Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
skelbkites
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?
skelbkites
na man pavyzdziui geriau aukstesnis uz mane arba panasaus ugio;) nes pati nesu maziuke ness kaip uz save mazesni vaikina buciuot reiktu :? reiketu tada susiriest...
aisku smagiau kai vaikinas aukstesnis! ir siaip geriau stambaus sudejimo. bent jau man
Na kadangi vaikinu zemesniu uz mane nelabai buna taigi vaikino ugis man dazniausiai ne problema
Nemegstu labai kudu - jiems valgyti daugiau reikia. Gera 3dali lietuvos vyru reiketu pas mociutes apgyvendinti, kad bent oda ant kaulu nekabetu
zinoma svarbu ugis. neisivaizduoju saves su zemesniu, nebent to zemumo nelabai pastebetu..... be kaip atrodytu kai mergina dar aukstakulnius avi???
jei mergina aukšta tai jai reikia aukšto vaikino. pvz as už vaikino turiu jaustis kaip už sienos
kai vaikinas zemesnis tai tikrai nera malonu
as tai jauchiuosi kaip siena po mergina :D:D
reiskites
ilgas blogai mazas irgi mergoms visada blogai ":)
ilgas blogai mazas irgi mergoms visada blogai ":)
uztai vaikinams visada gerai
taip taip mums viskas gerai
Tai vat sveikos paneles noreciau isgirsti aisku jusu objetyvia nuomonia tai pasakykit ar Jum turi itakos vaikino ugis ir kodel ? As esu ne is didziuju bet nemanau kad tai yra trukumas
zinoma ugis kai kuriems zmonems dideles itakos neturi,bet jug pripazinkit ir ziurisi graziau kai kai vaikinas nors 3 cm uz mergina aukstesnis:DDpati tai su zemesniu vargiai susideciau:)
zinau, kad kiekvienas papildomas centimetras, padidina sansa uzkariauti mergina keliais procentais, pradinese bendravimo stadijose, cia del to kad jos moteriska psixologija jai sako, kad uz aukstesnio saugiau jausis, bet kaip bus poto tai jau ne nuo ugio priklauso, nes dazniausiai buna taip, kad tuo aukstesnis tuo bukesnis, siaip dazugiau Discovery ziurekit, ten rodo daug tokiu laidu, o jei neturit laiko, kaluskit manes, pasistenksiu atsakyti
Deividas, 23 wrote:Tai vat sveikos paneles noreciau isgirsti aisku jusu objetyvia nuomonia tai pasakykit ar Jum turi itakos vaikino ugis ir kodel ? As esu ne is didziuju bet nemanau kad tai yra trukumas
na nera toks trukumas kad negaletum gyvent, bet auginkis raumenis, ir efektas bus ne mazesnis
zinoma ugis kai kuriems zmonems dideles itakos neturi,bet jug pripazinkit ir ziurisi graziau kai kai vaikinas nors 3 cm uz mergina aukstesnis:DDpati tai su zemesniu vargiai susideciau:)
vaikinas turi buti aukstesnis uz mane bent 5-6 cm, t.y. >185 Dar tokiu yra?
vaikinas turetu buti aukstesnis,smagiau paciai,nei lygus...Tad ugis man svarbus! ;p
vaiva esu mates :0 atsimenu kaip siandien , ejau is karo namo pilnas laukas buvo nusetas zemaugiu vaikinu kunais, bet staiga is uz vieno kalnelio ziuriu guli spindintys sarvai (ot pagalvojau koks aukstas karys buvo) priejau archiau atidariau ta jo sklafandra ziuriu o ten nykstukas sedi visas girtas juokiasi sako: gal aukstaugiu ieskai. as jam sakau taip zmonaui noriu namo parnesti lauktuviu... sako nebe tie laikai kad klausytum pasaku ir viso to ka as tau pasakoju nebera aukstaugiu... bet jei tiki pasakomis ir mano keista kuryba tai eik per gudziuosiu miskus kol pamatysi kalneli ten vis dar jis gules -nykstyukas, kurio sarvai prilygsta aukstaugiui vaikinui, bet viduje jis tik nykstukas
blyn gera pasaka rei kpatobulinti ir uzsirasyti gerai chia sukuriau ??:) pavariau
gali ir nykstukas but... >185 cm
uj uj panos ka cia graziai snekat.. mano ugis 1.90 ir mormalei pasibuciuju su pana kurios ugis 1.78 tj mastykit
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?