Topic: Kava ar arbata?
kas geriau(blogiau) kava ar arbata ? as tj dazniausiai geriu arbata rytais,tj kazkaip blogai nelabai galiu ka pasakyt o apie kava as manau,kad kai kurie be jos negali,tj iseina kad kava kaip ir narkotikas ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kava ar arbata?
kas geriau(blogiau) kava ar arbata ? as tj dazniausiai geriu arbata rytais,tj kazkaip blogai nelabai galiu ka pasakyt o apie kava as manau,kad kai kurie be jos negali,tj iseina kad kava kaip ir narkotikas ;D
... sakai sugalvojai temike....:-)
... rytais geriu kava... pora puodeliu, kad atsibusciau, po pietu terliojuos su arbata...jos kiekiai kartais buna litriniai...:)
.. nei viename, nei kitame nieko kenksmingo nematau.... vieniem teaminas, kitiem gerai ir kofeinas.
tik kava ;]
teikiu pirmenybe arbatai, kavos nemegstu, nebent darbe visokius bizgalu 3 in 1 ir pan pagurksnoju, jei reikia kazko stipriau tonizuojancios tai redbull renkuos
man tai ir tas ir tas gerai^^
o as kavos net kvapo negaliu pakest visada geriu tik arbata....
tequila...
Man viskas tinka. Anksciau kavos nemegau, bet buvo vienu momentu taip sunku rytais keltis, kad vien tam, jog jausciausi zvalesne, emiau ja gerti. Dabar ipratau prie jos, tai kasdien ja ir gurksnoju:)
arbata ir tik arbata kavos nemegstu,nors labai labai retai uzsimanau,gal organizmas reikalauja:) bet jei kava isvis isnyktu be jos laisvai isgyvenciau:)
arbata . . .nes nuo kavos man svaiksta galva. . zvaigzdutes pradedu matyti. .
bet ir kava nieko. .
kava fui kaka nemegstu labai labai
na tik kaip Sigitas sake, 3 in1 birzgaliukus, bet ten toli grazu ne kava
oarbatyte su citrinyte yra geris
saldi kava su pienu mmmm
saldi kava su pienu
mmmm
O taip, cia gardus dalykas
apie kawa neturiu nieko pries nes pats ja geriu gan daznai...zinau taj narkotikas (kofejinas) bet man patinka ryte atsigert kawutes wakare arbateles ir i lowa
kava ryte ir per sesiją daugiau, o šiaip - arbata
Arbatuke ;] ir 3in1 kavute;] arba siaip su pienuku:p beje arba su citrina super;>
sakote nieko gero arbatoje :-)
>> http://www.arbatairkava.ten.lt/ <<< lb geru patarimu ir parasyta kuri koki geri teikia
>> as tik uz arbata nzn kodel ir zalia arba metu
>> nors ir kavos retai paragauju
>> as tik uz arbata nzn kodel ir zalia arba metu![]()
>>
va sita arbata ir mano megstamiausia! super!!! o kava - tai sesijos gerimas
Linas, 19 wrote:
>> as tik uz arbata nzn kodel ir zalia arba metu![]()
>>
va sita arbata ir mano megstamiausia! super!!!
o kava - tai sesijos gerimas
>> as tai kai nesveikas tai man per sesija kavo nereikia ir taip iki 7 galiu nemiegoti :-)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kava ar arbata?