6,981

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Evelina aulele mes gi sniego geidaujam o ne susikto vejo ir audru vartanciu automobilius ir stogus plesianciu... :::042
>> visi as tai kazkoks prislegtas gi sese islygejau vel i UK 3 menesiams.. tai vienatve ir ramuma ramuma...

6,982

Diana as nieko nekandzioju tai ir taves neperkandau nei sukandziojau nei ikandau big_smile buk rami big_smile as esu nepyktybinis veikejas na ir siaip zoleedis big_smile

6,983

labutis visiems... smile apie ka cia pliurpiat? gal ir mane priimsit? big_smile

6,984

sveikuciai wink
Auri apie merginas dazytais plaukais arba gerai arba nieko:::914:::022
Ligita kuo daugiau zmoniu tuo geriau :::035
ps.kas nors pasiilgot manes? :::034

6,985

Danguolyte tau dar klausimas kyla :?

>> Ligita priimsim tad jei viska perskaiysi nuo pradziu tada paie mus daug suzinosi big_smile ir sumokesi mums nedrasiems vyras nario mokesi wink
>> pagaminsi pietus, pastatytsi po bokala alaus ir padeklamuosi eilerastuka big_smile (joke)

>> Auri gi mum duoti ir iltiniai dantys tai jie tikrai ne zolytei rubsnoti skirti wink

6,986

labas smile
Ligita, tai aisku, kad priimsim, bet kadangi Linukas reikalauja nario mokescio, tai teks ji duot ;D
Danguole, aisku, kad pasiilgau ir galvojau kur taip ilgai esi uzstrigus big_smile
Linai, o gal Auris nori atsikratyt tu dantu, tik bijo, pas dantiste eit? ;D man tai jau nutrumpino iltinius... :V turbut bijojo, kad kraujo nepradeciau siurbt ;D

6,987

oi kokia tu pavojinga ;D

>> Danguolyte rodykis ir vaidenkis tu kartu su mumis mes taves pasiilgom tikrai tikrai.
>> o del aurio dantuku tai kad jie svaime nudyla kai valgai big_smile na o odontologe tik padeda bet as ju bijau kaip tas begemotas svirksto... :::042

6,988

ei o apie koki cia nario mokesti kalbat? a? ir koks gi jis? P.S.  linai kol as viska perskaityciau i kapus nueiciau... big_smile bet tikiu kad butu idomu... big_smile

6,989

Linai, o mane pries 12 metu tai nuvede pas dantiste ir liepe jai sulygint mano dantukus... sad vaikui gi sokas gali but kai is burnos gerai padulka... tuolab kad ir taip stomotologu bijau...
Ligita, gi Linas sake, kad turi perskaityt viska ir dar vyrukams pagaminti pietus, pastatyti po bokala alaus ir eilerastuka padeklamuot big_smile
jo jo, vikskas vyrams, o musu, kaip nariu neivertina... visa laime, kad juokavo ;D

6,990

na cia gi  nedrasiu ir kukliu klubas wink o jus mus gydot bent jau taio kai kurios is jusu tai teigiate :::818

>> o Ligita ne i mane kreiptis reikia as ne tata big_smile bet jei perskaitytum tai butu privalumas as tai skaiciau ir nesigailiu big_smile

6,991

joa, perskaityti reikia wink tada jautiesi pilnavertis narys :V ar siaip kazkas.... as perskaiciau... maziausiai septynias valandas uztrukau :?
>>> bet kaip mums senesnems narems pasiseke, nereikejo nei statyt niekom, nei ruosti (va siandien laaaabai nerealu tingini padariau broliui, tik sake, kad kakavos per daug, bet jis pats skaniausias, kada nors.... kada nors.... padarysiu ir jums :::419), nei eilerastuku jokiu kurti... fu... pasiseke wink

6,992

o kiek puslapiu buvo, kai tu prisijungei i kluba? smile nes kai as pradejau skaityt, tu jau buvai... ;D hm... o as net pati nepamenu kiek puslapiu iveikiau :?

6,993

as kokius 500 tai tikrai iveikiau bet man patiko smile
>> daug suzinojau tai Ligita panaktinek prie pc big_smile

6,994

tai negi as kokius 600? :? negali buti. joa, neptingek, Ligita smile prisipazistam, yra kai kurie puslapiai beverciai, bet... big_smile

6,995

nu gal kada nors ir prisiversiu... big_smile seip tai ju dabar daug yra ir nemazai reiks pavargti... big_smile

6,996

joa, isvada - reikejo anksciau kluba pastebet ;D
na, gal papasakok ka nors apie save, kad susipazintume? smile

6,997

Joa pasiguosk mes cia visi jau isiguode wink

6,998

nu seip neturiu kuo guostis nes viskas dabar yra gerai... ir tikiuosi kad ir toliau taip viskas bus... na jei kas domina galit paklausti tikrai atsakysiu... big_smile

6,999

Siaip tai sitame klube turetu buti daugiau Vyru bet kaip matau sis klubas labiau traukia moteris...

Paziurejau kad mano pirma zinute buvo 25puslapije big_smile...ilgai cia as jau su nedraisiais ir kukliais
ir jeigu neklistu esu vienintele mergina kuri cia tiek daug prabuvo:=)

7,000

Evelina, o gal merginas traukia kuklus ir nedrasus, kad ju cia daugeja ir kiti nedrasuoliai nebedrista prisijunkt? ;D