Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
jam taip norisi mus prisivilioti,bet mums patinka aukstaugiai! ane?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Mano ugis 2,03 man ugis patinka as ne kiek del jo nekompleksuoju, truputi sunkiau kai paneles daug zemesnes ir buna sunku jas stipriai apkabint , na bet nera to blogo kas neiseitu i gera
uj atsirado aukstaugis! Niu kaip faina!
PATINKA kad tik daugiau tokiu
turim wiena aukstaugi kur daugiau ?
niu mazuciau lyskit lyskit....vienas jau isdryso,o kiti nejaugi toki zemuciai?
Man patinka aukstauges mmmmm nem nem desertas...noreciau butu tarp dauk aukstaugiu kokem vakareli....arba po miesta vaikscioti.....Ai del italiu tai jo itales cia aukstos tokiu gali pamatyti kad isiziot gali pamates man taip buvo....
ziurek kad kita kartu kokia muse neiskristu!
Lt merginos yra ir aukstos ir zemos,bet kitur palyginus tai zemutes!
Man patinka aukstauges mmmmm nem nem desertas...noreciau butu tarp dauk aukstaugiu kokem vakareli....arba po miesta vaikscioti.....Ai del italiu tai jo itales cia aukstos tokiu gali pamatyti kad isiziot gali pamates man taip buvo....
is kur itales aukstos, jei italai nedidukai ?
Darius, 20 wrote:Man patinka aukstauges mmmmm nem nem desertas...noreciau butu tarp dauk aukstaugiu kokem vakareli....arba po miesta vaikscioti.....Ai del italiu tai jo itales cia aukstos tokiu gali pamatyti kad isiziot gali pamates man taip buvo....
is kur itales aukstos, jei italai nedidukai ?
ne visos itales aukstos...bet gali pamatyti aukstu tikrai aukstu ....tiek vaikinu tiek merginu.............
tai man itala koki auksta pargabenk
Turiu pazistama veina grazu auksta tikrai is prancuzijos bet jis italijoi dabar....noretum xexe?? man tu kokia drauge as drauga tau keicemes???????????????????
niu gerai...
niu gerai...
susitarem ?
Taip...
nepamirsk
skaityk jis jau pamirso,nes nemanau,kad ten yra aukstaugiu,o dar tuo labiau laisvu!
as ir apie italus aukstaugius nelabai ka girdejusi, drauge gryzo is italijos neseniai, tai sake tikrai grazuoliukai, tik , kad zemi..
nu va tai vadinasi jokio skirtumo
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?