Re: Parazitiniai žodeliai. Ar dažnai vartojate?
Artūrai,gal geriau ne;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Parazitiniai žodeliai. Ar dažnai vartojate?
Artūrai,gal geriau ne;D
demesio labai stipriai neatkreipiu, bet pavartoju karts nuo karto
Artūrai,gal geriau ne;D
nu nejau tokius negrazius vartoji tu juos :?
Artūrai,gal geriau ne;D
nu nejau tokius negrazius vartoji tu juos :?
Tipo sakot krc, nevartojat šių žodžių, kiba visai tipo nublūdot, krc reikia jumy kokias tais tipo pamokas pravest, kad kiba visks čiki būt ;D ;D ;D
Aga;DLabai net...
Aga;DLabai net...
na tai tipo pirma pamoka ;D krc yra taip, reikia tipo parašyt po 100 "tipo" ir net po 100 "krc", tipo turėtu per daug nebūt, kiba jums sunku bus ai tiesa dar po kokį kilograma "kiba" ;D ir bus tipo viskas normalei, nes krc, be kiba nebus ir tipo ;D
Simona, 17 wrote:Aga;DLabai net...
na tai tipo pirma pamoka ;D krc yra taip, reikia tipo parašyt po 100 "tipo" ir net po 100 "krc", tipo turėtu per daug nebūt, kiba jums sunku bus
ai tiesa dar po kokį kilograma "kiba" ;D ir bus tipo viskas normalei, nes krc, be kiba nebus ir tipo ;D
zuiki puiki, KIBA zodi BO pamirsai krc, tipo respectas tau, BO KIBA tave myliu
Gediminas, 29 wrote:Simona, 17 wrote:Aga;DLabai net...
na tai tipo pirma pamoka ;D krc yra taip, reikia tipo parašyt po 100 "tipo" ir net po 100 "krc", tipo turėtu per daug nebūt, kiba jums sunku bus
ai tiesa dar po kokį kilograma "kiba" ;D ir bus tipo viskas normalei, nes krc, be kiba nebus ir tipo ;D
zuiki puiki, KIBA zodi BO pamirsaikrc, tipo respectas tau, BO KIBA tave myliu
aik tu sau ir taip tipo iš kart??? na krc aš apšals, bo dabar man tipo šalta ;D
Aga;DLabai net...
ot,o dar sako kad bernai negraziais zodziais sneka ;D
Gediminai,čia tipo pamoka krc buvo?;D
Artūrai,tėp;D bet jie dar gražesniu žino..
nu nu nu,drisciau nesutikt,Simona, kita karta ,kad pasiklausai jusu zodyno,tj yra ko pasimokyt is jusu ;D
Tikrai neAišku,visokių ir vaikinų yra;D(kalbu apie \angeliukus\)
Gediminai,čia tipo pamoka krc buvo?;D
Artūrai,tėp;D bet jie dar gražesniu žino..
Ale matau jau pradžiamokslį tipo įkabinai ;D
Tai čia nėra ko mokytis;D Vartoti kur nori ir kiek nori;D
na ne, svarbiausia tipo beryšio vietoj krc juos sudėt, bo kitaip gausis kiba.........??? nesamonė ;D
kaip man patinka tokios temos... taip ir plaukiu pasroviui visur vis pakliededama...
taip, vartoju tokius zodzius ir vartosiu
Tai čia nėra ko mokytis;D Vartoti kur nori ir kiek nori;D
nea, negalima ju vartoti kiek nori (tu gali mazai tenoret ) reikia vartoti daug dazniau, pvz kiekviena zodi renkantis is tu dvieju ;D
krc, tipo matau kad jus cia krc tipo nusisnekat krc.. ;D
krc, tipo matau kad jus cia krc tipo nusisnekat krc.. ;D
Ale aš tipo manau, kad tu kiba čia mus inžeidei, krc, tai dabar tipo tur atsiprašyt, bo bus blogai ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Parazitiniai žodeliai. Ar dažnai vartojate?