201

Re: Ištekėti už užsieniečio....

taip Edita,pagamins jis tau indishka curry,pavezins su drambliais,nueisit labiausiai pasaulyje uzterstoj upej pasimaudyt,argi ne nuostabu,taip romantishka wink     jei  indo curry atsibos,tai susirask turka jis tau kebabu prikeps,pajodinesit ant asilu.ai ka cia malalietkom patart,mergos isimyli per ausis,prikabina makaronu visokie ir tiki,ir myli o tiem nabagam reikia tik europos sajungos pilietes,kad pabegt nuo bado ir skurdo ir gyvent europoj.patikek kiek as tokiu zinau,teko ir gyvent su keliais,veidmainiai kaip reta,nieko ir nesuzinosi,ka jie is tikruju galvoja

202

Na visai butu miela pajodinet drambliais, bet esme tame, kad jis Indijoj nezada gyventi, o Australijos pilietybe turi jau seniai, taip kad pabego nuo "bado" nors jeigu nezinot 40% indijos gyventoju yra pasiturintys, o 20% yra milijonieriai, kompaniju savininkai, akcininkai ir tt... zodziu... dar lietuvai iki to toli... kas nori mato purva, kas nori mato sviesa tunelio gale..

203

edita,o tu ar bent buvai toje salyje,matei kaip ten viskas atrodo?taip yra turtingu zmoniu,kurie gyvena didelese vilose,ir "kala"pinigus,o neiesko merginu po visa pasauli ir nepudrina naiviom mergaitem smegeneliu,kaip yra paplite tarp kai kuriu uzsienieciu,ypac turku,nuo kuriu grazbylysciu jau bloga darosi...bet dauguma indu gyvena zemiau skurdo ribos...mano mamai graudu pasidarydavo,kai ji iseidavo is prabangaus viesbucio i gatve,kur buriais tu pusnuogiu vaikeliu,prasanciu ismaldos,pradedavo tampyti uz sijono,arba visai mazi vaikeliai su issukiotomis kojomis ir rankomis,kad tik turistams didesni gailesti sukeltu...tokiu dideliu kontrastu jai dar nebuvo teke matyti,nei vienoje salyje...o kiek tokiu merginu,kurios yra laimingos su uzsienieciais ir vartosi didziuliuose piniguose?vienetai...kelios,kurias parodo per tv,ar paraso moteriskuose zurnaluose...ir viskas...

204

nebijok, isgasdinti nepavyks :::d07

205

as taves negasdinu,tik sakau kaip yra...ne man juk gyventi reikes,o tau.....prisimenu pries kokius metus ir as buvau pametusi galva del tu uzsienieciu...aciu dievui,turiu daug tokiu,kurie mane,kvaila mergele, atvede i prota...tai visu pirma,mano mama,nors su ja musu santykiai ir nera idealus,bet ji moteris maciusi daug visko,pasake:kad ir kokie lietuvos vyrai butu,bet jau geriau savas,nuo jo nors reikalui esant pabegti galetum,o pas uzsienieti gali visa gyvenima likti verge....todel,kad jiems(ypac musulmonams ir arabams)tai yra normalu....as tikiu edita,kad tu sutiksi  gera,padoru,lietuvi,kuris tave myles is tikruju ir pamatysi,tada tik juoksiesi prisiminus savo svajones....

206

kadangi as esu indomane, tokio lietuvio kuriam patikciau neatsiras, tai nebent likciau senmerge ir supratus savo "klaida" istekeciau uz pirmo pasitaikiusio lietuvio kai man sukaks 60m ir pabandysiu pasikeist :::008

207

na as jau geriau tekeciau uz pirmo pasitaikiusio lietuvio,negu uz indo,na bet zinoma tau rinktis:)pagyvensi-pamatysi

208

laikas parodys.. o dabar nebenoriu pletot sitos temos nes tai tampa beprasmiska...

209

edita,40% indu,tai 500 000 000mln zmoniu.cia apie likusius rasau,tavo tas australas vienas is ju.egle tau tik 15 is kur tiek proto esi pasisemusi wink ,labai malonu kad tu supranti,kad kaip svarbu tureti kita savo puse tautieti,tos panos yra vargses is tikruju nes nenutuokia ka daro.jeigu jau taip daro tai galim duot patarimu,nes jau mes joms nebepadesim ar ne.tegul pagyvena su jais,bet neduok dieve vaiku susilauks,tada tai amzina atilsi jom,nebeissikrapstys is ten,is to sudo

210

tomai>>to proto man "ikrete"suaugusieji,ypac kaip minejau, mano mama....man ir anksciau buvo svaiguliu del tu uzsienieciu,gerai,kad tevai laiku pastebejo sita ir grieztai pasake:vienintelio savo vaiko,nei musulmonui,nei jokiam arabui neatiduosim...baik nesamones kliedeti ir geriau apsidairyk aplinkui...manau dauguma merginu pergyvena toki laikotarpi,kol nesutinka mielo vaikinuko lietuvio...beto cia didele itaka daro ir televizija,ir tie zurnalai,kurie tik ir raso,kokia didele laime svetimsalio glebyje jusu laukia.o kad tokiu yra vienetai,jaunos nepatyrusios paneles nesusimasto ir daznai uzkimba ant tokio kabliuko,kad veliau parlekia namo verkdamos(geriausiu atveju).

211

taip Egle,tu teisi.dabar tau reikia proto kresti bendraamziom panom,tokiai kaip Editai irgi.jos apsvaigusios tik nuo to viso,jos nesupranta kad teks su tuo zmogum gyvenima dalintis kartu ir tai bus ne vienos vasaros nuotykis ar kazkas panasaus.as pats uzsienyje gan ilgokai gyvenu,bet neprarandu vilties lietuvaite susirast,o ne uzsieniete.nes ir kalbos barjeras,negali labai daug ka pasakyt.labai daug rasyt.manau supranti tu mane,ar ne

212

na man tos "nesamones" apie indus butent prasidejo bunant 13metu, o indu filmus ziuret pradejau nuo 11metu... man musulmonai irgi simpatijos nekelia, o induistu kultura visai kitokia.. as jau seniai nesijauciu "vakariete" man nera priimtini visi tie lietuviski ir siaip vakarietiski bajeriai su nuogo kuno rodymu, alkoholio vartojimu ir dar neistikimybem visokiom... as esu uz ilga sijona ir pries alkoholi, taip pat induistai dvieju zmonu neturi...

213

ir dar plius vakarieciam sexas nuo 15m tai cia normalus reiskinys, o kai kuriem jau ir per velai, kalbant apie buciavimasi gali buciuotis per pirma pasimatyma is vis gal nuo 12m, o tai yra ABSOLIUTUS ****, jeigu neteko svieciantis skaityt kad indijos jaunimas nekaltybe praranda veliausiai pasaulyje panos-19m vaikinai apie 22m, o tai yra pliusas, aisku db sakysit kad ubagai tai nieks i juos neziuri, arba kad negrazus.. bet kiekvienam suteikiama laisve interpretuoti.

be to ir tie lietuviai nera tokie geri, bent man nei vieno neteko gero sutikt.. matyt gyvenu miske o visi gerieji lietuviai uzsidare savo namuose, bijo kad pamate mane neatsilaikys.. ai zodziu, linkiu panele egle, kad nenudegtum nuo tu lietuviu. vyrai valdo pasauli o moterys vyrus, taip kad vyrai visur vienodi..aciu uz demesi. 

214

indijoje tuokiasi panos nuo 12 metu,ten jie turi iki 30metu 15 vaiku,ten uzregistruotas gineso rekordas-9 metu mergaite nescia.gal truputi daugiau tau informacijos suteikt apie indus.patikek daug ka zinau apie pasaulio ekonomika ir religines tradicijas.jei tavo grazuolis pasiturintis,tai ko jis bastosi po gerai issivysciusias ekonomiskai salis,a?as uzsienyje ne is gero gyvenimo lietuvoje,o tu matosi kad dar gyvent nepradejai,o durnom svajonem apsesta.jos palaipsniui prades svilint padus,jei rysies jas igyvendint.cia ne mano is tikruju reikalas,ka nori ta daryk,cia tavo gyvenimas.gaila man tiesiog taves ir tiek Edita

215

nuo 12metu tuokesi pries 50metu, o db tai vyksta tik kaimuose.. mano grazuolis is indijos isvyko nes ji uzkniso indijos politika ir butent tie bomzai kurie gadina visos salies varda

216

gerai zmones,baikim rietis....vis tiek editos neitikinsim,o tas mums ir nepriklauso daryti...gyvenimas yra pati geriausia mokykla...is tikruju,jei zmogus nera susidures su tokiais dalykais,tai jis ju niekada ir nesupras...is visos sirdies linkiu,kad tavo grazuolis butu teisingas ir doras zmogus...ir jeigu tu ji pazisti realybeje,jeigu visa sita ka mums dabar pasakoji,girdejai ziurint jam i akis,jei jis del taves atvyko is australijos,ar kur ten jis gyvena,jei jis pasiryzes del taves mesti ir indija,ir australija ir gyventi ten kur tu nori,tada sveikinu...bet jei cia viskas vyksta internete,tai tokiu kaip jis,ieskanciu lengvo grobio, neturinciu ka veikti,o tik internete sedeti,ir zadanciu aukso kalnus ir begaline meile yra tukstanciai...

217

Pabandysiu pabendrauti ir paziuresiu kaip sekasi.

218

visgi mielos merginos ir moterys smile vyrai tiek ir lietuvoje tiek ir uzsienyje yra tokie pat , skiriasi pragyvenimo lygis ir poziuris i kai kuriuos dalykus ...
turiu giminiu italijoj , norvegijoj , draugu anglijoj, ispanijoj ir vokietijoj ...
daug ten istekejusiu musu merginu maciau ...

keisti faktai : merginos ir moterys iki 30 metu labai patenkintos savo gyvenimu su vyru uzsienieciu ...
nuo 30 iki 40 80% tokiu santuoku isirsta ir du trecdaliai lietuvaiciu lieka "basos" svetimoj saly
vaikus kaip ir visa turta pasilieka sau vyras , o tokios moterys negrizta i savo saly ir toliau artimiesiems meluoja apie laiminga gyvenima

tevynes ilgesys pradeda kankinti irgi +- nuo 35 ir jis daug stipresnis negu atrodo ...

pasidomekit ne tik laimingais atvejais bet ir nelaimingom santuokom ir suprasit kad tie jusu jkauni princai uzauge virsta tipiniais vyrais ...
kuo labiau issivysciusi salis tuo gilesnes yra vidutinio amziaus krizes ir jos padariniai  , tuo daugiau zmoniu turi psichologiniuy problemu ...
pasidomekit viskuo , busit nustebintos smile

219

"kuo labiau issivysciusi salis tuo gilesnes yra vidutinio amziaus krizes ir jos padariniai , tuo daugiau zmoniu turi psichologiniuy problemu ... "

butent!

220

manau Edita tai tokios problemos jau prasidejo,nes tikrai zinau kad moterys statistika nesidomi,o moteriskais instinktais.vienas taip prikabino makoronu,tai dabar galvelej vien tik tas.dabar pabukim realistais:jei as buciau pasiturintis tai tikrai i uzsieni gyvent kojos nekelciau.man butu labai miela gyvent su artimaisiais,draugais,turet jauku nama lt,kalbet lietuviskai,lepintis pigiu lietuvisku pragyvenimu,turet viska ir man butu nusi...kt ant tos politikos.o kiek indijoj graziu paneliu,turtingu ir neturtingu,manau jam kaip pasiturinciam problemu ta vienintele susirast tikrai nera.taigi dabar gerai pagalvok,ko jam is taves reikia!!!tu saliu vyrai tikri smegenu plovejai.galiu duot pvz:kazkada gyvenau su turku viename name,o jo zmona lenke .zinai ka jie sako savo zmonom iskart po vestuviu-bandysi pabegt,susirasiu-uzmusiu.tiesiog buvo gaila i ja ziuret,ziuret i nepagarba jai,pastovu saukima ant jos.vargse mergaite,susirado arabu princa,grazuoli.tau gal taip nebus,bet per interneta gali buti saugi,garantuoju wink