Re: Parazitiniai žodeliai. Ar dažnai vartojate?
Artūrai,gal geriau ne;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Parazitiniai žodeliai. Ar dažnai vartojate?
Artūrai,gal geriau ne;D
demesio labai stipriai neatkreipiu, bet pavartoju karts nuo karto
Artūrai,gal geriau ne;D
nu nejau tokius negrazius vartoji tu juos :?
Artūrai,gal geriau ne;D
nu nejau tokius negrazius vartoji tu juos :?
Tipo sakot krc, nevartojat šių žodžių, kiba visai tipo nublūdot, krc reikia jumy kokias tais tipo pamokas pravest, kad kiba visks čiki būt ;D ;D ;D
Aga;DLabai net...
Aga;DLabai net...
na tai tipo pirma pamoka ;D krc yra taip, reikia tipo parašyt po 100 "tipo" ir net po 100 "krc", tipo turėtu per daug nebūt, kiba jums sunku bus ai tiesa dar po kokį kilograma "kiba" ;D ir bus tipo viskas normalei, nes krc, be kiba nebus ir tipo ;D
Simona, 17 wrote:Aga;DLabai net...
na tai tipo pirma pamoka ;D krc yra taip, reikia tipo parašyt po 100 "tipo" ir net po 100 "krc", tipo turėtu per daug nebūt, kiba jums sunku bus ai tiesa dar po kokį kilograma "kiba" ;D ir bus tipo viskas normalei, nes krc, be kiba nebus ir tipo ;D
zuiki puiki, KIBA zodi BO pamirsai krc, tipo respectas tau, BO KIBA tave myliu
Gediminas, 29 wrote:Simona, 17 wrote:Aga;DLabai net...
zuiki puiki, KIBA zodi BO pamirsai krc, tipo respectas tau, BO KIBA tave myliu
aik tu sau ir taip tipo iš kart??? na krc aš apšals, bo dabar man tipo šalta ;D
Aga;DLabai net...
ot,o dar sako kad bernai negraziais zodziais sneka ;D
Gediminai,čia tipo pamoka krc buvo?;D
Artūrai,tėp;D bet jie dar gražesniu žino..
nu nu nu,drisciau nesutikt,Simona, kita karta ,kad pasiklausai jusu zodyno,tj yra ko pasimokyt is jusu ;D
Tikrai neAišku,visokių ir vaikinų yra;D(kalbu apie \angeliukus\)
Gediminai,čia tipo pamoka krc buvo?;D
Artūrai,tėp;D bet jie dar gražesniu žino..
Ale matau jau pradžiamokslį tipo įkabinai ;D
Tai čia nėra ko mokytis;D Vartoti kur nori ir kiek nori;D
na ne, svarbiausia tipo beryšio vietoj krc juos sudėt, bo kitaip gausis kiba.........??? nesamonė ;D
kaip man patinka tokios temos... taip ir plaukiu pasroviui visur vis pakliededama... taip, vartoju tokius zodzius ir vartosiu
Tai čia nėra ko mokytis;D Vartoti kur nori ir kiek nori;D
nea, negalima ju vartoti kiek nori (tu gali mazai tenoret ) reikia vartoti daug dazniau, pvz kiekviena zodi renkantis is tu dvieju ;D
krc, tipo matau kad jus cia krc tipo nusisnekat krc.. ;D
krc, tipo matau kad jus cia krc tipo nusisnekat krc.. ;D
Ale aš tipo manau, kad tu kiba čia mus inžeidei, krc, tai dabar tipo tur atsiprašyt, bo bus blogai ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Parazitiniai žodeliai. Ar dažnai vartojate?