Re: Asmeninis Stilius
spygliai gal dar kokios vielos ? arba pvz kodel viniai ne aksesuaras? isikalk i ranka ir vaisiok bus kaip aksesuaras
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Asmeninis Stilius
spygliai gal dar kokios vielos ? arba pvz kodel viniai ne aksesuaras? isikalk i ranka ir vaisiok bus kaip aksesuaras
))
belekaip. svarbiausia suderinti nesuderinamus dalykus,apranga ivairi, ja papildo ivairus aksesuarai (apyrankes,karoliai,spygliai)
kaip spygliai gali buti be viniu, kaip viniai be plaktuko, kaip plaktukas be dirzo, kaip dirzas be specuros, kaip specura be strabasniko? va taip negerai cia laikas eitri dirbti
a mna daugiau patinka sijonukai...dzinsai na normaliai..bet kazkaip nelabai..na nebent kai salta ka padarysi ejnu su jais o siaip ziema vasara sijonaj bliuskutea arba megztukas ir psio..:)
P.S. tik nepamanykit kad as fyfa nes pati ju lbj nemegstu
man tai patinka kai panos sijonus nesioja kaip tikriausei ir daugumai (cia reklama kazkokios laidos maciau kai bahurui nepatinka kada jo pana su sijonu vaiksto nesuprantu kas cia blogo??)
man tai patinka kai panos sijonus nesioja kaip tikriausei ir daugumai (cia reklama kazkokios laidos maciau kai bahurui nepatinka kada jo pana su sijonu vaiksto nesuprantu kas cia blogo??)
niu gi pavydas..:) pana apsimauna mini sijoneli pereina gatve ir visu vaikinu, vyru akys krypsta i kojas..o jis mano kad tik jam priklauso jos kojos..:D kvaila bet visokiu yra..:D pazistu ir tokiu kurie kaip tik dziaugdavos kai panele su mini sijonu jam i paranke isikibus eina..:D tipo "va ziurekit ir pavydekit..ji su manim";D
na jo pasitaiko pavidziu bet tikrai nemegstu tokiu kur paerdaug pavidus viena toki pazistu tai antiek jo pavydas nervina kad juodai norisi sumalti i miltus
o tu isivaizduok kaip fajna panelei kuri su tokiu draugauja..:) bet kai visiskai nepavydi irgi blogai..:D
na panelei nepavydziu nes ji kencia del tokio pavydo bet negali jo palikti nes mili
niu kad ir kokia meile bebutu manau ja pavydas gali greit uzmusti.. as karta draugavau su tokiu labai pavydziu.. tai kad ir kaip ten mums buvo gerai bet tas jo pavydas uzkniso taip kad nebegalejau kest..
na nezinau man atrodo kade nebeilgai ju draugiste tesis nes vistik po kiek laiko susipras panike
niu laikas parodys;)
o dabar i tema..:D rengiuos taip kaip man patogu.. pvz nemegstu aukstakulniu.. ir visada ieskau tokiu rubu kuriu gatvese mazai pamatysi.. nes jei pamatau pana taip pat apsirengusia is karto nupurto:D o tarkim jei jau pasitaike taip kadl abai patiko rubas kuri nesioja jau dauguma tai turiu ji visitiek kazkaip truputi pakeist.. ar tai blizguti prisisiut ar sage kokia ikabint.. siaip tai daznai pati nusimezgu koki megztuka..tada zinau tokio niekas netures..arba parenovuoju sena ilga sijona..:)
na as taipat stenguosi pirkti ruba kad niekas tokio neturetu bet visko pasitaiko ir seip nesu megejas perdaug issaukenciai rengtis man labiausei is batu tai vadinamos krasovkes dzinsiukai koke nors maikute ar dzemperiukas nors dzemperius retokai dabar nesioti pradejau ko nemegstu tai paprastom dienom tupliukus nesioti nes man tai labai nepatogu na bet jai reike tai uzsidedu taipogi kostiuminiu kelniu niekada newirengu o jai to nereikalauja ,na kartais marskinukus uzsidedu bet nepaprastus o su kokiais jaroglifais ar panasei
free stile
bet jus cia neblogai pafloodinot
as neturiu jokio stiliaus tesiog rengiosi kad sau patikciau
na seip taip ir reikia daryti
Lakuno tipo armijos striuke bomberis kerzai "dockers" kariskos kelnes is plika galva va cia tai styleas :DD
Man patinka banglai ta prasme stilius bet pati taip nesirengiu O muzika taip RAP HIP-HOP IR ROCK
svarbiausia kad butu patogu.. seip dzinsai (vasara - plonos kelnes), megztukas (vasara - lengvi marskiniai).. o toliau taip patys zinot - priklausomai nuo aplinkybiu.. sportuojant - sortukai, maikutes; oficialiai - kostiumas.. ir t.t., ir panasiai..
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Asmeninis Stilius