7,061

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Evelina, 17 пишет:

Sveika Danguole;) kaip sekasi?

labai gerai sekasi,o tau?;)

7,062

Diana, 17 пишет:
Evelina, 17 пишет:
Diana, 17 пишет:

o ka, turedamos toki vadybininka negi mes butume basos? galvokit zmones, galvokit.. ;D

nu gi cia pavadinimas o ne gyvenimo aprasymas:D

ak tai siulai uzuojautos reikalaujanciu mergaiciu ivaizdi susidaryt? big_smile

galima ir taip:D .... arba Ieskok Mergaites  big_smile irgi neblogai;D

7,063

joa, kas nedainuos, tas gal pasoks big_smile o gal emam ir bernelius? big_smile iskuklintume juos visai ir musu misija butu baigta... ;D

7,064

Diana, 17 пишет:

joa, kas nedainuos, tas gal pasoks big_smile o gal emam ir bernelius? big_smile iskuklintume juos visai ir musu misija butu baigta... ;D

Gera ir Bloga mintis...nes jeigu nebebus jie kuklus...tai ir nebus sios temos:(
bet pora galesim pasiimti sokejomis bus:D

7,065

ka jus cia merginos rezgat?:::044

7,066

Danguole, 20 пишет:

ka jus cia merginos rezgat?:::044

Norime pinigu uzsidirbti be mokslu:D

7,067

paskaityk, Danguole ;D
Evelina, sokejomis?! :::215 ka tu is musu vaikinu nori padaryt?! :::026
atsiras nauju kukluoliu, o ir siaip sis klubas neisgaruotu wink tikiuos :V tikiuos jis cia forever...

7,068

Diana, 17 пишет:

paskaityk, Danguole ;D
Evelina, sokejomis?! :::215 ka tu is musu vaikinu nori padaryt?! :::026
atsiras nauju kukluoliu, o ir siaip sis klubas neisgaruotu wink tikiuos :V tikiuos jis cia forever...

tikekimes...as is ju noriu balerinas padaryti:D tegul soka;D
beja sitos temos pradzioja rase visi kad is sitos temos gausis visa knyga tai ne suklido;)

7,069

aga smile saunu smile
bet zinai ka, tegu jie ir buna balerinos, bet as taip nesiubuosiu ir mano kalnes ar sijonas nebus nusmukusios kaip dimos bilan ar kaip ten tas rusas :V

7,070

Diana, 17 пишет:

aga smile saunu smile
bet zinai ka, tegu jie ir buna balerinos, bet as taip nesiubuosiu ir mano kalnes ar sijonas nebus nusmukusios kaip dimos bilan ar kaip ten tas rusas :V

O kas tas Dimos Bilan??? nu nesvarbu ne tavo kelnes/sijonas bus vietoj:D

7,071

dima bilan, tas kur eurovizijoj ruskis dalyvavo, kur is pianino islindo kazkokia merga, o juz jo balerinos soko big_smile

7,072

jis dar ir antra vieta sugebejo paimt... big_smile truputis papildymo manau nepakenks big_smile

7,073

hebra sorrius kad nesilankau... man prasidejo cia rinkimai i visokias tarybas ir kitokius besus tai lakstau po komitetus uzsivertes darbais ir pan.... velniai zino kada atsilaisvinsiu, tikiuos vasari viskas bus ciki piki smile

7,074

Auris, 19 пишет:

alia nu as bisq ne apie save snekejau o apie butent lina ir nijole nu bet neesme ;D

jaunuoli, as nepasididziuodama jums pranesiau apie mus istikusia beda, kas nutiko ir kodel musu siek tiek laiko nebus, o jus ne nesiteikete skaityti :? bus bedos, kai susmatysim ;D

Linas, 19 пишет:

na Nijolyte as tikiu kad suzibesi kita semestra ir nereikes uz moksla moketi... kitais metais.. stengsiesi ir prisistengsi wink

kita semestra turesiu tik 3 dalykus ir 3men praktika... tai labai jau stengtis reikes... nes is 3 dalyku vidurkis, tai ne is 6...sunku bus...

Nikita, 16 пишет:

jega man interneta pajunge!!!!
na kaip mones gyvenat? smile

ojeeee../. kas gi cia :?

Diana, 17 пишет:

labas smile dziaukis dar kad klubas pridveses, o tai reiketu skaityt 500.. ;D

ziauri tiesa ;D ;D ;D

Diana, 17 пишет:

todel kad ryt is istorijos rasau, o va tik dabar viena karta teprisiverciau teorija perskaityt, mat forumiukai forumiukai... + skype ;D

va isveze lauk musu kompiteriukus, tai matytumet, kaip pagerejo mano noras mokytis :? gal... siek tiek.. net knygas skaityt is neturejimo ka veikt pradejau... per 2.5 dienos 2 knygas perskaiciua.. nerealios.. dar liko 3 knygos.. siaubas.. bet kaip , zmogeliai, idomu pasdare...
------------------------
o del to dimos??? Diana, kuo tau nepatinka jo apsmuke kelnes :?
>>>> Danguolyte, kodel manes tu nebemyli, ir kai as atlekiau i kaunuka tu man sniego uzmetei ??? kodel tu taip padarei?? as nenorejau sniego.. ne ne ne....

7,075

nius, ka tik parasiau viena egza.. eina sau, vaikuciai... tas kvailelis sugebejo pacius sunkiausius uzdavinius sudet... pacius paciausius.. ir kai galvojom, kad is vieno uzdavinio ides tik dali, tai ikale visa.. o ten ta viena uzdavini sprendziau valada + dar isvadas reikia parasyti...
zdz, nusikaliau.... kaip jums???? sesijos jau visiems pasibaige?? man tai dar 22dienuke atlaikau fronta ir vsio.. paskui 5dieni su baliais atsvenciam pabaiga sesijos ir studinimo ipusejima.. su savo ilgai rinkta ir ismyleta suknele leksiu... wink laukiu neispasakytai wink kaip kokia panele princese atrodysiu... ui uzpavydekit tongue juokauju...
laikykites, nekriskit ... po pati dydziausia bucki :::416:::419:::207:::746 visiems... ir linkejimai nuo seses.. ji irgi visko visko siuncia... daugiausiai tai turbut suriu ir pieno bei kokiu sureliu ;D ;D ;D ;D [oi gausiu :::818]

7,076

sveikuciai wink
Nijolyte kur tu sniega Kaune matei?:::209:::209:::209:::209:::209 as taip jo noriu sad beja jau nebevaikstau po pasile ir sesta forta... rajona pasikeiciau:::042

7,077

Nijolyte tu kentesi nuo NELINUTES uz tokius zodzius kad ji pienus ir surius siuncia o ne linkejimus ;D big_smile na bet pasakei ir visi zn db big_smile
>> na jau man pasibaige sesija ir gyvenu toliau smile

>> >Danguolyte tai jau nusibodo pastovus rajonas smile

>>> Auri sukis su tom tarybom ir tvarkyk savo reikalus wink

7,078

zmones, pasigirsiu :::757 nepaisant to kiek nete prasedziu, mano vidurkis pakilo big_smile taip kad ne kompe esme wink
Nijole, nu man nepatinka, kad puse jo triusiku matos ir tiek smile aciu Dievui, bent juos dar devi, o kas butu, jei puse siknos matytusi? :::026 :::a36
siaip galeciau atsipalaiduot,nes pusmetis isvestas, bet bijau, nes sunkiu darbeliu dar turiu ;D bet siaip viskas gerai, nepaisant to, kad salu lovoj... :V ;D

7,079

Danguolyte... tai kokia tu man drauge?? mane isdavei?? nius nieko... baigsis man atostogos ir tu nuo manes nepabegsi, leksim arbatos i senamiesti, zinau labai skania arbata kur verda wink >>> o sniega maciau puse 9... siaubas.. maniau viska nusalsiu, ka galiu nusalti :V
>>> Linuk, taip ji mane i katila imerks ir su darzovemis isvirs...
>>>>>>Diana, del to tai as nepergyvenu... nemanau, kad ten pas ji puse trusanu matosi.. tik siek tiek..  nors man dzin.. man ir tvarkingai grazu, ir taip, kai siek tiek matosi (o siaip pats dima man ne)

7,080

niu sakes dabar net bijosiu i klaipedos gatves islyst kai Nijolyte atvaziuos cia (tikiuos da negreit taip ivyks:D ) Tiap prigrasino kad net nebezinau kur ir besideti.....

Apie koki jus ce Dima daba kalbat?:D ir kas ce blogo kad jis daro apatiniu reklama? smile