Re: Savivaldybių rinkimai
Jo jo cia tikrai zona be korupcijos;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Savivaldybių rinkimai
nu visu garbes zodziai kaip ir ash sau pasakiau kazkada viskas garbes zodis sia savaite nerukysiu.... nu kita vakara vel kaip kaminas duminu ir vargo nematau;D
ei, tu abejoji mano kompetencija ) ;D ;D
ne ne ne gink Dieve nea;D
tau pasiseke ;D
jo;D? o galejo nepasisekt?;D
as manau, kad vyrai savo pareiga tureu atlik namie, o balsuosim ar ne, vistiek bus ta pati nesamone saly, tad kam gaisti laika kvailiems dalykams, geriau pasirupint namu reikelais:)
as manau, kad vyrai savo pareiga tureu atlik namie, o balsuosim ar ne, vistiek bus ta pati nesamone saly, tad kam gaisti laika kvailiems dalykams, geriau pasirupint namu reikelais:)
as ta pati ir rasiau tik apie parreigas ne:D
Tadai, duoks penkis
o ko ne, juk reikia visapusiskai buti vyru:)
mane tai biesina uzgruzinta pasto dezute, kas vakara atidarai, tai susnis makulaturos i visas puses kad pradeda skraidyti, tai pasijauciu kaip kokia valytoja, nes siukslinti tai negrazu
Tadas, 25 wrote:as manau, kad vyrai savo pareiga tureu atlik namie, o balsuosim ar ne, vistiek bus ta pati nesamone saly, tad kam gaisti laika kvailiems dalykams, geriau pasirupint namu reikelais:)
Tadai, duoks penkis
Bet man patinka atmosfera, nueni kaimynus sutinki
Tokia pilietiskai sventiska atmosfera
geriau butu, jei mes patis savim pasirupintume, o ne kazkokie ziogai, imtume tai ko mums reikai, gautume tai ko reikia, ir isvis, gyventume taip kaip norime:)
na siais laikais popieriu kai superka tai irgi nauda,pinigai nesimeto:)
mane tai biesina uzgruzinta pasto dezute, kas vakara atidarai, tai susnis makulaturos i visas puses kad pradeda skraidyti, tai pasijauciu kaip kokia valytoja, nes siukslinti tai negrazu
as tai paziuriu, kur reklama ir kur ne ir tuos visus reklaminius buklietikus sumetu kaimynams i pasto dezutes, nes tingiu nestis i penkta auksta
Adele, 23 wrote:mane tai biesina uzgruzinta pasto dezute, kas vakara atidarai, tai susnis makulaturos i visas puses kad pradeda skraidyti, tai pasijauciu kaip kokia valytoja, nes siukslinti tai negrazu
as tai paziuriu, kur reklama ir kur neir tuos visus reklaminius buklietikus sumetu kaimynams i pasto dezutes, nes tingiu nestis i penkta auksta
tai klausyk, gal tu mano kaimyne? nes pas mane ju visada be proto primesta buna
na siais laikais popieriu kai superka tai irgi nauda,pinigai nesimeto:)
isivaizduoji savo namie kolekcionuojant reklaminius bukletus?
na taip, su tokiu požiūriu tai visur ta pati nesąmonė bus.. kaži kiek jau ten to laiko prarasti galima? Ir kiek jo prarandam kitais bereikalingais dalykais užsiimdami..?
Nijolė, 20 wrote:Adele, 23 wrote:mane tai biesina uzgruzinta pasto dezute, kas vakara atidarai, tai susnis makulaturos i visas puses kad pradeda skraidyti, tai pasijauciu kaip kokia valytoja, nes siukslinti tai negrazu
as tai paziuriu, kur reklama ir kur neir tuos visus reklaminius buklietikus sumetu kaimynams i pasto dezutes, nes tingiu nestis i penkta auksta
tai klausyk, gal tu mano kaimyne? nes pas mane ju visada be proto primesta buna
nu ne :? paziurejau i foto, tai neatrodo, kad butume kada laiptinej susitike ;D
ta proga...
[url=http://213.190.49.19/lt/]ir dar Å
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Savivaldybių rinkimai