Topic: Oralinis seksas
\Ar merginoms labai patinka oralinis?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas
\Ar merginoms labai patinka oralinis?
labai bet ne visom...
visom, bet nelabai.
ne labai, bet ne visom
labai, visom
taigi, tema issemta
kaikuriom labai...
fui fui man jis labai nepatinka ... fu kaip galima taip daryti net neisivaizduoju .... slykstu
Patinka ir vaikinams ir merginoms:) Neziniuke, pabandysi negalesi sustot
nebandysiu ... ot pamatysi kaip nebandysiu ne tavo mados
Nepersokus griovo nesakyk op, as nesakau, kad bandyk, ar nebandyk, as tiesiog sakau, jog jei pabandytum patiktu
is kur jau zinai taip viska a? speju laisvalaikiu kamasutra kokia studijuojas as tai gera mergaite ne taip kaip tu
Na, nestudijuoju jokiu kamasutru, net akyse tokios mates nesu Seip tai is patirties sakau:) O ar gera mergaite butinai turi buti nuobodi lovoje?:D
is kur jau zinai taip viska a? speju laisvalaikiu kamasutra kokia studijuojas as tai gera mergaite ne taip kaip tu
Kur cia kazka blogo matai? Oralineme sexse? o gal savam supratime?
durnas klausimas kas sake kad nobodi lovoje a? paprasciausia kitoki malonuma pripazystu paprasciausiai nesu pasiekusi dar tokio lygio kad laisvai galeciau viska bandyti ...
durnas klausimas kas sake kad nobodi lovoje a? paprasciausia kitoki malonuma pripazystu paprasciausiai nesu pasiekusi dar tokio lygio kad laisvai galeciau viska bandyti ...
Tada kodel taip laisvai sneki...? :V
pamatysi Neziniuke veliau persigalvosi
Taip, nes tikrai nesu mates merginos kuriai tai nepatiktu:)
jezau marija ko jus cia visi mane uzsipuolet !? turiu savo nuomone ir jei man tai nepriimtina tai mano asmenine nuomone ... saunu kas jus visi esat atviri viskam.
niekas cia taves nepuola tik yra posakis niekada, nesakyk niekada...
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas