Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nijole ziurek macos
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nijole ziurek macos
taigi,Dianele, as tave kaltinau, kad mano klipuko nerode tyyypo po teismus tampysiu ir t.t.. visi kerai - magija ir kt dalykuciai bet ten tik tyyyyyypo
dabar tik taip besakai ;D
nieko nieko, nesikabineju
NIEKO JEI DIDELEM PRADESIU
NIEKO JEI DIDELEM PRADESIU
:{} :{} :{} nedaryk nesamoniu..
Nijolė, 20 wrote:taigi,Dianele, as tave kaltinau, kad mano klipuko nerode tyyypo po teismus tampysiu ir t.t.. visi kerai - magija ir kt dalykuciai bet ten tik tyyyyyypo
dabar tik taip besakai ;D
nieko nieko, nesikabineju
tu man grasini :? ;D ;D ;D
nieko as tau negrasinu brangioji myliu tave labai labai ir ateity planuoju kadanors savo gyvenimely susitikt
Waje pagaliau musu klubas meile spinduliuoja atwirai :-) wisi greit prisipasinkit kas ka mylit?
>>>>>>>>
Fiodorai paskaityk forumo taisykles nes paprasysiu kad tu kortele gautum.
>>>>>
p.s. Mano zodziai skrieja is prowincijos gi sakiau kad waziuosiu ;D
na as tai myliu visus sio klubiuko nariukus ir ner cia ko daugiau mylet
hm... bet pats tai nepasisakei ka myli :? na, ir taip aisku, kad Nijole ;D
joa, Diana, jamsim mes tave vasara is Ylakiu nagu ir kaip nors atbelsim i klaipeduke :V
>>> noliu vasaleles
jei jau jamsit is ylakiu, tai siaip galite pabuvot ir ylakiuos yra Navidansko parkas grazus, ten galima ir su palapinem pasilikt, ezeru yra...
Viešas prisipažinimas
kad ir kaip mano sužadėtiniui dabar nepatiks, bet labiausiai myliu savo sesių
nu iš pareigos antroje vietoje turiu mylėti Liną
trečioje vietoje [pagal orientacinius visokius dalykus ] myliu Aurį
o garbinga ketvirta vieta ant mano meilės pjedestalo dalinasi Danguolytė ir Dianukė {pagal abėcėlę rikiavau, kad nebūtų pykčių, kurią labiau myliu}
nius, o likusi penkta vieta visiems tiems, kurių taip gerai ir nepažįstu, bei lankosi jie rečiau Lauras, Evelina, Nikita, Julytė bet vis tiek myliu
ale kaip tu viska apgalvojai... as tai nesivarginau taip skirstyt ;D nors panasiai galeciau suskirstyt kaip ir tu, tik pas mane vietu maziau pagal aplinkybes
Kaip smagu kad ir mane kazkas myli
>>>>>>
Diana as palapines piknikus ir iskylas baisiai megstu
>>>
ziuriu eurowizija per lrt
eik eik koks tu... pats taip ir neprisipazisti ka myli... ;D pirmyn Linuk!
>>> tai va, jei ir kiti megsta, tada pabuvoje klp ir pas mane uzsuktumet
joa, Diana, as kai kazka rimtai apgalvoju, tai ir lietuviskomis raidemis rasyt stengiuosi ;D
>>>Linai, tik tiek ikonu atsimeni ha ha.. reikejo ant lapuko uzsirasyt pries isvaziuojant i kaimuka, tu priklausomas nuo ieskoko pilieti
eik eik koks tu... pats taip ir neprisipazisti ka myli... ;D pirmyn Linuk!
ai, del manes tegu jis neprisipazista, as vis tiek zinau, kad mane jau mylet turi jis labiausiai ;D
>>> o del tu pikniku tai ir as jau labai megstu... viskas, jau reikia pradeti i kojines kisti litukus, ir laukti vasaros
;D nesijuok is kitu, kai pati ne kitokia esi ;D
Diana, 17 wrote:eik eik koks tu... pats taip ir neprisipazisti ka myli... ;D pirmyn Linuk!
ai, del manes tegu jis neprisipazista, as vis tiek zinau, kad mane jau mylet turi jis labiausiai ;D
>>> o del tu pikniku tai ir as jau labai megstu... viskas, jau reikia pradeti i kojines kisti litukus, ir laukti vasaros
i kojines ;D
o as tai ziuriu kaip mano pinigeliai nyksta... ir dar gali but, kad nebeduos pietum pinigu... o pati tai tikrai neprasysiu. taigi gali net labai sumazet pajamos ir galimybes :V
trinu akis belekokiu greiciu ir klausiu taves, Diana, moderatore patapai???? ojeeeeeeeeeeeee
liux.. dabar pas mus nebus ;D
-----------------------------
joa, as nuo jo priklausoma ikoneles mintinai iskalus ;D ir tai kas ;D
-----------
tai as del to ir norejau stipendijos, kad pasitaupyciau litukus...
netrink akyciu taip stengsiuos, kad s nebutu ir jei kokius tomukus pamatysi, tai rasyk man ;D
as irgi pagrindines moku...
va va, stipke ir issvaistysi,... ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~