Re: Sezoniniai tūsai Vilniuje?
ex, sunku bus olimpinm cempionam ))
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Sezoniniai tūsai Vilniuje?
ex, sunku bus olimpinm cempionam ))
Ir ne paskutini
tai po bishki- po bishki ir iki pavasario suorganizuosim su parashutais )
kas pasiraso? )))
As... kur nors prie Seduvos aerodromo
kur jau... kaip tik cempionams neturetu buti sunku na bet mano draugas bus siena, as pripratus
taip-taip, pasvajuok!
svajuko drambliones sakai? o as dar svajoju pasveikti iki sestadienio, negi tai blogai?
reik ne svajuot, o paimt ir pasveikt!!! pasakyk sau- NORIU PASVEIKT! kaip gi mes be taves? nepavesk!
)) avieciu uogenes atvezt?
turiu as juk tos uogienes bet jau nepadeda, girdejau, kad reikia alkoholiniais gydytis
NORIU PASVEIKT ))
o, jau optimizmas balse! reiskia viskas bus gerai )))
P.S. ar skani uogene?
klausyk Artuka tu gal myntys skaitai sian eidamas is darbo masciau kad reiks pavasari ar vasara pasiulyt visiems su parasiutais sokt:))))))))))))))))))))))))))) keista:)
na jus cia zirau organizuojates parasiutams ?? na nzn nznz... kiek promiliu turiu pripusti kad pasirasyciau jog sutinku sokti su parasiutu...
Gina - jokių promilių nereikės .) užteks tramdomųjų marškinių ,)
turiu as juk tos uogienes bet jau nepadeda, girdejau, kad reikia alkoholiniais gydytis
va cia tai as tau pritariu.. ir is ko tu tai girdejai?
Niu wisu pirma ar irgi warysiu bet tk paziureti kaip jus leidziates is dangaus sokti oi cia ne man cia jau per daug ekstrymo...
o jurga jo nuo ko susirgai tuom ir gydykis
Nebloga mintis sokti su parasiutais.. visai noreciau issokti
taigi jei tu soksi ir as.. tik pirma i tulika nueisim ir nieko nevalgysim.. juste tu is apacios mane gaudyk oki?
nebijokit! visai nebaisu.. net nusiviliau kai nusileidau
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Sezoniniai tūsai Vilniuje?