Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Sveika Danguole;) kaip sekasi?
labai gerai sekasi,o tau?;)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Sveika Danguole;) kaip sekasi?
labai gerai sekasi,o tau?;)
Evelina, 17 wrote:Diana, 17 wrote:o ka, turedamos toki vadybininka negi mes butume basos? galvokit zmones, galvokit.. ;D
nu gi cia pavadinimas o ne gyvenimo aprasymas:D
ak tai siulai uzuojautos reikalaujanciu mergaiciu ivaizdi susidaryt?
galima ir taip:D .... arba Ieskok Mergaites irgi neblogai;D
joa, kas nedainuos, tas gal pasoks o gal emam ir bernelius?
iskuklintume juos visai ir musu misija butu baigta... ;D
joa, kas nedainuos, tas gal pasoks
o gal emam ir bernelius?
iskuklintume juos visai ir musu misija butu baigta... ;D
Gera ir Bloga mintis...nes jeigu nebebus jie kuklus...tai ir nebus sios temos:(
bet pora galesim pasiimti sokejomis bus:D
ka jus cia merginos rezgat?
ka jus cia merginos rezgat?
Norime pinigu uzsidirbti be mokslu:D
paskaityk, Danguole ;D
Evelina, sokejomis?! ka tu is musu vaikinu nori padaryt?!
atsiras nauju kukluoliu, o ir siaip sis klubas neisgaruotu tikiuos :V tikiuos jis cia forever...
paskaityk, Danguole ;D
Evelina, sokejomis?!ka tu is musu vaikinu nori padaryt?!
![]()
atsiras nauju kukluoliu, o ir siaip sis klubas neisgaruotutikiuos :V tikiuos jis cia forever...
tikekimes...as is ju noriu balerinas padaryti:D tegul soka;D
beja sitos temos pradzioja rase visi kad is sitos temos gausis visa knyga tai ne suklido;)
aga saunu
bet zinai ka, tegu jie ir buna balerinos, bet as taip nesiubuosiu ir mano kalnes ar sijonas nebus nusmukusios kaip dimos bilan ar kaip ten tas rusas :V
aga
saunu
![]()
bet zinai ka, tegu jie ir buna balerinos, bet as taip nesiubuosiu ir mano kalnes ar sijonas nebus nusmukusios kaip dimos bilan ar kaip ten tas rusas :V
O kas tas Dimos Bilan??? nu nesvarbu ne tavo kelnes/sijonas bus vietoj:D
dima bilan, tas kur eurovizijoj ruskis dalyvavo, kur is pianino islindo kazkokia merga, o juz jo balerinos soko
jis dar ir antra vieta sugebejo paimt... truputis papildymo manau nepakenks
hebra sorrius kad nesilankau... man prasidejo cia rinkimai i visokias tarybas ir kitokius besus tai lakstau po komitetus uzsivertes darbais ir pan.... velniai zino kada atsilaisvinsiu, tikiuos vasari viskas bus ciki piki
alia nu as bisq ne apie save snekejau o apie butent lina ir nijole nu bet neesme ;D
jaunuoli, as nepasididziuodama jums pranesiau apie mus istikusia beda, kas nutiko ir kodel musu siek tiek laiko nebus, o jus ne nesiteikete skaityti :? bus bedos, kai susmatysim ;D
na Nijolyte as tikiu kad suzibesi kita semestra ir nereikes uz moksla moketi... kitais metais.. stengsiesi ir prisistengsi
kita semestra turesiu tik 3 dalykus ir 3men praktika... tai labai jau stengtis reikes... nes is 3 dalyku vidurkis, tai ne is 6...sunku bus...
jega man interneta pajunge!!!!
na kaip mones gyvenat?
ojeeee../. kas gi cia :?
labas
dziaukis dar kad klubas pridveses, o tai reiketu skaityt 500.. ;D
ziauri tiesa ;D ;D ;D
todel kad ryt is istorijos rasau, o va tik dabar viena karta teprisiverciau teorija perskaityt, mat forumiukai forumiukai... + skype ;D
va isveze lauk musu kompiteriukus, tai matytumet, kaip pagerejo mano noras mokytis :? gal... siek tiek.. net knygas skaityt is neturejimo ka veikt pradejau... per 2.5 dienos 2 knygas perskaiciua.. nerealios.. dar liko 3 knygos.. siaubas.. bet kaip , zmogeliai, idomu pasdare...
------------------------
o del to dimos??? Diana, kuo tau nepatinka jo apsmuke kelnes :?
>>>> Danguolyte, kodel manes tu nebemyli, ir kai as atlekiau i kaunuka tu man sniego uzmetei ??? kodel tu taip padarei?? as nenorejau sniego.. ne ne ne....
nius, ka tik parasiau viena egza.. eina sau, vaikuciai... tas kvailelis sugebejo pacius sunkiausius uzdavinius sudet... pacius paciausius.. ir kai galvojom, kad is vieno uzdavinio ides tik dali, tai ikale visa.. o ten ta viena uzdavini sprendziau valada + dar isvadas reikia parasyti...
zdz, nusikaliau.... kaip jums???? sesijos jau visiems pasibaige?? man tai dar 22dienuke atlaikau fronta ir vsio.. paskui 5dieni su baliais atsvenciam pabaiga sesijos ir studinimo ipusejima.. su savo ilgai rinkta ir ismyleta suknele leksiu... laukiu neispasakytai
kaip kokia panele princese atrodysiu... ui uzpavydekit
juokauju...
laikykites, nekriskit ... po pati dydziausia bucki visiems... ir linkejimai nuo seses.. ji irgi visko visko siuncia... daugiausiai tai turbut suriu ir pieno bei kokiu sureliu ;D ;D ;D ;D [oi gausiu
]
sveikuciai
Nijolyte kur tu sniega Kaune matei? as taip jo noriu
beja jau nebevaikstau po pasile ir sesta forta... rajona pasikeiciau
Nijolyte tu kentesi nuo NELINUTES uz tokius zodzius kad ji pienus ir surius siuncia o ne linkejimus ;D na bet pasakei ir visi zn db
>> na jau man pasibaige sesija ir gyvenu toliau
>> >Danguolyte tai jau nusibodo pastovus rajonas
>>> Auri sukis su tom tarybom ir tvarkyk savo reikalus
zmones, pasigirsiu nepaisant to kiek nete prasedziu, mano vidurkis pakilo
taip kad ne kompe esme
Nijole, nu man nepatinka, kad puse jo triusiku matos ir tiek aciu Dievui, bent juos dar devi, o kas butu, jei puse siknos matytusi?
siaip galeciau atsipalaiduot,nes pusmetis isvestas, bet bijau, nes sunkiu darbeliu dar turiu ;D bet siaip viskas gerai, nepaisant to, kad salu lovoj... :V ;D
Danguolyte... tai kokia tu man drauge?? mane isdavei?? nius nieko... baigsis man atostogos ir tu nuo manes nepabegsi, leksim arbatos i senamiesti, zinau labai skania arbata kur verda >>> o sniega maciau puse 9... siaubas.. maniau viska nusalsiu, ka galiu nusalti :V
>>> Linuk, taip ji mane i katila imerks ir su darzovemis isvirs...
>>>>>>Diana, del to tai as nepergyvenu... nemanau, kad ten pas ji puse trusanu matosi.. tik siek tiek.. nors man dzin.. man ir tvarkingai grazu, ir taip, kai siek tiek matosi (o siaip pats dima man ne)
niu sakes dabar net bijosiu i klaipedos gatves islyst kai Nijolyte atvaziuos cia (tikiuos da negreit taip ivyks:D ) Tiap prigrasino kad net nebezinau kur ir besideti.....
Apie koki jus ce Dima daba kalbat?:D ir kas ce blogo kad jis daro apatiniu reklama?
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~