7,081

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Linuk nenusibodo,tik dabartiniam lengviau,o siaip seno ilgiuosi:(
Diana aisku blogai,kad puse siknos matytusi geriau jau visa :::044
na teks, Nijolyte, teks tik neisivaizduoju kada,nes as iki 17 val uzimta...:::042

7,082

Danguolyte kai yra noras tai sugebesit ir susitikti su Nijolyte ir paskanauti tos arbateles smile ir kad man gertumet zaliaja arbata su greipfurtu sultimis wink
>> Auri musu drauges is Mares baisiai piktos kai su jomis blogai elgiesi mane tai Nijolyte liet vis zada kas ju kalba reikstu (gausi musti arba pylos) big_smile tai as irgi bijau tau gerai nes tave nuo skiria apie 278 kilometru o mane tik kokia 60 arba net maziau ir as jau naktim nemiegu stresuoju :-)

>>>>>> na as irgi apsmukusiais dzinsais vaidenuosi bet as subines nerodau niekam big_smile nes stringu gi nenesioju :::818

7,083

Linuk kodel butent zalia arbata ir dar su greipfurto sultimis:::041 tai blogai darai,kad nerodai :::044

7,084

Sveiki...kaip laikotes? matau jus visai nesilankote anksciau tai po nakties 100psl reikedavo skaititi:D o dabar jusu visai nebera:) ...kaip jum sekas???

7,085

Vaje linuk tu arba greiciau ieskokis isitvirtinimu, tipo kokiu apkasu arba dar gereiau bunkerio :V arba gali saut pas mane, mes cia is svyturio buteliu pasistatysim didziaja klaipedos siena big_smile kaip Kinai big_smile gintis nuo barbaru is mares big_smile:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

7,086

Evelina, 17 wrote:

Sveiki...kaip laikotes? matau jus visai nesilankote anksciau tai po nakties 100psl reikedavo skaititi:D o dabar jusu visai nebera:) ...kaip jum sekas???

nu tai ilsimes big_smile kiek galima ce floodint kaip pamisusiems/ big_smile

7,087

Evelina, 17 wrote:

labas man tai viskas ok. o tau kaip?kaip ten vejas pas jus? kai per telika maciau tai baisu....

7,088

Joa Auri jau cia reikes suktis is padeties ;D mastysim kaip apsiginti tik ne nuo mauru ir barbaru bet nuo NELINUTES ir Nijolytes ;D

>> sveikute Evelina visi priduse manau todel kad randa ir kitu uzsiemimu bet man vistiek lb smagu cia sugristi big_smile

>>  Danguolyte va pspalis >>>> http://www.arbatairkava.ten.lt/

>> O nerodau todel yra mieste zmogiu kurie ir be manes rodo ;D

7,089

tai as manau ta alaus buteliu didzioji siena mus apgins ir nuo vetru big_smile

7,090

Auri...nu jai jau taip sakai...tau geriau zinoti:D

Danguole...man irgi gerai...vejas buo stirpus jo pas mus langai netgi lankstesi:) bijojau kad suduz...bet musu aplinkoja nieko baisaus nenutiko...tik pora saku sulauze...ir pora stogu ir masinu sudauze...o tai ka viska rode tai biski tolia nuo musu...vokietija jug didele:) tik vat pas mus dar traukiniai nelabai vaziuoja...o traukiniai tai cia taspats kaip su autobusu vazioti...taigi labai nepatogu...

7,091

aciu Linuk kai as arbatu megeja tai eksperimentuosiu dabar :::024

7,092

Evelina, 17 wrote:

Auri...nu jai jau taip sakai...tau geriau zinoti:D

Danguole...man irgi gerai...vejas buo stirpus jo pas mus langai netgi lankstesi:) bijojau kad suduz...bet musu aplinkoja nieko baisaus nenutiko...tik pora saku sulauze...ir pora stogu ir masinu sudauze...o tai ka viska rode tai biski tolia nuo musu...vokietija jug didele:) tik vat pas mus dar traukiniai nelabai vaziuoja...o traukiniai tai cia taspats kaip su autobusu vazioti...taigi labai nepatogu...

tai nepavydziu tada... isvis galetu pamokos nevykti:::034

7,093

Auris, 19 wrote:

ee gi paskui veja uztos paevetoms vejo jegainems kur pajury yra big_smile
is kur jas pirko gal olandijos big_smile

>> Db Auri tai mum bus abu gausim liet ;D
bet jos gali pasikasti po apacia tai reikes ir pamatus lb gilius daryti big_smile

7,094

nu da... :? ten sake 170 m/s buvo vejux toks joa? big_smile

7,095

Linas, 19 wrote:
Auris, 19 wrote:

bet jos gali pasikasti po apacia tai reikes ir pamatus lb gilius daryti big_smile

tai kad puse tu jegainiu neveikia cia ;D stovi ant grozio ir visks... zdz grybauja jie ce ;D nu o su tais patvirtinimais big_smile tai sukrausim tiek alaus kol bus tvirtut tvirtutele ;D

7,096

Auris, 19 wrote:
Linas, 19 wrote:
Auris, 19 wrote:

tai kad puse tu jegainiu neveikia cia ;D stovi ant grozio ir visks... zdz grybauja jie ce ;D nu o su tais patvirtinimais big_smile tai sukrausim tiek alaus kol bus tvirtut tvirtutele ;D

Krausim jau pradekim kaupti.. as jau 12 turu nuo vakar ;D  ir tu kaupk smile nes vis nauda bus kad ir susitaikysim ir atkentesim ju liejima tai tada buteliukus parduosim ir uz kiekviena 0.25 lito tai jei nemenki skaiciai buteliuku tai jau sistas wink ir tada vel alucio pirksim tongue

>> Evelina tai lb smagu kad tavo rajone nieko lb rimto nepridare wink

7,097

jo jo wink kaip tas anekdots bus big_smile nusigersim juodai o poto kai priduosim butelkas tapsim milijonieriais big_smile

7,098

mus uztad is mokyklos ketvirtadieni anksciau namuo paleido...o penktadieni atejau viena valanda veliau i mokykla nes autobusai visai netaip vaziavo viskas buvo visai netaip...tai kai atvaziavou i mokykla pasake kad mokyklos nera...tai buvau pykta:D

7,099

Auris, 19 wrote:

jo jo wink kaip tas anekdots bus big_smile nusigersim juodai o poto kai priduosim butelkas tapsim milijonieriais big_smile

arba dar vienas verslo planas pasibuteliauti kaip kiti grybauja tai mes buteliausim ;D vis vekla ir gana pelninga big_smile
>> nes lb gerti juodai tai kepenelems bus kaputt. yikes

7,100

Evelina, 17 wrote:

mus uztad is mokyklos ketvirtadieni anksciau namuo paleido...o penktadieni atejau viena valanda veliau i mokykla nes autobusai visai netaip vaziavo viskas buvo visai netaip...tai kai atvaziavou i mokykla pasake kad mokyklos nera...tai buvau pykta:D

tai jau tikrai pravalas.. nes tu sau megini stengiesi i mokykla nusibelsti o kai nuvyksti suzinau kad jos nera :}