Re: Auskarai. Kiek ir kur?
dabar turiu jau 4auskariukus ausyse.......:Dprisiprasiau....:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?
dabar turiu jau 4auskariukus ausyse.......:Dprisiprasiau....:D
i lupa:)
kas i lupa ???
veriantis auskara y liezuvy,ar priklauso kas nors nuo metalo???
nu supranti yra paprasti auskarai i liezuvi o metalai tai nzn kokie visur vienodi man rodos
vistik kai nueisi i salona,tau parinktu zinoma gydomaji...
turiu bamboj ir ausyse..;D bet auskara bamboj jau metus turiu ir joku problemu man neiskilo..
nzn kajp jum mergickos bet mane auskaraj tiesiog weza;))))))))) pati turiu bamboj ir 4 ausyse dar turejau nosyje;bb lb lb noriu auskariuko db i wirshutine lupa taj gal ir prasiwersiu juk lb grazu;)))))))))))
kas i lupa ???
auskaras i lupa..man labai graziai atrodo:)
As turiu bamboje auskara labai fainai ypac vasara pliaze
As turiu bamboje auskara labai fainai ypac vasara pliaze
as irgi bamboje...laaabai fainai pliaze....:D
Giedrė, 14 wrote:As turiu bamboje auskara labai fainai ypac vasara pliaze
speju delko nepykit mergos bet tam kad pasimaivyti kad as turiu o jus ne.......:Dkad visi matytu.......as jau tai zinau nes as kelias drauges turiu kurios turi auskarus bamboj.... ir jos amzinai sako as veriausi ne todel kad pasimaivyti bet kazkodel tai ir daro.......:D nu nepykit bet cia mano nuomone aisku nevisos taip daro, bet jaunesnes tai tikrai nori pasimaivyti.......:)
Sarune, 13 wrote:Giedrė, 14 wrote:As turiu bamboje auskara labai fainai ypac vasara pliaze
speju delko nepykit mergos bet tam kad pasimaivyti kad as turiu o jus ne.......:Dkad visi matytu.......as jau tai zinau nes as kelias drauges turiu kurios turi auskarus bamboj.... ir jos amzinai sako as veriausi ne todel kad pasimaivyti bet kazkodel tai ir daro.......:D nu nepykit bet cia mano nuomone aisku nevisos taip daro, bet jaunesnes tai tikrai nori pasimaivyti.......:)
kokia tema gi... jei man tai yra grazu,ir pagal tema gi pasakiau...
bet jums pleze patinka kad visi mato.......:D nu vienu zodziu nenoriu su nikuom pyktis.......
nzn kajp jum mergickos bet mane auskaraj tiesiog weza;))))))))) pati turiu bamboj ir 4 ausyse dar turejau nosyje;bb lb lb noriu auskariuko db i wirshutine lupa taj gal ir prasiwersiu juk lb grazu;)))))))))))
man tai i visrutine lupa kai isiveria atrodo kaip spuogas
:D:D:D
is kur istrauket kad pawojinga?;) wisaj nea nju gal kitom ir skauda,ar dar kas nors beat man nea,rejk dar priziuret ta auskariuka kajp nurodyta nes gali puliot ir panasej ;/ bet pas mane tokio atwejo nebuwo ;] nju tikuosi ir nebus ;]]~
is kur istrauket kad pawojinga?;) wisaj nea nju gal kitom ir skauda,ar dar kas nors beat man nea,rejk dar priziuret ta auskariuka kajp nurodyta nes gali puliot ir panasej ;/ bet pas mane tokio atwejo nebuwo ;] nju tikuosi ir nebus ;]]~
butent reikia priziureti ir viskas bus ok....:)
jo
ash turiu liezuwy auskra ir man nieko
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?