Re: ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
Andrius, 25 2006-09-25 10:09:55
Temų/Žinučių: 3/272
Kortelės:
Išmestas ilgaplaukiai yra vyrai bobos, ir taskas.
tu lopas jei taip manai
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
Andrius, 25 2006-09-25 10:09:55
Temų/Žinučių: 3/272
Kortelės:
Išmestas ilgaplaukiai yra vyrai bobos, ir taskas.
tu lopas jei taip manai
karoli lo....as apsikirpk
vyru plaukai, ju lytinio galingumo atspindys. Kuo daugiau vyro organizmas gamina testosterono, tuo labiau jis plinka, kuo maziau, tuo veslesni plaukai, neveltui pas protinguosius japonus nuo senoves plike reiskia seksualuma, o kuo daugiau testosterono kraujij tuo vyras nasesnis, paprasta. Apie zmogaus seksualuma yra net per Discovery laida, Sex science vadinasi - mano megstamaiusia, patariu ziuret, daug ko suzinot galima, na o jei idomu galit manes paklaust, as pasistenksiu atsakyt
as nusikirpsiu trumpai plaukus nusilakuosiu sau batus :D
man asmeniskai ilgaplaukiai ziauriai vyriski, primena herakli o jums??
slykstus
virginija liux
man asmeniskai ilgaplaukiai ziauriai vyriski, primena herakli o jums??
man ilgaplaukiai patys seksualiausi ir vyriskiausi, nes tokiais plaukais reikia rupintis, o tai rodo atsakomybe, pagarba sau ir aplinkiniams( nevalyvumas, galvos netrinkimas - nepagarba) ir pan. teigimas savybes... ir apskritai, kas gali buti graziau nei ilgaplaukis vaikinas?...:) nebent trumpaplaukis su nepakartojamu charakteriu:)
laura 18 svaigsti jei manai kad su trumpais plaukais vaikinai neturi kuo rupuntis jau geriau tuo laiku rupintusi tavimi o ne plaukais
ne nuo plauku manau tas vyriskumas priklauso;D vieni buna ziauriai vyriski su ilgais,kiti paskutiniai plevesos atrodo su ilgais plaukais;D cia nuo veido ir kuno priklauso tikriausiai;D;D
fea fea, man nieko ner baisiau uz ilgaplauky vyra...
Nekenciu vyrais ilgais plaukais! ;D jie ka gal nori mergas prisivyti, kad juos lygintu!? ;D
nusisnekejai totaliai. tai kokie tau patinka?pliki kurie nori senius prisivyt?
neaa laura nesupratai jo jis nori vyru mate civilizacija ne bezdzioniu
nestumkit ant ilgaplaukiu...
idijotes... nieko jus nesuprantat...
NESVAIKIT... bo uzpyxiu
nusisnekejai totaliai. tai kokie tau patinka?pliki kurie nori senius prisivyt?
taip Laura ausra tik i gezus ir ziuri ;D
milda, nenervuok, bo gausi:)
ilgaplaukiai lopetos sluotos
o ka reiskia ilgi..iki subines..peciu?zemiau ausu..pakarpyti kam snukutis dailus labai grazu
kaip jau sakiau ilgis lb subjektyvus dalykas.. vienam ilgi plaukai tik iki peciu kitam jei jau truputi ant ausu krenta tai jau ilgi ;D
>> na ne plauku ilgyje vyriskumas slypi..
na jai visiskas kliunkis ir nusiskus tikrai netaps vyriskesniu
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?