Re: ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
mmmm tokie patys fajniausi ir siek tiek ilgesni gerai,ir iki peciu, ir dar daugiau... ir yra skirtumas nei kad su tvarkingai nukirptais,, ir dukstant niu atrodo labiau pasele, sakykim labiau laukiniai, cheche,,
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
mmmm tokie patys fajniausi ir siek tiek ilgesni gerai,ir iki peciu, ir dar daugiau... ir yra skirtumas nei kad su tvarkingai nukirptais,, ir dukstant niu atrodo labiau pasele, sakykim labiau laukiniai, cheche,,
man ilgi plaukai nerealiai seksualu, ypac jei garbanoti... dazniausiai tik i ilgaplaukius atkreipiu demesi... o jei dar kokia ydomesne sukuosena pvz.: emo stiliaus tai isvis issilydyt galiu
Deimante, buk gera, man geda kurti temas kuriose kaip cia daugumoje temu, rasoma bet kas, visiskai nemastant. ((: sukurk tema apie emo (jei tau jie patinka), as turesiu ka pasakyti, prizadu (:
vyrai su ilgais plaukai vyriski kaip jiem jie tinka
man ilgi plaukai nerealiai seksualu, ypac jei garbanoti... dazniausiai tik i ilgaplaukius atkreipiu demesi... o jei dar kokia ydomesne sukuosena pvz.: emo stiliaus tai isvis issilydyt galiu
o tai jau tau emo su ilgais plaukais :?
>> na ka zn man tai tos vudzio sukuosenos negrazu bet jiem man netrukdo tegul dziaugesi gyvenimu
>> o apir tuos garbanotus ilgus olaukus as ju neturiu bet juos gi sunku sutvarkyti
visai nesunku garbanotus plaukus tvarkyt reik tik moket
na man tik taip pasirode nes jie nera paklusnus
>>o ilgais sulaizytais plaukais retas stilingas vyras nori lakstyti ;D
nu jo ilgais ir sulaizytais plaukais jau tikrai jokio stiliaus nerasi nors ir ziuresi pro mikroskopa
nu jo ilgais ir sulaizytais plaukais jau tikrai jokio stiliaus nerasi nors ir ziuresi pro mikroskopa
>> Kristina.. nai su ziburiu paieskai randi daug ko ;D :-)
as apie stiliu o ne apie gyventojus
man svarbiausia kad vaikinas butu tvarkingas o sukuosena jokio skirtumo neturi
svarbiau tvarkingi ir svaru plaukai, ilgi ar trumpi nesvarbu
dar ziurint ar vaikinui tinka ilgi plaukai... bet seip tai ne mano skonio
jokio vyriskumo ilgaplaukiuose nematau,merginos turi tureti ilgus plaukus o ne jie...:)
nezinau vyrishka tai ar ne, bet man ilgi plaukai yra grazu o jei dar banguoti, tai ishvis fantastika
na ziurint kokio ilgio tie ilgi jei kasos kaip pas mane... tai baisu tada
o jei tokie siek tiek ilgesni, wos ausytes dengiantys tai gal ir nieko wisai
jeigu labai ilgi tai nevyriskai atrodo , bet jeigu nelabai ilgi tai labai grazu
ar moteriska nusiskusti plaukus....aisku kad nea...tai ir newyriska ilgaplakiais but.....:D
niu bet jeigu nevisai ilgi plaukai ?
o man labai grazu ir visiskai ilgi...tik aisku turi buti priziureti ir tikti prie atitinkamo stiliaus...jeigu eilinis jonas is gatves uzsiaugintu ir nepriderintu stiliaus, tai jau tada tikrai grieztas "NE"
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?