221

Re: Auskarai. Kiek ir kur?

dabar turiu jau 4auskariukus ausyse.......:Dprisiprasiau....:D

222

i lupa:)

223

kas i lupa ???

224

veriantis auskara y liezuvy,ar priklauso kas nors nuo metalo???

225

nu supranti yra paprasti auskarai i liezuvi o metalai tai nzn kokie visur vienodi man rodos big_smile

226

vistik kai nueisi i salona,tau parinktu zinoma gydomaji...

227

turiu bamboj ir ausyse..;D bet auskara bamboj jau metus turiu ir joku problemu man neiskilo..

228

nzn kajp jum mergickos bet mane auskaraj tiesiog weza;))))))))) pati turiu bamboj ir 4 ausyse dar turejau nosyje;bb lb lb noriu auskariuko db i wirshutine lupa taj gal ir prasiwersiu juk lb grazu;)))))))))))

229

Ugne, 13 parašė:

kas i lupa ???

auskaras i lupa..man labai graziai atrodo:)

230

As turiu bamboje auskara labai fainai ypac vasara pliaze

231

Giedrė, 14 parašė:

as irgi bamboje...laaabai fainai pliaze....:D

232

Sarune, 13 parašė:
Giedrė, 14 parašė:

speju delko nepykit mergos bet tam kad pasimaivyti kad as turiu o jus ne.......:Dkad visi matytu.......as jau tai zinau nes as kelias drauges turiu kurios turi auskarus bamboj.... ir jos amzinai sako as veriausi ne todel kad pasimaivyti bet kazkodel tai ir daro.......:D nu nepykit bet cia mano nuomone aisku nevisos taip daro, bet jaunesnes tai tikrai nori pasimaivyti.......:)

233

Aušra, 13 parašė:
Sarune, 13 parašė:
Giedrė, 14 parašė:

speju delko nepykit mergos bet tam kad pasimaivyti kad as turiu o jus ne.......:Dkad visi matytu.......as jau tai zinau nes as kelias drauges turiu kurios turi auskarus bamboj.... ir jos amzinai sako as veriausi ne todel kad pasimaivyti bet kazkodel tai ir daro.......:D nu nepykit bet cia mano nuomone aisku nevisos taip daro, bet jaunesnes tai tikrai nori pasimaivyti.......:)

kokia tema gi... jei man tai yra grazu,ir pagal tema gi pasakiau...:::028

234

bet jums pleze patinka kad visi mato.......:D nu vienu zodziu nenoriu su nikuom pyktis.......

235

Jessica, 16 parašė:

nzn kajp jum mergickos bet mane auskaraj tiesiog weza;))))))))) pati turiu bamboj ir 4 ausyse dar turejau nosyje;bb lb lb noriu auskariuko db i wirshutine lupa taj gal ir prasiwersiu juk lb grazu;)))))))))))

man tai i visrutine lupa kai isiveria atrodo kaip spuogas
big_smile:D:D:D

236

is kur istrauket kad pawojinga?;) wisaj nea nju gal kitom ir skauda,ar dar kas nors beat man nea,rejk dar priziuret ta auskariuka kajp nurodyta nes gali puliot ir panasej ;/ bet pas mane tokio atwejo nebuwo ;] nju tikuosi ir nebus ;]]~

237

Viktorija, 16 parašė:

is kur istrauket kad pawojinga?;) wisaj nea nju gal kitom ir skauda,ar dar kas nors beat man nea,rejk dar priziuret ta auskariuka kajp nurodyta nes gali puliot ir panasej ;/ bet pas mane tokio atwejo nebuwo ;] nju tikuosi ir nebus ;]]~

butent reikia priziureti ir viskas bus ok....:)

238

smile

239

jo big_smile

240

ash turiu liezuwy auskra ir man nieko smile