Re: Parazitiniai žodeliai. Ar dažnai vartojate?
Diana;D geriau kas antrą;D nes prasmės nebus...;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Parazitiniai žodeliai. Ar dažnai vartojate?
Diana;D geriau kas antrą;D nes prasmės nebus...;D
na krc, laba tipo dieną ;D bo pasižiūriu krc pro tipo langa, ir ko tais tipo labai šalt, kiba žiema? ;D
Krc šnekam ne į temą tipo krc;DTipo šalta lauke krc;D
tipo ,nu ta prasme, visi krc cia nuliovai snek krc
Karolina, 19 wrote:krc, tipo matau kad jus cia krc tipo nusisnekat krc.. ;D
Ale aš tipo manau, kad tu kiba čia mus inžeidei, krc, tai dabar tipo tur atsiprašyt, bo bus blogai ;D
Nu krc as tipo labai atsiprasau, bet tai krc, tipo jus man atleidziat? A tipo ne? Krc, tipo man dzin.. ;D ;D ;D
uj,as tj kaip uzeina kita karta kas antras zodis gali buti is tokio tipo,kitakarta ne
vienu metu, kai buvau jaunesne vartojau zodi ,,tipo" vietoj jo atsirado visiems gerai zinomas "****" bet kai draugus uzuknisau su savi ,,karocem" tai pradejo reketuos 1* karoce=1lt... po dienos bankrotavau... gaudavosi i skola... uj negeraj buvo... va taip ir atpratau
daba sakau kt zody:) bet jauciu vel teks piginine papurtyt:)
na krc, man tai tipo negresia, bo tipo man visks yr dzin, kiba aš erels es??? ;D
krc. krc. krc. krc. krc. krc. krc. krc. krc. krc. krc. krc. tipo. tipo. tipo. tipo. tipo. tipo. tipo. tipo. tipo.:-)
as nau doju zodi pavizdziuj ko cia griba pjaunat:-)
as nau doju zodi pavizdziuj ko cia griba pjaunat:-)
ale man atroda, kad kiba čia ne tava reikals, tipo varyk iš čia ir panašiai ;D
niu tipo daznai vartoju ;D
jis megina buti vunderkindu pas ji galva didele dauk minciu sukasi
Daznokai vartoju tuos zodzius...
ooo tjajp... daznaj išsprusta iš burnytėz tokje žodeljaj ;DD~
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Parazitiniai žodeliai. Ar dažnai vartojate?