21

Re: netikeciausias sapnas

Nezinau koks  jis buvo nes kai tik pasiziuriu i sviesa pamirstu ...manau mane grobia kasnakt ateiviai:::b02.Na gerai erotiniu sapnu nesapnuoju kosmaru taip pat ...:::041 tai ka as sapnuoju??
Kartais bijau vienu tipo sapnu matot, kai po sunkios darbo dienos arba siaip nuo ko nors labai labai pavargstu ir galvoju apie  miega ta nakti as sapne gryztu pire to darbo kuri dirbau diena ....koks prakeikimas kai atikeli ryta jautiesi toks pavarges nes visa nakti dirbau.Noreciau paklausti ar kam nors taip buna :::041 geraikad kad nevisalaik taip buna :::b56?

22

Fiodoras, 24 wrote:

Kartais bijau vienu tipo sapnu matot, kai po sunkios darbo dienos arba siaip nuo ko nors labai labai pavargstu ir galvoju apie  miega ta nakti as sapne gryztu pire to darbo kuri dirbau diena ....koks prakeikimas kai atikeli ryta jautiesi toks pavarges nes visa nakti dirbau.Noreciau paklausti ar kam nors taip buna :::041 geraikad kad nevisalaik taip buna :::b56?

Būna būna - bet tai reiškia tik viena - kad smegenys jau "užvirė" ir reikia pailsėti. Man taip buvo per sesiją: po baisios dienos krenti miegot ir pradedi sapnuot visą tą baisią dieną iš naujo, o rytą prasideda dar viena baisi diena... brrrr. :::305:::127:::305

23

buna visokiu sapnu. Ir kad darba istisai sapnuoji, tai tikrai nusikali. Bet va vienas is geriausiu mano sapnu tai susapnuoti pora kartu teko egzo bilietus, tai cia va jau super. gaila tik kad paskutine nakti tas ivyksta , kai viska arba moki, arba visos teorijos speras turi.

24

sapnavau kad isgeriau stikliuka degtines... ir ziauriai issigandau, nes esu pasizadejes si menesi negert.. kaip palengvejo kai supratau kad tai buvo tik sapnas big_smile

25

taip sapnuose kartais sazine prabyla...:::623

26

Sapnai vienaip ar kitaip sako man kas nutiks tik reikia sifruoti visada.

27

bet gali nuo tu sifru pavargti, pavz nesuprantu kodel man kaip sakoma fazemis uzeina kad sapnuoju gyvates, jos mane kanda ju labai daug, bet as puikiai sapne zinau kad liksiu gyva

28

Jurgita, bet toks sapnas - visgi nerimas o reiskia kad kazkur yra kas nors kas neramina, o gal net zmogus kuris gali linket tau blogo. NEGASDINU,bet jei sapnas net kartojas tai kazka sako... sekmes tau.

29

jo tada man sakes, nes tai tik svelniausias sapnas -kosmaras ,kuris kartojasi, yra baugesniu...po, kuriu prireikia valerijankes........

30

Na pasamone zmogui visada kalba tik mes nevisada klausom, bet nebijok. jei nori rask mane ne forume.

31

ta prasme? sapnu specas?:::822

32

nu gal keisciausias sapnas buvo kai neseniai sapne slapcia islinkau i zuoko kabineta ir pradejau su juo aiskintis santykius, rekaut, pyktis ir t.t. big_smile o siaip vienas is pasikartojanciu sapnu yra kad nuo ko nors krentu zemyn ir labai bijau kad issiteksiu. ka cia galetu reiksti?...

33

daug ka, manau pirmiausia kazkokia tai baime

34

as kartais sapnuoju tai kas mano gyvenime iivyksta is tikruju, kartais labai greitai, o kartais ir po keliu metu, bet kai pajauciu dejavu...kartais net bijau sapnuoti, bet tai ir idomu is dalies smile

35

kaip su draugais begam visi tokie uzsikaceline kaip svarcai jaunystei ir nesam rasta ir sokinejam per griovius melioracijos tuos:DDD ir tada zdz priejna toks draugas sako galio ir ash panesht rasta mes sakom ne ir nubegam toliau:DD

36

as dazniausei sapnuoju tai kas atsitiks, tik isryto neatsimenu big_smile o kai tai atsitinka prisimenu kad tai kas atsitiko jau kazkada sapnavau big_smile

37

Dovilė, 21 wrote:

nu gal keisciausias sapnas buvo kai neseniai sapne slapcia islinkau i zuoko kabineta ir pradejau su juo aiskintis santykius, rekaut, pyktis ir t.t. big_smile o siaip vienas is pasikartojanciu sapnu yra kad nuo ko nors krentu zemyn ir labai bijau kad issiteksiu. ka cia galetu reiksti?...

TAI KAD KRENTI I PRARAJA reiskia kad kazkuo vidui is tiesu bijai. Tai gal buti net tai del kuo bijai sau net prisipazinti, bet... Jurgitai, ne specas o gal ...:)

38

sapnavau,kad as nescia..su tokiu dideliu pilvu,atejo drauge pasparde i koja ir pasake nesijaudink tiu nenescia cia tau tik siaip:)
tai biski ir juokingas ir baisokas sapnas...:)

39

Jei nori Gediminai rytbandysiu issifruot jauciu ilga pasaka bus...:)

40

Elena, 30 wrote:
Dovilė, 21 wrote:

TAI KAD KRENTI I PRARAJA reiskia kad kazkuo vidui is tiesu bijai. Tai gal buti net tai del kuo bijai sau net prisipazinti, bet... Jurgitai, ne specas o gal ...:)

gali buti, bet nesugalvoju ko as bijau?... dabar jei ta sapna sapnuoju tai kazkaip ijungiu smegenis ir sugalvoju kad reikia pakreipti pabaiga, pvz. isivaizduoju kad nukrentu ant dideles pagalves, arba uzsikabinu uz ko nors ir pan. bet ir issigelbejus jauciuosi labai nejaukiai, tokia susistresavus.