

arba kai vaikinas daug viresnis irgi nejauku :::d83:::d98:::709:::156

90

Max 10 metų nes žmogus turi būti iš tavo kartos.

91

Nu joa is ecio laiku zmogus i pora  nelb tiktu ;D

92

siaip gyvenime imanoma viskas...bet dideli nukrypimai nuo normos,kartais juokingai arba net graudziai atrodo....

93

arba tiesiog vadinami iskrypimais smile vaikystes traumomis ir panasiai wink

94

Audrius, 23 wrote:

arba tiesiog vadinami iskrypimais smile vaikystes traumomis ir panasiai wink

wa wa tu teisus taksto nesidomek  mazais vaikasi fuuuu :::b53

95

loxas atsok numireli

96

as prie tawes nepristojau

97

o del  loxo tai cia apie sawe  norejai kaska pasakyti?;D

98

JEIGU JAU LB DIDELIS TAI NEMANAU KAD SUTIKTU SU JUO DRAUGAUTI!! PVZ.; JAI20, O JAM 60!! TAI LB DIDELIS SKIRTUMAS!!!1

99

nu tu teisi ka ta 20 su tuo seniu darytu nebent  mergina tokia kuri gywentu su iskaicevimais su kokiu senu diedu turtingu  bet meiles nebutu manau  nu bet aisku buna isimciu tame gywenime smile

100

Linas, 18 wrote:
Dovilė, 21 wrote:

na as atsikandau tu vyresniu!!!! aciu! jau kitame forume apie tai rasiau. bendraamziai ne tokie rimti, bet jau geriau! as visa laika vyresnius traukiu ir su jais esu bendravusi, tai galiu apie tai drasiai kalbeti smile

a...mm.. na man kaip jaunikaiciui idomu kuo jau tau vyresni ikyrejo? savo stagnatiskumu? ar kuo? na jaunesni dauguma pavirsutiniskai i gyvenima ziuri.. na papasakok :-)

nu okis pasikartosiu smile mano asmeninis pastebejimas, kad jie daznai buna kompleksuoti. uztai ir susiranda jaunesnes panas kad galetu pries jas atrodyti solidesni, nes pries bendraamzes moteris jie atrodo nesusitupeje. toliau jie tikisi kad ju apgriuvusi gyvenima jauna mergina pades sutvarkyti. as nenorejau to. tikrai nera lengva susitaikyti su tokio vyro praeitimi (kai jo dukra uz tave jaunesne pora metu). as noriu savo busimam vyrui buti ne n zmona o pirmoji. patirti viska nauja kartu. dar gyvenant su tokiais vyrais visa buitis tenka moteriai. ir mazi vaikai kurie tinka i anukus jiems kelia nebe tiek dziaugsmo, kiek juos erzina, jie nebeturi kantrybes. pagaliau skiriasi poros poreikiai. as noredavau dar pasitusinti, o mano mylimasis pasedeti pries telika.....