Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Linuk nenusibodo,tik dabartiniam lengviau,o siaip seno ilgiuosi:(
Diana aisku blogai,kad puse siknos matytusi geriau jau visa
na teks, Nijolyte, teks tik neisivaizduoju kada,nes as iki 17 val uzimta...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 353 354 355 356 357 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Linuk nenusibodo,tik dabartiniam lengviau,o siaip seno ilgiuosi:(
Diana aisku blogai,kad puse siknos matytusi geriau jau visa
na teks, Nijolyte, teks tik neisivaizduoju kada,nes as iki 17 val uzimta...
Danguolyte kai yra noras tai sugebesit ir susitikti su Nijolyte ir paskanauti tos arbateles ir kad man gertumet zaliaja arbata su greipfurtu sultimis
>> Auri musu drauges is Mares baisiai piktos kai su jomis blogai elgiesi mane tai Nijolyte liet vis zada kas ju kalba reikstu (gausi musti arba pylos) tai as irgi bijau tau gerai nes tave nuo skiria apie 278 kilometru o mane tik kokia 60 arba net maziau ir as jau naktim nemiegu stresuoju :-)
>>>>>> na as irgi apsmukusiais dzinsais vaidenuosi bet as subines nerodau niekam nes stringu gi nenesioju
Linuk kodel butent zalia arbata ir dar su greipfurto sultimis tai blogai darai,kad nerodai
Sveiki...kaip laikotes? matau jus visai nesilankote anksciau tai po nakties 100psl reikedavo skaititi:D o dabar jusu visai nebera:) ...kaip jum sekas???
Vaje linuk tu arba greiciau ieskokis isitvirtinimu, tipo kokiu apkasu arba dar gereiau bunkerio :V arba gali saut pas mane, mes cia is svyturio buteliu pasistatysim didziaja klaipedos siena kaip Kinai
gintis nuo barbaru is mares
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sveiki...kaip laikotes? matau jus visai nesilankote anksciau tai po nakties 100psl reikedavo skaititi:D o dabar jusu visai nebera:) ...kaip jum sekas???
nu tai ilsimes kiek galima ce floodint kaip pamisusiems/
labas man tai viskas ok. o tau kaip?kaip ten vejas pas jus? kai per telika maciau tai baisu....
Joa Auri jau cia reikes suktis is padeties ;D mastysim kaip apsiginti tik ne nuo mauru ir barbaru bet nuo NELINUTES ir Nijolytes ;D
>> sveikute Evelina visi priduse manau todel kad randa ir kitu uzsiemimu bet man vistiek lb smagu cia sugristi
>> Danguolyte va pspalis >>>> http://www.arbatairkava.ten.lt/
>> O nerodau todel yra mieste zmogiu kurie ir be manes rodo ;D
tai as manau ta alaus buteliu didzioji siena mus apgins ir nuo vetru
Auri...nu jai jau taip sakai...tau geriau zinoti:D
Danguole...man irgi gerai...vejas buo stirpus jo pas mus langai netgi lankstesi:) bijojau kad suduz...bet musu aplinkoja nieko baisaus nenutiko...tik pora saku sulauze...ir pora stogu ir masinu sudauze...o tai ka viska rode tai biski tolia nuo musu...vokietija jug didele:) tik vat pas mus dar traukiniai nelabai vaziuoja...o traukiniai tai cia taspats kaip su autobusu vazioti...taigi labai nepatogu...
aciu Linuk kai as arbatu megeja tai eksperimentuosiu dabar
Auri...nu jai jau taip sakai...tau geriau zinoti:D
Danguole...man irgi gerai...vejas buo stirpus jo pas mus langai netgi lankstesi:) bijojau kad suduz...bet musu aplinkoja nieko baisaus nenutiko...tik pora saku sulauze...ir pora stogu ir masinu sudauze...o tai ka viska rode tai biski tolia nuo musu...vokietija jug didele:) tik vat pas mus dar traukiniai nelabai vaziuoja...o traukiniai tai cia taspats kaip su autobusu vazioti...taigi labai nepatogu...
tai nepavydziu tada... isvis galetu pamokos nevykti
tai as manau ta alaus buteliu didzioji siena mus apgins ir nuo vetru
ee gi paskui veja uztos paevetoms vejo jegainems kur pajury yra
is kur jas pirko gal olandijos
>> Db Auri tai mum bus abu gausim liet ;D
bet jos gali pasikasti po apacia tai reikes ir pamatus lb gilius daryti
nu da... :? ten sake 170 m/s buvo vejux toks joa?
Auris, 19 пишет:tai as manau ta alaus buteliu didzioji siena mus apgins ir nuo vetru
![]()
is kur jas pirko gal olandijos![]()
tai kad puse tu jegainiu neveikia cia ;D stovi ant grozio ir visks... zdz grybauja jie ce ;D nu o su tais patvirtinimais tai sukrausim tiek alaus kol bus tvirtut tvirtutele ;D
Linas, 19 пишет:Auris, 19 пишет:tai as manau ta alaus buteliu didzioji siena mus apgins ir nuo vetru
![]()
is kur jas pirko gal olandijos![]()
tai kad puse tu jegainiu neveikia cia ;D stovi ant grozio ir visks... zdz grybauja jie ce ;D nu o su tais patvirtinimais
tai sukrausim tiek alaus kol bus tvirtut tvirtutele ;D
Krausim jau pradekim kaupti.. as jau 12 turu nuo vakar ;D ir tu kaupk nes vis nauda bus kad ir susitaikysim ir atkentesim ju liejima tai tada buteliukus parduosim ir uz kiekviena 0.25 lito tai jei nemenki skaiciai buteliuku tai jau sistas
ir tada vel alucio pirksim
>> Evelina tai lb smagu kad tavo rajone nieko lb rimto nepridare
jo jo kaip tas anekdots bus
nusigersim juodai o poto kai priduosim butelkas tapsim milijonieriais
mus uztad is mokyklos ketvirtadieni anksciau namuo paleido...o penktadieni atejau viena valanda veliau i mokykla nes autobusai visai netaip vaziavo viskas buvo visai netaip...tai kai atvaziavou i mokykla pasake kad mokyklos nera...tai buvau pykta:D
jo jo
kaip tas anekdots bus
nusigersim juodai o poto kai priduosim butelkas tapsim milijonieriais
arba dar vienas verslo planas pasibuteliauti kaip kiti grybauja tai mes buteliausim ;D vis vekla ir gana pelninga
>> nes lb gerti juodai tai kepenelems bus kaputt.
mus uztad is mokyklos ketvirtadieni anksciau namuo paleido...o penktadieni atejau viena valanda veliau i mokykla nes autobusai visai netaip vaziavo viskas buvo visai netaip...tai kai atvaziavou i mokykla pasake kad mokyklos nera...tai buvau pykta:D
tai jau tikrai pravalas.. nes tu sau megini stengiesi i mokykla nusibelsti o kai nuvyksti suzinau kad jos nera :}
Страницы Назад 1 … 353 354 355 356 357 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~